Aynen benimde agriyordu kayınvalidem çekti :) ve geçtiEvet göbek düşmesi gercek ve dr gercekten anlamıyo benim düştü ağrıdan adım atamıyodum . Dr gittim enfeksiyon var dedi ilaç içtim yok yine iki ay ağrıdan öldüm kv görünce göbeğin düşmüş dedi ve cekti inanın ki ağrı filan gitti .
Dengesiz bi şekilde agır kaldırınca , büyük tv cıkarken cok zorlanırsın ondan oluyo . Dr anlamıyo göbek düşmesini . Eniştemin sık sık düşüyo ve annesi cekiyo hatta o zamanlar ay göbişte düşermi demiştim:) komik gelmişti. Eskiler bilir bunu .Aynen benimde agriyordu kayınvalidem çekti :) ve geçti
Tesekkurler cnm insallh gdcm rabbim gonlu evlat acisiyla yanip kavusamayanlara hayrli evlat nasip etsinCanım sen o ablayı şimdilik boşver, o ki rahim filmi için randevu aldın git çektir filmini , 5 senedir olmuyorsa tüplerde falan tıkanıklık olabilir belki, film çekilir temiz çıkarsa yumurta takibi yaptırırsın. Yumurtayı uyarıcı ilaçlar var ultrason kontrolunde onları kullanabilirsin belki.. Tıbben yapılabilecekleri vakit kaybetmeden yapmaya çalış.
En kısa sürede olumlu sonucu alırız inşallah isteyen herkes de
Canim cok saol rabbim halanin cocuklarina saglik sihhat versin seninde gonlunden geceni kabul etsin tesekkurlerNebicim vicdansiz insanlar var ya kadincagiz cocuk hasretiyle yazmis sormus bazilarim dediklerine bak yazik yazik...
Caresizlikden herseyi denemek istiyor
Benim halamda coook sonradan cocuk sahibi oldu herseyi denedi
Bizde coool dua ettik senin icinde dua edicem cnm allahim hayirli evlat nasip etsin amin..
Bak halam da cok gec cocul sahibi oldu ama masallah 2 tane birbirinden gizel akilli kizlari var dualarim seninle cnm
Uzme kendini
Amin insallh glmez demekki cocugu varki anlayamamis rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah tesekkur ederimBu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .
Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip eder insallah sizede isteyenlerede dualarim sizinleBen gittim ama gobegin dusmus demedi rahim terstte demedi. Hicbisey demedi masaj gibi birseyler yapti sonra bir kac bitki verdi bunun buharina oturacaksin dedi. Hpsni yaptim giden herkes hamile kalmis ya ben kalamadim. Ustune birde 1 ay boyunca agridan oldum bel agrisi bir yandan kasik agrisi bir yandan. Birde o kasik agrisi oldurdu beni hayatimdan bezdim. Kadina sormus esim kadinda demiski usutmustur...
Simdi baska birini arastirdim yine uslanmadim ona gidicem.
Kizlar hurafe diyorsunuz ama eskiden doktor yokmuş ebeler varmış.
Kendini cok kurcalattirmadan gitmeye karsi degilim ben. Konu sahibesi sizde benim gbi olacaksiniz diye birsey yok umarim en kisa surede hamile kalirsiniz.
Bu durumda tahlilleriniz ve durumunuzda onemli tabi. Birseyiniz yoksa gitmekte fayda var.
Benim cevremde 10 kisi ebeye gittigi ay hamile kaldi. Bilmesem gormesem gittiklerini inanmicam.
Iste bende sanssiz olan tarafim.
cnm üzme kendini yaşamayan bilemez.....Ben gittim kuzum, göbeğimi çektirdim ama öyle ayağımı sallandırmadıAmin insallh glmez demekki cocugu varki anlayamamis rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah tesekkur ederim
Benim genç kızken çok olurdu, eğildiğimde karın kaslarım çok ağrırdı,ağır kaldırdım diye düşermiş....Bizde de yaparlar anormal bişey yok aslında üfürükçülerle karıştırdılar sanırım!Ya onu yapmakta tuhaf birşey yok sadece göbeğine masaj gibi yapiyo eş deriz biz o kayar onu düzeltir mesela suan ac olanlar yarın yere sirt üstü göbek deliginizin olduğu yere elinizi parmaklar birlescek şekilde tutup bastırın tik tik kalp gibi birşey atar hissedersiniz ışte o eş canlar kayarsa müthiş bir agri mide bulantısı yemek yiyememe olur ve felakettir geçmeyen bir agri yaşarsınız ben ege bolgesindeyim bizim buralarda baya yapilir bu dedigim ayak sallamakta aynı şekilde yattiginizda ayaklarınızı kaldırıp hafif hafif sağlarlar olay bundan ibaret ve bel çekmek gibi bir sakıncası yoktur ters bi etkiside ve evet hamile kalamayanlarada yapilir ama ben hiç yaptırmadım o amacla
Galiba ama okumakla alakası olsa dicem tamam karına yapılan bir masajin ne kötü etkisi olabilir el vermekte bunu daha önceden yapan birinden öğrenip yapmak demek bu kadarBenim genç kızken çok olurdu, eğildiğimde karın kaslarım çok ağrırdı,ağır kaldırdım diye düşermiş....Bizde de yaparlar anormal bişey yok aslında üfürükçülerle karıştırdılar sanırım!
ben de onu gözümde canlandırmaya çalışıyordumgöbeğini çekip ayaklarını salmak nası bişey ?
El vermekten ne mana çıkıyor başka bende anlamadımGaliba ama okumakla alakası olsa dicem tamam karına yapılan bir masajin ne kötü etkisi olabilir el vermekte bunu daha önceden yapan birinden öğrenip yapmak demek bu kadar
ay bir iki halamız bebişi yıkarken yaptı, bende sallandımYok kız bak şimdi hani bebeklerin sırtını masajlar sonra ayaklarından tutup sallariz biz daha küçük kaburgalarıbatar r eğilir diye o islem büyüklerde sirt üstü vaziyette ayaklar kaldırılıp biraz sallaniyo tuhaf birşey değil yani
Tesekkur ederim saolun ben 5 yilda tedavi kan muane fln hepsi oldu ama asilama tup bebek fln yaptrmadim bu adetimin ikinci gunu gidicem iste doktora ne derse insallh yaplcak biraz tedavi olmamamin sebebi en alt katta otirugodm en ust kata evimin yapilmasinu bekledim 5 ay oldu cikali evime alt kat biraz rutubetliydi soguktu korktum coxul hasta zature olur diye simdi basladm tedaviye insaalh olur5 senedir çocuğunuz olmuyor ama bu 5 senede tedavi oldunuz mu hiç, anlayamadım o kısmı. Dilerim tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Ancak böyle bilimsel olmayan, akla mantığa sığmayan şeylere kesinlikle bulaşmayın. Bel çekmek, göbek çekmek, ayaklardan sallamak nedir ya? Dersin ki kadın fizyoterapist filan. Yani kadının nasıl bir eğitimi, nasıl bir becerisi var ki, derdinizin dermanı onda olsun? Faydası olsun derken zararı da olabilir böylelerinin. Ailemizde bel rahatsızlığı olan bir teyzemiz, çok güzel bel çekiyor, ağrı filan kalmıyor, elleri şifalı denilen bir kadına gitmiş, daha beter halde geri dönmüştü. Ayrıca bu kadına kim gitmiş de hamile kalmış, bunlar kulaktan kulağa yayılmış dedikodulardan başka bir şey olmuyor genelde. Hamile kalanın da zaten kalacağı varmış. Kendinizi çaresiz hissetmenizi, her umut ışığının peşinden gitmek istemenizi anlıyorum, çünkü ben de yaşadım, ancak işte böyleleri de tam da bu hassasiyetlerden besleniyor. Kendinize faydanız değil, zararınız olur Allah korusun. Kendinizi cahil akıllara emanet etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?