- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Benim kızımda vardı ilk başlarda ama masaj ,çay ile tampon yaparak geçti.Eşimin kuzeninin oğlunda var o da ameliyat olacak ,küçük bir operasyon olduğunu biliyorum başka da bilgim yok.Çok geçmiş olsun.Acil şifalararkadaslar 1 bucuk yasinda kizim var goz yasi kanali tikali dodugundan beri masaj damla ne gerekiyosa yaptik ve simdi hala gecmemis ameliyat olmasi gerekiyo dedi dr 1 bucuk ay icinde gecmezse ameliyat olcak korkuyorum uzuluyorum endiseliyim aceba aranizda boyle sorunla karsilasan oldumu yada cevrenizde lutfen bilgilerinize ihtiyacim var
tesekkur ederim sizede gecmis olsun evet bazilarin masajla geciyo dedi ama bizimde gecmedi sonta ile aciyoruz dedi dr cok endiseliyim kuzeninizn oglu kac yasinda ne zaman olcakBenim kızımda vardı ilk başlarda ama masaj ,çay ile tampon yaparak geçti.Eşimin kuzeninin oğlunda var o da ameliyat olacak ,küçük bir operasyon olduğunu biliyorum başka da bilgim yok.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar
O da 17 aylık ve onlarda 2 -3 ay içinde yaptırmayı düşünüyorlar.Doktorları sizin doktorunuzla aynı şeyi söyledi.Korkmayın kızınızın gözünde sulanma çapaklanma sorunundan kurtulacağını düşünün .Kuzenin oğlu garibim sürekli gözleri kapalı gibi sürekli çapak çapak ama doktor kolay bir operasyon olduğunu söylemişti.Sorarım ayrıntılarını bugün.tesekkur ederim sizede gecmis olsun evet bazilarin masajla geciyo dedi ama bizimde gecmedi sonta ile aciyoruz dedi dr cok endiseliyim kuzeninizn oglu kac yasinda ne zaman olcak
cok sagolunO da 17 aylık ve onlarda 2 -3 ay içinde yaptırmayı düşünüyorlar.Doktorları sizin doktorunuzla aynı şeyi söyledi.Korkmayın kızınızın gözünde sulanma çapaklanma sorunundan kurtulacağını düşünün .Kuzenin oğlu garibim sürekli gözleri kapalı gibi sürekli çapak çapak ama doktor kolay bir operasyon olduğunu söylemişti.Sorarım ayrıntılarını bugün.
yok normal dogumdu ama dogdugndan beri yavrum cekiyo iki uc aylikken cok kotuydu capaktan acamiyodu gozunu sisiyodu ama simdi iltihap akiyo masaj yaptikca kizimda artik skldi iyice agliyo yili bastikcaGenelde sezeryanlı bebeklerde oluyo. Kuzeniminki masajla geçmişti.
bende duzenli yapiyorum ama gcmediÖncelikle geçmiş olsun. Oğlumda vardı 2 aylıkken fark ettim ağlarken bir gözünden yaş geliyor ama diğer gözünden gelmiyordu. Göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı tıkalı dedi. 6 ay boyunca sürekli masaj yapacaksınız bu şekilde açılmazsa ameliyatla biz açacağız demişti. Düzen masajla 2 ay gibi kısa bir sürede açıldı.
Rabbim sen bu kardeşimin kızına acil şifalar ver. Amin...cok sagolun ozele goturduk devlete goturduk ankaraya goturduk hepsi ayni seyi dediler 1 bucuk yasinda ameliyatla acicaz dediler ama ben korkuyorum uyutup yapiolarmis cook korkuyorum melegimin minicik bedeni kaldirabilirmi dusunmek bile istemiyorum nolursunuz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?