Bilgi verirmisinz

Amin insallah canm cok tsekkr edrm benmde rahim ters galiba rahim filmi cekildgmde doktr ters gibi demisti o yuzddn gözkmuyo olabilir mi bemimde

Ne demek canım rica ederim :) bence kesin ondandır bende senin gibi telaş yapmıştım baya çünkü değer uçuk dedim kesin bi sorun var allahtan diğer doktor bilgilendirdi. Bu arada rahim tersliginide kafaya takma çocuk icerde büyüdükçe tüm rahimler aynı oluyor ve hiçbir şeye engel değil doğum şekli vs.

Cok sagol canm ya cok tsekkr edrm suan sana bir rahatszlk veriyormu agri falem oluyormu

Cok sagol canm ya cok tsekkr edrm suan sana bir rahatszlk veriyormu agri falem oluyormu

Yo hiçbir farkı yok diğer gebeler gibiyim ciddi düşük riski vardı ama rahimle alakalı değildi işten çıktım dinlendim onuda atlattım şükür. Sadece adet ağrılarım çoktu hamile kalmadan önce tabi çok bakitmistim kist varmı smear vs hepsi temizdi bu doktorum rahim tersliginden olabilir demişti bilmiyorum doğumdan sonra bakicaz artık biter inş adet ağrılarım

Evet beminde adet sanclarm coktu bende tedavi icin rahim filmi cekildim o zaamn soylemsti doktor insallah bi sorun olmaz saglkla kucagmza alabilirz bebeklerimiz

rahimin ters oldugu nasil anlasiliyo peki?

rahimin ters oldugu nasil anlasiliyo peki?

Bi test yapılarak öğrenilmiş değil hamile olsugumdan bi uygulama yapilmadk ama bebek 2 buçuk aylık olana kadar üstten simsiyah ekran göründüğü için doktor ters rahimler de bu oluyor seninki ters yani arkaya yatik demisti bebek büyüdükçe rahim yukarı kalktıkca bebeği karından gorcez dedi 3aydan sonra gördük hakikaten

Beklenen regl zamanından 1 hafta sonra karından gördüm değer 1500 lerdeydi.
Kızım şimdi 2.yasina gircek bilemedim ki bir açıklama yapilmadimi dış gebelik olmasjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…