Bilgi verirmisinz

Karından ultrasonla 10000 ve üzerinde görünür demişti doktor. Bende ona göre hesaplayıp gitmiş ve görmüştüm. Gün aşırı iki katına çıktığına göre hesap yaparsanız görürsünüz diye düşünüyorum.

Benim dun 5784 du canm nezann gorulr yani

Ben 1700 de gordum canim ama gec dollenmede olabilir. Boyle seyler oluyor bende kalp atisini duymam gereken haftada duyamadim alttan muayene oldum emin olmak icin.

bizdede kalp atışı duyulmadı hatta alttan muayenedede duyulmadı radyolojiye sevkettiler. öncesinde bi boş kese nedeniyle operasyonum olduğu için korkumdan radyolojiye gitmedim 2 gün sonra başka bir doktora gittim ondada direk karnımdan görüldü kalp atışı. biraz aletlede alakalı sanırım kalitesiyle falan heralde.

Bazen doktorlar bos yere korkutup tedirgin ediyorlar . benim teyzemin bebeginin kalp atisi hic yoktu ölü dediler. İki gun sonra gun verdiler almak icin. Aldirmak icin Gitti kalbi atmaya baslamisdi. Yani doktorlarinda her soyledigine inanilmiyor.

Kızlar Altan zararlı görümcem hamileydi Altan baktı gözüküyor dedi aldırmak istedi tekrar kontrol yapınca kalbi durmuş dedi

Kızlar Altan zararlı görümcem hamileydi Altan baktı gözüküyor dedi aldırmak istedi tekrar kontrol yapınca kalbi durmuş dedi

valla bende baktırmak istemedim ama kadın tutturdu bakıcam bakmam lazım diye. ve çok gezdirdi acayip canımı yaktı bide kanamam vardı kanama alanı da genişti belki dahada çok zarar verdi o gün hep ağrı çektim

Aynen canım benim de 10000 in üzerindeydi gittigimde karından ultrasonla hemen gördü keseyi.

benim 2015 te olmuştu aynısı ben iki gün değil 2 hafta bekledim belki olur diye ama şimdiki aklım olsa dahada beklerdim. çünkü adet tarihine göre baktılar hep belki geç döllenmeydi bilemiyorum onlara kalsa yarın gel demişlerdi ben 2 hafta bekleyip başka doktorlarada gitmiştim. hayırlısı hakkımızda. yiyip içecekleri varsa hiçbirşey mani olamıyor :)

Alttan zararlı diye istemedm canm son adet 14 subat bir hafta gecti adetim deger normalmi kese ne zaman görunuyor
alttan zararli DEGIL! bunu neden herkes öyle saniyor? Ben almanyada yasiyorum 13. haftaya kadar alttan bakilir bebege!!! zararli olsa bakmazlar herhalde! Allahim ya sinirleniyorum böyle cahilce seyi okuyunca.

Ayrica kese görünmeyebilir karindan! Alttan baktirsaydin rahatlardin!

Cahillikle ne alakası var aacaba bunun orası almanya burdaki doktorlar bile alttan tehlikeli diyen var her doktor bir degil her doktorda alannda tecrubeli degil alttan bakmak zararlı degil zaten alttan bakan doktor zarar verebiliyor yani obemli olan doktorun tecrubesi

Bende zararlı dye biliyorum ama cogu arkds zararli degil diyor
İlk haftalarda alttan bakiliyor. Kalp atsida alttan duyuluyor. Kucucuk alet hissetmiyorsun . Acimiyor. Gittigimde ilk smear testi bile aldi . O alet daha cok acitiyor. Bence bir dahaki muayenende baktir . Belli olsun nedir ne degildir. Boyle kafanda soru isareti kalacak. Kaldiki normal dogim yada sezeryan olacaksin vajinal bakmasi bunlarin yaninda hic birsey. Aciyo agriyo diyenlere bakma herkesin agri esigi farkli. Aletin ucu kucuk. Tehlikeli olsa bakilmaz . Hamileyken iliskiye girilebiliyor sonucta tehlikeli olsa oda yasak olur. Vajinal bakmasi bir dk ancak suruyor Anormal birsey varsa dr yasakliyor zaten. Bebegin ve senin sagligi icin drun erken donemde gormesi lazim.

Son düzenleme:
Benim tanıdığım iki kişi de alttan muayene olduktan sonra düşük yaptılar. İkiside aynı Dr a gidiyordu buyul ihtimalle doktorla alakali. Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok tabi.

Ben zaten konunun acıma kısmında degilima allaha sukur bebegim icin her acıya katlanrm normal dogum dha zor tabikide ben sadce doktorlarn beebge zarar verebilme konusundaym her doktor deneyimli degil malesf ben cok duydum o yuzden bebegne zarar olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…