- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi meryemim40
-
yok baska ildeyim canim degerlendircem soylediklerini kac saat surdu ameliyat ne zaman ayildi cocuguncanım ALLAH şifa versin benım oğlumda da vardı doğuştan şu an bes yasına gircek bıkaç ay önce amelıyat yaptırdık korkulacak hıcbısey yok çıkınca 1 saat bıraz agladı ama gozunde dıkış ız hıcbısey yok çıktıgında da oyleydı sonrasında damla verıyorlar ve kontroller duzeldı benım oglumun ama ılerıkı yaşlarda tekrarlama olasılıgı olan bı rahatsızlıkmış
eğer ankdaysan ataturk hastanesınde nuray hanımdı yanlış hatırlamıyosam ısmını çok ılgılı bır doktor
cok sagol allah razi olsunRabbim sen bu kardeşimin kızına acil şifalar ver. Amin...
kac saat surdu ameliyati ne kadar surede ayildi acebaBen diil ama kuzenimin cocugu da 1yasini gectikten sonra oldu sorunsuz bir ameliyatti once masaj ve ilac verildi fakat gecmedi ameliyat sonrasi bi sikintı olusmadi. Yinelemedi.Sizinde kolaylikla gecer insallah sıkmayın icinizi
cok gecmis olsun ne guzl ne kadar surdu ameliyat ne zaman ayildibende normal doğum yaptım masajdır , damladır vs. açılır dedıler ama açılmadı amelıyattan sonra duzeldı ne capaklanma
ne kasınması hıcbır sorunu kalmadı ALLAHA sukur
Çay ile tampon ufak enfeksiyonlara iyi geliyor diye duymuştumda, tamamen tıkalı diyor ona iyi gelirmiki bilemedim..Benim kızımda vardı ilk başlarda ama masaj ,çay ile tampon yaparak geçti.Eşimin kuzeninin oğlunda var o da ameliyat olacak ,küçük bir operasyon olduğunu biliyorum başka da bilgim yok.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar
insallah canim bende bastiriyorum ama anlamiyorum gecmediCanim venim kizimda da vardi. Ilac ve masajla gecirdik cok sukur.1 yasindan sonra gecti diye hatirliyorum. Ama masaji cok sert yapiyodum.yani oksamak gibi degilde cocuk agliyodu resmen.cok sukur atlattik. Cok gecmis olsun. Masaj yapmaya devam edin. Umarim cabucak gecer.ameliyata gerek kalmaz
Insallah cnm sen yapmaya devam etinsallah canim bende bastiriyorum ama anlamiyorum gecmedi
biz bugun devletteki dr goturduk narkozla uyutcaz dedi cok korktumcanım kuçuk çocuk oldugu ıçın sadece göz bölgesını uyusturdular ogun çok kişi sıra vardı ama öncelık oğluma verildi maksımum 15 dk içinde çıktı ama ağlayarak gözlerini açamıyodu 1 saat agladı sabah girmitık 9 gıbı öğlen 14 dogru taburcu ettıler ılaç damla verdıler. hicbır sıkıntısı kalmadı.
dr narkozla uyutup yapcaz dedi cok korktum uzuldum nasil kaldirsn bebegimn bedeni narkozuInsallah cnm sen yapmaya devam et
Canim bizede tamamen kapali oldugunu,ameliyat olmasi gerektigini soylemislerdi. Hatta biz esimle bi gece sabaha kadar oturup hangi sehirde hangi doktora yaptirsak diye dusunuyoduk. Sonrasinda korkudan mi nedendir bilmem aglata aglata yaptim o masaji 2 hafta gcmeden tamamen duzeldi. Bi anda kesildi. Daha da olmadi cnndr narkozla uyutup yapcaz dedi cok korktum uzuldum nasil kaldirsn bebegimn bedeni narkozu
Yuzeysel anestezi uygulaniyor toplamda 1 saati buluyor ama islem suresi 10dk demisti doktorkac saat surdu ameliyati ne kadar surede ayildi aceba
ozeldemi yaptirdiniz devlettemiYuzeysel anestezi uygulaniyor toplamda 1 saati buluyor ama islem suresi 10dk demisti doktor
bizimde 1 bucuk ay suremiz var suan insallah gecerde gerek kalmazCanim bizede tamamen kapali oldugunu,ameliyat olmasi gerektigini soylemislerdi. Hatta biz esimle bi gece sabaha kadar oturup hangi sehirde hangi doktora yaptirsak diye dusunuyoduk. Sonrasinda korkudan mi nedendir bilmem aglata aglata yaptim o masaji 2 hafta gcmeden tamamen duzeldi. Bi anda kesildi. Daha da olmadi cnn
Insallah cnmbizimde 1 bucuk ay suremiz var suan insallah gecerde gerek kalmaz
sanırım memorial de yapildi 1500 gibiydi 2 yil once. Insallah gerek bile kalmaz cabucak iyilesir bebeginizozeldemi yaptirdiniz devlettemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?