• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi ve tavsiye itiyacim var

Herkez senin gibi kotu degil burda birakicamda demedim ok yazmak zorunda degilsin
Haddini bil, çocuğunu tanımadığı etmediği bir yere bırakmak isteyen, bulabilse eşya gibi bırakabilecek biri esas KÖTÜdür. Çocuk için endişe eden el kişisinden daha KÖTÜdür hatta emin ol. Burada konu açıp insanlara ayar çekemezsin, çekeceksen kendine, anneliğine ayar çek.

Aynen kardesim sagol onun gibiler çok
Sizin yaptığınız da doğru değil. Bir çanta altınınız olsa onu bile birine emanet edemezsiniz değil mi? Anca o altını çocuğunuz tehlikedeyse verebilirsiniz düşünün. Siz burada tanımadığınız birine dünyanın en değerli şeyini emanet etmek istiyorsunuz. Çaresiz olabilirsiniz ama Allah rahmet eylesin babanız vefat etmiş, artık önemli olan çocuğunuz.

Sizin yaptığınız da doğru değil. Bir çanta altınınız olsa onu bile birine emanet edemezsiniz değil mi? Anca o altını çocuğunuz tehlikedeyse verebilirsiniz düşünün. Siz burada tanımadığınız birine dünyanın en değerli şeyini emanet etmek istiyorsunuz. Çaresiz olabilirsiniz ama Allah rahmet eylesin babanız vefat etmiş, artık önemli olan çocuğunuz.
Burda birakmak istiyorum demedim tavsiye istedim Allah Allah iyi insanlar doğru ve iyi tavsiye verenler var
Ben kedimi bırakmıyorum çocuk bırakacak emanetçi mi arıyorsun? Çocuktan bu yolla kurtulmak istiyorsan esirgeme kurumları var devlete bırak bari. Ayrıca Bu kadar zor durumdaysan gitme, yan ile gitmiyorsun sonuçta. Senin önceliğin çocuk.
Baba tarafı çocukla ilgileyorsa onlarda kalsın, yok ilgilenmiyorsa al çocuğu dön memleketine napcaksın burda durup?
Anca emoji 👎👎kullanirsan baska birsey yapamazsin sana görev
Ne mal olduğunu belli

Türkçeniz mi kıt anlamadım? Ne diye konu açtınız o zaman? Emanet edeceğim bir yer arıyorum dediniz ya, ben veya başka biri nasıl güveneceksiniz? Organ mafyası var, istismarcısı var, insan ticareti yapan var?
Emanet edecek yer değil para arıyor. Kimsenin bunu anlamamış olması... Benn yabancı olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hikaye uydurup para toplayacak.

Emanet edecek yer değil para arıyor. Kimsenin bunu anlamamış olması... Benn yabancı olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hikaye uydurup para toplayacak.
Herkez senin gibi dilenci degil ok
Para ariyorsam senden degil
Kendine bile inanmayan Beni mi
Olumla anca sen hikaye uydurabilirsin
Cahillllllll

Back
X