Amin insallah canm cok tsekkr edrm benmde rahim ters galiba rahim filmi cekildgmde doktr ters gibi demisti o yuzddn gözkmuyo olabilir mi bemimde
Cok sagol canm ya cok tsekkr edrm suan sana bir rahatszlk veriyormu agri falem oluyormu
rahimin ters oldugu nasil anlasiliyo peki?Yo hiçbir farkı yok diğer gebeler gibiyim ciddi düşük riski vardı ama rahimle alakalı değildi işten çıktım dinlendim onuda atlattım şükür. Sadece adet ağrılarım çoktu hamile kalmadan önce tabi çok bakitmistim kist varmı smear vs hepsi temizdi bu doktorum rahim tersliginden olabilir demişti bilmiyorum doğumdan sonra bakicaz artık biter inş adet ağrılarım
rahimin ters oldugu nasil anlasiliyo peki?
Evet beminde adet sanclarm coktu bende tedavi icin rahim filmi cekildim o zaamn soylemsti doktor insallah bi sorun olmaz saglkla kucagmza alabilirz bebeklerimiz
Evet canm gittim alttan gözuktu kese rahim ters demislerdi dedim o zamn ondan gözkmuyordr ustten dediGittiniz mi doktora göründü mü bebek
Evet canm gittim alttan gözuktu kese rahim ters demislerdi dedim o zamn ondan gözkmuyordr ustten dedi
Canm benim rahim ters oldgu icin gözkmuyormus alttan ulstrasyonla bakti gördu keseyiBeklenen regl zamanından 1 hafta sonra karından gördüm değer 1500 lerdeydi.
Kızım şimdi 2.yasina gircek bilemedim ki bir açıklama yapilmadimi dış gebelik olmasjn
Amin canm insallaah cok tsekkr edrmŞükür gormussun cnm allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Kızlar benim kasklarmda ve belimde cok fazla agri var sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?