Çocuk Hastalıkları bilginiz varmi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslar 1 bucuk yasinda kizim var goz yasi kanali tikali dodugundan beri masaj damla ne gerekiyosa yaptik ve simdi hala gecmemis ameliyat olmasi gerekiyo dedi dr 1 bucuk ay icinde gecmezse ameliyat olcak korkuyorum uzuluyorum endiseliyim aceba aranizda boyle sorunla karsilasan oldumu yada cevrenizde lutfen bilgilerinize ihtiyacim var

Benim kızımda vardı ilk başlarda ama masaj ,çay ile tampon yaparak geçti.Eşimin kuzeninin oğlunda var o da ameliyat olacak ,küçük bir operasyon olduğunu biliyorum başka da bilgim yok.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar

cok sagolun ozele goturduk devlete goturduk ankaraya goturduk hepsi ayni seyi dediler 1 bucuk yasinda ameliyatla acicaz dediler ama ben korkuyorum uyutup yapiolarmis cook korkuyorum melegimin minicik bedeni kaldirabilirmi dusunmek bile istemiyorum nolursunuz dua edin

tesekkur ederim sizede gecmis olsun evet bazilarin masajla geciyo dedi ama bizimde gecmedi sonta ile aciyoruz dedi dr cok endiseliyim kuzeninizn oglu kac yasinda ne zaman olcak

tesekkur ederim sizede gecmis olsun evet bazilarin masajla geciyo dedi ama bizimde gecmedi sonta ile aciyoruz dedi dr cok endiseliyim kuzeninizn oglu kac yasinda ne zaman olcak
O da 17 aylık ve onlarda 2 -3 ay içinde yaptırmayı düşünüyorlar.Doktorları sizin doktorunuzla aynı şeyi söyledi.Korkmayın kızınızın gözünde sulanma çapaklanma sorunundan kurtulacağını düşünün .Kuzenin oğlu garibim sürekli gözleri kapalı gibi sürekli çapak çapak ama doktor kolay bir operasyon olduğunu söylemişti.Sorarım ayrıntılarını bugün.

canım ALLAH şifa versin benım oğlumda da vardı doğuştan şu an bes yasına gircek bıkaç ay önce amelıyat yaptırdık korkulacak hıcbısey yok çıkınca 1 saat bıraz agladı ama gozunde dıkış ız hıcbısey yok çıktıgında da oyleydı sonrasında damla verıyorlar ve kontroller duzeldı benım oglumun ama ılerıkı yaşlarda tekrarlama olasılıgı olan bı rahatsızlıkmış
eğer ankdaysan ataturk hastanesınde nuray hanımdı yanlış hatırlamıyosam ısmını çok ılgılı bır doktor

Öncelikle geçmiş olsun. Oğlumda vardı 2 aylıkken fark ettim ağlarken bir gözünden yaş geliyor ama diğer gözünden gelmiyordu. Göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı tıkalı dedi. 6 ay boyunca sürekli masaj yapacaksınız bu şekilde açılmazsa ameliyatla biz açacağız demişti. Düzen masajla 2 ay gibi kısa bir sürede açıldı.

Rabbim şifa versin kıyamam ben miniğe
Sizde nolur üzülmemeye çalışın hamilesiniz
Sonuçta o ameliyatı iyileşmek için olacak evladınız iyi olur inşallah

Canim venim kizimda da vardi. Ilac ve masajla gecirdik cok sukur.1 yasindan sonra gecti diye hatirliyorum. Ama masaji cok sert yapiyodum.yani oksamak gibi degilde cocuk agliyodu resmen.cok sukur atlattik. Cok gecmis olsun. Masaj yapmaya devam edin. Umarim cabucak gecer.ameliyata gerek kalmaz

Bizim bir tanıdığın çocuğunda vardi. zamanla gecti doktor daha kisa sure icinde ameliyat olsun demisti yaptırmadilar ama gecti.. cok buyuk bir sıkıntı arz etmiyor bildigim kadariyla..
Eger illa yaptiralim diyorsaniz da küçük bir operasyon.

cok sagolun

Genelde sezeryanlı bebeklerde oluyo. Kuzeniminki masajla geçmişti.
yok normal dogumdu ama dogdugndan beri yavrum cekiyo iki uc aylikken cok kotuydu capaktan acamiyodu gozunu sisiyodu ama simdi iltihap akiyo masaj yaptikca kizimda artik skldi iyice agliyo yili bastikca

bende duzenli yapiyorum ama gcmedi cok tesekkur ederim gecmis olsun sizede

Rabbim sen bu kardeşimin kızına acil şifalar ver. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…