Sanada akil fikir versin RabbimSeni yönetime bildiriyorum. Seviyesiz yoruma bak. Allah herkese akıl fikir versin, çocuk yapabilmek için ehliyet getirilsin!
Once kendi yorumuna bak ağzindan iyi soz çikmazsa suzmanin daha hayirli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada akil fikir versin RabbimSeni yönetime bildiriyorum. Seviyesiz yoruma bak. Allah herkese akıl fikir versin, çocuk yapabilmek için ehliyet getirilsin!
Allah razi olsunNerdesin peki?sakin evladını bilmediğin birine emanet etme sakın...esirgeme kurumlarına git varsa eğer anlat derdini ...eğer gerçekse rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın...çok zor bir durum... üzüldüm acikcasi
Emanete bıraksın bariEşya mı bu ?
Ilk basta oyle soylemedin sanki anne olmak layik degilim hissettirdinKonu üyelere açık bende üye olarak sana güzellikle tavsiye veriyorum
evladını güvenip ona buna bırakıp bırak ülke şehir mahalle bakkala bile gitme
Ne yiyorsa senle ne içiyorsa senle sen yemiceksen o da yemicek ama kimseye teslim etme
Anladın mı ?
evet sen kendin diyorsun Anneysen çocuğunu bırakmaIlk basta oyle soylemedin sanki anne olmak layik degilim hissettirdin
Neyse kim anne kim degil Allah bilir kimse kimse yargilamaz okevet sen kendin diyorsun Anneyse çocuğunu bırakma
Bırakır gidersen Anne olmuyorsun
Onun Adı annelik değil
soruma cvp verir misinNeyse kim anne kim degil Allah bilir kimse kimse yargilamaz ok
Ayrıca sana ispat etmek zorunda değilim ama örnek olsun diye yazıyorum 17 senedir kızımı tek başıma babasız nafakasız ve babasının ailesi olmadan maddi manevi hiç bir destekleri olmadan büyüttüm ve en iyi şekilde de büyütmeye de devam ediyorumNeyse kim anne kim degil Allah bilir kimse kimse yargilamaz ok
Temel degil sadece bir haftalik için istiyordum biletler pahali olduğu için kendim gidip gelirim zannettim okul açilana kadar sadece hangi kurum yurt bilmek istedim cenaze katilmak gercekten istedim babam ya çok mutsuzum anlatabildim misoruma cvp verir misin
çocuğu temelli mi bırakacaksın geçici mi
Baba'nın cenazesi şimdiye kalmamış gömülmüştür neden gidiyorsun çocuğunu neden götürmüyorsun önce bunlara cevap ver
Ayrıca sen bur da şunu yazsan ben ve herkes dahil yargılamazdık ülkeme dönmem lazım param yok nereye gidebilirim nereye başvurabilirim ?
başta senin konun acayip öncelikle bu yoldan gidilir amacın çocuktan temelli mi kurtulmak ?
böyle yazsaydın keşke Önceliğiniz Para bulup çocuğunuzu da götürmek olmalıTemel degil sadece bir haftalik için istiyordum biletler pahali olduğu için kendim gidip gelirim zannettim okul açilana kadar sadece hangi kurum yurt bilmek istedim cenaze katilmak gercekten istedim babam ya çok mutsuzum anlatabildim mi
Anliyom seni bende ayni durumdayim tek başima bakiyorum buyutuyom ama babam yedi yil gormedim cenazesi gitmek istemek benim doğal hakkimdir yinede yangliş anlama çocuktan kurtulmak dusuncem yok olmazdaAyrıca sana ispat etmek zorunda değilim ama örnek olsun diye yazıyorum 17 senedir kızımı tek başıma babasız nafakasız ve babasının ailesi olmadan maddi manevi hiç bir destekleri olmadan büyüttüm ve en iyi şekilde de büyütmeye de devam ediyorum
Annemiymişim ?
Başım sıkışıcınca türlü bahanelerle çocuğumu başka bir ülkede forumlara çocuğuma bakacak biri var mı diye konu açmadım
O bana Rabbimin emaneti babası attı diye ben atamam
kendini yanlış ifade ettin yabancı olduğun için ondan büyük tepkiler aldın.ben düşünmüyorum senin çocuğunu uzun süre hatta tamamen bırakmak istediğini.bir 10 günlük çözüm arıyorsun .bulunduğun yerdeki kaymakamlığa git.küçük ildeysen de valiliğe.orada sana yol yordam gösterirler çocuk için.ya da olmadı polis emniyet merkezine git danış.ama bir aileye bir kadına vs sakın bırakma.Anliyom seni bende ayni durumdayim tek başima bakiyorum buyutuyom ama babam yedi yil gormedim cenazesi gitmek istemek benim doğal hakkimdir yinede yangliş anlama çocuktan kurtulmak dusuncem yok olmazda
Allah kolaylıklar versinAnliyom seni bende ayni durumdayim tek başima bakiyorum buyutuyom ama babam yedi yil gormedim cenazesi gitmek istemek benim doğal hakkimdir yinede yangliş anlama çocuktan kurtulmak dusuncem yok olmazda
InşallahAllah kolaylıklar versin
ama ölmüş babana yapabileceğin en güzel şey artık dua
Kendine evladına sahip çıkmak Ratna
canım benim başım sağolsun, yüreğine taş bas ama çocugu bırakıp gitme. bir gün paran olur ikiniz gidersiniz mezarına. lütfen 1 haftada neler olur, ne çok ağlar sensiz. zaten öyle bir kurum vs yok,bedava yada paralı kimse almaz. alacak olan da kötü niyetlidir. konu komşu kimseye bırakma. aklına girerse biri. Allah rahmet eylesin babacıgına ama inan cenazede orada olmandan daha önemli canlı kanlı minik yavrunun yanında olmak. böyle bir şeyi babası için bile olsa bir anne düşünemez ya, lütfen sil bunu aklından. bırakma yavrunu. lütfen.Anliyom seni bende ayni durumdayim tek başima bakiyorum buyutuyom ama babam yedi yil gormedim cenazesi gitmek istemek benim doğal hakkimdir yinede yangliş anlama çocuktan kurtulmak dusuncem yok olmazda