• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar Oyunları ve Kocam

sakura28

Aktif üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
611
742
18
merhaba arkadaşlar benim derdim biraz ilginç aslında. ama nasıl davranacağımı bilmiyorum. yaklaşık 4 yıldır evliyim eşimle aramız bir sorun hariç iyi diyebilirim. ama o bir sorun bizim aramızı baya bozuyor .. o sorun da ben eşimi resmen bilgisayar oyunlarından kıskanıyorum. sürekli bilgisayarın başında durmak istiyor beni yanın da istiyor ama bilgisayar oyunundan da vazgeçmiyor kafasında hep oyunla ilgili şeyler orada kendine bir dünya kurmuş arada bizimle ilgileniyor gibi .. ne yapacağımı bilmiyorum bazen bilgisayarı balkondan aşağıya atmak istiyorum ama olmuyor. ben mi oyun mu diyeceğim sonun da ama oyun demesinden korkuyorum (:

Çocuk olana kadar tek zevkimiz ps oyunuydu anam akşama kadar oynasak doymuyorduk şimdi birisi çocuğa baksa da oynasak diye birbirimizin gözüne bakıyoruz :D anca hafta sonları takılıyoruz, çok zevkli bence :) bak yanında da durmanı istiyormuş sende bir teklif et bende oynamak istiyorum diye öğretirken zaten soğur :D

Ben mi oyun mu derseniz,oyun der.
O ne çocuk gibi .
Sizi yanında istiyormuş ,ilgileniyormuş,dert ne?
Oyun oynamayınca evi kır bahçesine çevirip ağzında gülle koşarak size geleceğini mi sanıyorsunuz.
canım istiyoda yanımda otur ben oyun oynayayım diyor

ben anlamıyorum valla onun oyunlarından oyun ingilizce zaten online browser oyunuymuş

Online olanlara ben hiç girişmedim

Şimdi orada arkadaşlık kur bilmem ne zor iş : D

Kendi oyunumu kendim oynarım ben : D

Günde birkaç saat oynamasına bir şey demeyin bence de

Gecelere kadar başından kalkmadan iyi bir şey değil

Peki hiç mi sorumluluğu yok bu adamın

İş gibi?

Çocuk olana kadar tek zevkimiz ps oyunuydu anam akşama kadar oynasak doymuyorduk şimdi birisi çocuğa baksa da oynasak diye birbirimizin gözüne bakıyoruz :KK70: anca hafta sonları takılıyoruz, çok zevkli bence :) bak yanında da durmanı istiyormuş sende bir teklif et bende oynamak istiyorum diye öğretirken zaten soğur :KK70:
ps oynasa oynıyacam da
Online olanlara ben hiç girişmedim

Şimdi orada arkadaşlık kur bilmem ne zor iş : D

Kendi oyunumu kendim oynarım ben : D

Günde birkaç saat oynamasına bir şey demeyin bence de

Gecelere kadar başından kalkmadan iyi bir şey değil

Peki hiç mi sorumluluğu yok bu adamın

İş gibi?
var ama işi de bilgisayarla işte arkadaşlıklarını kıskanıyorum hepsi erkek tek iyi yön bu

ps oynasa oynıyacam da

var ama işi de bilgisayarla işte arkadaşlıklarını kıskanıyorum hepsi erkek tek iyi yön bu

PS da ilgisini çekecek bir oyun bulamaz mısınız

Mesela kendi oynadığı oyuna yakın

Online oynayanlar çok bağlanıyorlar oradaki ortama

O yüzden ben de sevmiyorum pek

İkinci dünyaları gibi oluyor

Ama burada gerçek bir dünya da var

Bu ikisinin ayırdını kaybetmek iyi değil

Oturup ciddi ve sakin bir şekilde konuştunuz mu peki

Kızma, sitem etme demiyorum

PS da ilgisini çekecek bir oyun bulamaz mısınız

Mesela kendi oynadığı oyuna yakın

Online oynayanlar çok bağlanıyorlar oradaki ortama

O yüzden ben de sevmiyorum pek

İkinci dünyaları gibi oluyor

Ama burada gerçek bir dünya da var

Bu ikisinin ayırdını kaybetmek iyi değil

Oturup ciddi ve sakin bir şekilde konuştunuz mu peki

Kızma, sitem etme demiyorum
evet orada kendine bi dünya kurmuş ve çok mutlu biz ona engel oluyomuşuz gibi hissediyorum bazen bu arada 2 yaşında oğlum var ciddi ve sakın çok konuştuk tamam o sırada problem yok ama bir iki haftaya tekrar bağımlı moda geçiyor

evet orada kendine bi dünya kurmuş ve çok mutlu biz ona engel oluyomuşuz gibi hissediyorum bazen bu arada 2 yaşında oğlum var ciddi ve sakın çok konuştuk tamam o sırada problem yok ama bir iki haftaya tekrar bağımlı moda geçiyor

Eşinizi terapiye falan yönlendirin bence

Bir de çocuk var

O çocuğun bir baba figürüne

Kendisiyle ilgilenen birine ihtiyacı var! :kızgın:

Çocuk olana kadar tek zevkimiz ps oyunuydu anam akşama kadar oynasak doymuyorduk şimdi birisi çocuğa baksa da oynasak diye birbirimizin gözüne bakıyoruz :KK70: anca hafta sonları takılıyoruz, çok zevkli bence :) bak yanında da durmanı istiyormuş sende bir teklif et bende oynamak istiyorum diye öğretirken zaten soğur :KK70:

Yemin ederim bizi anlattın resident evil çıkmıştı ya bikaç ay önce kızımı falan unutuyodum nerde bu yok diye uyumuyoduk:rolleyes:

Back
X