Bilgi verirmisinz

eylull45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
126
28
98
Kzlar yardmcı olurmusnz kan degerim 5784 ama kese görünmedi kese ne zaman görünüyor birde kac haftalk oluyor degere göre

Bu değerde gözükmesi lazım. Adetin kaç gün geçti ikiz mi acaba? Eğer çoğul gebelikse değer daha hızlı yükselir çünkü

Karnından baktırdıysan gözükmeye bilir alttan muayene olduysan görünmesi gerekirdi canım

Alttan muayene olmak istemedm canm karnmdan baktı görünmedi dun devlette doktor dha yeni olusmya baslams dedi ama bugun özeldeki doktor göremedi

Canim degerin yuksek gorunmesi gerekirdi.keske alttan baktirsaydin en azindan rahatlardin. Yinede telas yapma tekrar git

Alttan zararlı diye istemedm canm son adet 14 subat bir hafta gecti adetim deger normalmi kese ne zaman görunuyor

Alttan zararlı diye istemedm canm son adet 14 subat bir hafta gecti adetim deger normalmi kese ne zaman görunuyor
Ben 1700 de gordum canim ama gec dollenmede olabilir. Boyle seyler oluyor bende kalp atisini duymam gereken haftada duyamadim alttan muayene oldum emin olmak icin.

Bu değerle vajinal gözükürdü karından gözükmeyebilir. birkaç gün sonra karından görünecektir.

Alttan muayene zararlı degilmi canm hamilelikte gec dollenme olunca deger yimede yuksek cıkyormu

Alttan muayene zararlı degilmi canm hamilelikte gec dollenme olunca deger yimede yuksek cıkyormu
Zararlimi degilmi bilmiyorum canim doktorum hic bise soylemeden kalbini duymadim emin olmak icin bakmamiz lazim deyip bakti. Hcg degerinin iki gunde bir iki katina cikmasi lazim zaten ama bunlar sık yasaniyor. En gec bir haftaya gorursun bebegini. Sana gun soylemedilermi sadece gorunmuyo diyip yolladilarmi.

Bir hafta snra tekrar gel dedi

Alttan muayenenin zararli oldugunu da nerden cikarttiniz...

Bu degerde gorunmesi gerekir aslinda, benim 468 sali gunuydu, cuma gunu keseyi karindan gorduk. Yani hesaplara gore 1000 bile degildi benim degerim kese gorundugunde...

Keske alttan muayene olsaydiniz.benim alttan muayenemi 4 haftalik hamileyken sakir sakir kanamam varken yaptilar cok sukur bir sorun olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…