Bilgi verirmisinz

Benim tanıdığım iki kişi de alttan muayene olduktan sonra düşük yaptılar. İkiside aynı Dr a gidiyordu buyul ihtimalle doktorla alakali. Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok tabi.
Tabikide o konuda deneyimi olmayan cok doktr var alttan bakarken bebege zarar veren allah nasip ettiyse yapcak bisi yok tabiki ama insan etrafndan duydukca korkuyor bu konuda o yuzden cogu insan baktrmaya karsi

Ben oyle dusunmuyorum. Düsuk yapacaktir zaten oyle denk gelmistir. Dr ilk haftalarda zaten vajinal muayene yapiyor. Yaptiktan sonra iki kisi dusuk yapti diye vajinal muayeneden sonra oldu anlamina gelmiyor. Cogu kiside yapiyorsa bu sayi daha fazla olurdu. Zaten dusuk olacaktir olanlarinki. Dedigim gibi iliskiye girmiyormusun bu ondan daha hafif birsey. Tabiiki senin tercihindir. Dogurtan gunde kac kisiyi muayene eden drun el pratikligi zaten gelismistir. Kaldiki bunun bilimsel bi yani yok. Alttan muayene dusuk yapiyor diye. Sagdan soldan duyumlarla karar vermeyin. Baskalarinin tek sozune inanmaktansa alaninda uzman kisilerin diplamasina guvenin . Yada drunu degistir

Eger alttan bakamiyorsa neden doktor olmus? Iyi ozaman her alttan bakitan düsük yapsin oho öyle ozaman yeryüzünde hic cocuk dogmazdi! Düsük nezaman olur? Sagliksiz gebelikse vücüt onu disa atar. Ben 2 ay önce düsük yaptim 4 hafta sonra tekrar hamile kaldim. Suan ise 8. haftamdayim cok sükür kalbide atiyo yine alttan bakittim bu zamana kadar 4 kere hicbirsey olmadi. Ayni doktordayim. Alakasi yok. Allah herkese saglikli gebelik nasip etsin cocuklarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Sende merak etme görünür elbet karindan hep gec görünür.

Kesinlikle dusuk olacaksa zaten ne olursa olsa durdurulamaz. Saglikliysa zaten dogacaktir. Rahimde koruma altindalar oyle emanetten dursa iki egilip kalkmadada duser. Rahimde oyle guzel koruma altindaki . Rabbim nasil yaratmis.

Amin insallah allah hepimizin yardmcısı olsun hepimize saglıkla kucagmza almayı nasip etsin

Amin insallah allah hepimizin yardmcısı olsun hepimize saglıkla kucagmza almayı nasip etsin

Arkadaşlar o alet en fazla 15cm bebek bilmem nerde alet ile bebeğe nasil zarar verebilir mantık biraz lütfen

Arkadaşlar o alet en fazla 15cm bebek bilmem nerde alet ile bebeğe nasil zarar verebilir mantık biraz lütfen
Soyleyenler zaten alet nerde bebek
Bende okudumlarimla şok oldum. Alttan mueyene dusuk yapar diye hic bir yerde yazmiyor nasil uydurmuslar. Cati muayenesine ne diyecekler orda bebek asagi iniyor bide degiyor dr bebege. Burda alet bebege degmiyor bile. Bebek ta nerde. Hap kullanip birakinca hamile kalamayanlar hamile kalamadigini hapa bagliyor buda ayni o. Biri soylerse hemen inaniyorlar. Halbuki boyle birsey yok hap birakilinca daha kolay hamile kalinir. Drun kitaplarin yerine baskasinin sozune inanilir. Burdada aynisi olmus.

Değer yüksek geldi bana da. İkiz olma ihtimali var. Yarın tekrar git görünmesi lazım. 2000lerdeyken görünmüştü benim

Burada laf anlatmaya çalışırken bazen cok geriliyorum. Yazmayayim diyorum duramiyorum hakkimizda hayirlisi

Kizlar madem alet zararli ozaman kocanizda zararli :) ozaman neden cinsel iliski yasaklanmiyor? Aleti bebegin oldugu yere kadar sokmuyor doktor. Lütfen yani kalbi durdurmaz her zaman her gebelikte bu risk var! 13. haftayi doldurmadan riski atlatmis olmuyorsun. Kalbi atsada allah korusun sonradan atmaya bilir.

Zaten o kalp durdurma mevzusu beni benden aldi.
Birde forumda benim gordugum cogu cinsel iliskide yasamiyor. Belki biz yanlis yapiyoruzdue

Zaten o kalp durdurma mevzusu beni benden aldi.
Birde forumda benim gordugum cogu cinsel iliskide yasamiyor. Belki biz yanlis yapiyoruzdue

valla bende anlamadim :) hayirlisi ne diyim herkes bildigi gibi yapsin o halde diyecek bisey yok baska.

Adet bir hafta gecti yuksekmi deger ama kese görunmuyor

Canım ben değerim 8500 dü yine de göremedik doktor bana dış gebelik mol gebelik hepsini demişti sağolsun alttan bakitmaya ısrar ettiğim halde bakmadı üstten görünmeyen alttan da görünmez dedi. e sonra o sinirle başka doktora gittim alttan bi baktık kocaman kese :) sonradan doktor anladı ki rahim tersmiş. 2 bucuk aylik olana kadar da alttan baktilar cunku ustten hic gorunmedi 3.ayımda üstten gorduk sıkma canını değerin çok güzel. Alttan da korkma bakınca bişey olmaz bir zarari yok arkadaslarin dedigi gibi oyle olsa hamilelik boyunca iliski yasak olurdu alet cok az giriyor içeriye. İnşallah sende hayırlı ve güzel bir sonuç alırsın :)

Amin insallah canm cok tsekkr edrm benmde rahim ters galiba rahim filmi cekildgmde doktr ters gibi demisti o yuzddn gözkmuyo olabilir mi bemimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…