Bilginize ve yardiminiza ihtiyacim var kizlar...

niye unutmuycaksin takma bak bizlerde dua ediyoruz karsi gelir insallah..maykay arkadasta boyle seylere nasil inaniyor dilden soylemistir kalpten degil..Verecek olan Allah bizler degiliz.stres ve uzuntu yapmaman lazim.
Dogru soluyorsunuz haklisiniz ama uzuldm iste neyse arkadasta kendi solediyle utansin tapcak birsey yok demekki vijdani rahatti ozur dileme geregi duymuyor brn burda bana birseyler diyen arkadaslara bile hklisinz sinrle knstm kusura bakmayin dedim sirf kimsenin kalbini kirmamak icin hrrkezin kendi dusuncesi rabbim biliyor icimizi tesekkur ederimuz ilginizden dolayi

Çocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.
Gerçekten çok acımasızca bir yorum olmuş, Allah dert verip derman aratmasın size de kimseye de böyle bir konuda, ben 2.5 senede "b.k var ye çocuğun olur " dense yiyecek kıvama geldim arkadaş 5 seneden bahsediyor, empati kuramadığınız konularda böyle kırıcı konuşmayın lütfen...

Rabbim böyle anlayisli iyi insanlari basimizdan eksik etmesin bende cok kirildm ama olsun boyle insanlar sayesinde bazi seylerden ders aliyoruz ne olursa olsun boyle birsy yazmamaliydi brn zaten bilginize yardiminiza ihtiyacm var diye yazmisim yanlis veya dogru zaten boyle birsyi duydugimda yaptrck olsam hemn yaptriridm ama once arastrm sorm fikir alim dedim ama bilseydm asla acmazdm konuyu

Bu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .

Bu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .

Canım sen o ablayı şimdilik boşver, o ki rahim filmi için randevu aldın git çektir filmini , 5 senedir olmuyorsa tüplerde falan tıkanıklık olabilir belki, film çekilir temiz çıkarsa yumurta takibi yaptırırsın. Yumurtayı uyarıcı ilaçlar var ultrason kontrolunde onları kullanabilirsin belki.. Tıbben yapılabilecekleri vakit kaybetmeden yapmaya çalış.

En kısa sürede olumlu sonucu alırız inşallah isteyen herkes de

Yanlış alıntılamışsın sanırım beni ama kimden bahsettiğin anlaşılıyor

Bak göbek düşmesi var . Ama senin göbeğin mi düşük . Gitmesen daha iyi olur canım . Tabi beş sene eminim cok zordur. Senden dolayı mı olmuyo .

Arkadaşım hamile kalamıyo . Annesi otlarla filan bişeler yapan otları tanıyan bi kadın getiriyo . Ve şuanda iki cocuk sahibi ayrıca hurafe filan değil önceden nenelerimiz dr yüzümü görüyodu. Cocugu olmayanlar gidiyodu böyle kadınlara . Ablamda böyle hamile kaldı kv getirmişti tabi her kadın bu kadr tecrubeli mi bilmiyorum . Rabbim bi vesileyle veriyor . Üzülmeyin lütfen . Ama önce dr yönünde ilerleyin derim . Ve kesinlikle stres sıkıntı yapmayın . Kafanızı başka şeylerle meşgul edin .

Hanımlar tıbbi yollardan şaşmayalım lütfen. Çaresizlik insana her yöntemi denettirir ama sağlığınız söz konusu, Allah göstermesin vücudunuzda kalıcı zararlar verebilir böyle yöntemler.

ya kiyamam sana. nasil da anliyorum seni otlar copler vs vs vs. bir knser hastasina bir de cocugu olmayana herseyi satabilir ve yaptirabilirsin. canim yuregin ne istiyorsa onu yap ama muhtemelen dr da tedviye baslmmaz oncelikle tahliller testler yapar yumurta sayina falan bakar. yuregin neyi istitorsa onu yap. Allah yardimcin olsun...

Ben gittim ama gobegin dusmus demedi rahim terstte demedi. Hicbisey demedi masaj gibi birseyler yapti sonra bir kac bitki verdi bunun buharina oturacaksin dedi. Hpsni yaptim giden herkes hamile kalmis ya ben kalamadim. Ustune birde 1 ay boyunca agridan oldum bel agrisi bir yandan kasik agrisi bir yandan. Birde o kasik agrisi oldurdu beni hayatimdan bezdim. Kadina sormus esim kadinda demiski usutmustur...

Simdi baska birini arastirdim yine uslanmadim ona gidicem.

Kizlar hurafe diyorsunuz ama eskiden doktor yokmuş ebeler varmış.
Kendini cok kurcalattirmadan gitmeye karsi degilim ben. Konu sahibesi sizde benim gbi olacaksiniz diye birsey yok umarim en kisa surede hamile kalirsiniz.
Bu durumda tahlilleriniz ve durumunuzda onemli tabi. Birseyiniz yoksa gitmekte fayda var.
Benim cevremde 10 kisi ebeye gittigi ay hamile kaldi. Bilmesem gormesem gittiklerini inanmicam.
Iste bende sanssiz olan tarafim.

Benim kayınvalidem anlatmıştı, aslı var mı yok mu bilmiyorum ama göbek düşmesi var ise hamile kalmayı engelliyormus. Belki ondan yapiyordur.

Benim kayınvalidem anlatmıştı, aslı var mı yok mu bilmiyorum ama göbek düşmesi var ise hamile kalmayı engelliyormus. Belki ondan yapiyordur.
Evet göbek düşmesi gercek ve dr gercekten anlamıyo benim düştü ağrıdan adım atamıyodum . Dr gittim enfeksiyon var dedi ilaç içtim yok yine iki ay ağrıdan öldüm kv görünce göbeğin düşmüş dedi ve cekti inanın ki ağrı filan gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…