• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar Oyunları ve Kocam

Ben de nişanlımla pes atar-dım hatta yenilince kafasına vurmuşluğum var sinirle! :KK53: O an tabi kaldı bir anlayamadı, sonra bana kızdı o hareketime arkadaşına sattı playstation'u.:110:Kendimizi çok kaptırdık o an anladı vurunca aklı başına geldi adamın yani. :KK53: Şimdi ben Sims manyağıyım sürekli Sims oynuyorum o da arkadaşları ile dışarda ara sıra pes atıyor. Evlenince böyle şeylere vakit bulur muyuz bilmiyorum ama beraber oynama ve eve alma konusunda sıcak değil gerçi ben Sims'imi her türlü oynarım bilgisayarımda çünkü. :KK53: Bunu deneyebilirsiniz beraber oynayın zevkli oluyor. Hem belki bilerek soğutursunuz onu. :lülülü:

Ben de çok severim. Sevgilimle de oyunlarla ilgili bir ortamda tanıştık. Beraber oynuyoruz çok eğlenceli oluyor. İlerde evimize de her türlü konsolu pcyi döşeme planlarımız var.

Bizim wow ekibindeki çocuklardan biri eşini 3 aylığına annesinin yanına gönderiyordu, rahat oyunu kasalım diye :KK70: hahaha sizin ki iyi, yanınızda oynuyor :KK70:
Cidden mi? Bu durum daha vahim kusura bakmayın o ne öyle :D Elimin ayağımın altında insan olmasın demiş resmen :D Bu arada benim arkadaşımla sevgilisi sırf bu oyun yüzünden ev tuttular kendilerine. Tüm gün yan yana bilgisayarlardan oyun oynayıp akşam okula gidiyorlardı baya bi birikim yaptılar bu sayede :D

Cidden mi? Bu durum daha vahim kusura bakmayın o ne öyle :KK70: Elimin ayağımın altında insan olmasın demiş resmen :KK70: Bu arada benim arkadaşımla sevgilisi sırf bu oyun yüzünden ev tuttular kendilerine. Tüm gün yan yana bilgisayarlardan oyun oynayıp akşam okula gidiyorlardı baya bi birikim yaptılar bu sayede :KK70:
Ya ne kadar güzel :) Darısı bizim başımıza :D

Bende de var o dertten sabah erkenden telden oyun oynamak icin kalkiyo ise gidene kadar sonra isten gelio 5 dakika bile asla elinden birakmaz gece yarisi 5-6 ya kadar oynuyo birak artik diyince laf yiyorum 4 yildir boyle duzelcekmi die merak ediyorum 4 saatlik uykuyla yasiyo resmen..

Cidden mi? Bu durum daha vahim kusura bakmayın o ne öyle :KK70: Elimin ayağımın altında insan olmasın demiş resmen :KK70: Bu arada benim arkadaşımla sevgilisi sırf bu oyun yüzünden ev tuttular kendilerine. Tüm gün yan yana bilgisayarlardan oyun oynayıp akşam okula gidiyorlardı baya bi birikim yaptılar bu sayede :KK70:

Öyle ama wow ayrı bir dünya :D ben sabah 8 de oturup gece 2 ye kadar ihtiyaç molaları dışında başından kalkmazdım :D çocuk falan olunca kalmıyor o kadar ama özlemiyor da değilim :)

Sizinkiler birikim de yapmışlar,ne güzel :D

Açıkçası ben bu kadar bağımlı olup hayatıbdakileri ihmal eden insanları iradesiz olarak görüyorum.

Günde 1-2 saat oynamasi bile cok bana göre. Bekar olsa anlycam da.. sonucta isten kacta çıkıyor, geriye bir avuç zaman kalıyo onda da 1-2 saat oyun oynanması tamamen sorumsuzluk. Üstelik bir de çocuk varken, ilgi bekleyen eş varken...

Anam bacım bende 5 yıllık evliyim eşim 5 yildan beri "knight online" oynuyor. Oda kalkmaz PC başından ilk başlarda cok. Cabaladim. Bıraksın etsin diye ama olmuyor çareyi bende oyunu öğrenip kendiyle oynamakta buldum :halay: çok zevk li oyun zaten bizim bir nevi gelir kaynağımız knight online . Bana ve çocuğuna ilgisi hiç eksik değil çok şükür alıştık artık normal geliyor bana tek sıkıntım ts arkadaşları çok hep.cene yapıyorlar hem yanımda hem parasını kazanıyor no problem . Kışın babasıyla çiftçilik işiyle uğraşır o işteyken bana bırakır çharlari ben oynarım bakarım sonra hep beraber knight online hayat offline :halay:

Benim eşimde oynardı online oyun of sinir olurdum gece alarm kurup kalkardı evi taşıdık evde internet yok diye internet kafeye giderdi.deli oluyodum hep tartışma hep kavga ama sonuç yok.
En son ben pes ettim bıraktım kendi haline.
Bı sure oda bıraktı oyunları.
Yani herşeyin bı doyma noktası vardır.nasil karnımız doyunca yemek yemeyi bırakıyoruz.Aynen öyle dedim herhalde doydu oyun oynamaya. Arada bir oynasana kendi sıkılip bırakıyor.

İnanmazsınız belki ama ben eşinizi anlıyorum. Bilgisayar çok farklı bir bağımlılık diyebilirim. Benim bu kadar bilgisayara bağlı olmama sebebimde erkek arkadaşım çünkü işi bilgisayarla. Onunla iletişim kurmak dha çok internet üzerinden olduğu için msn,skype falan derken :D canım sıkılıyor şu oyuna girelim bu oyuna girelim derken bende evde olduğumda sürekli pc başındayım hatta o kadar diyeyim ki üstümü çıkartırken pcnin düğmesine basmış oluyorum ve asla evde olduğum sürede uyusam bile o bilgisayar kapanmıyor. Bu cidden farklı bir bağımlılık ama kötü kabul ediyorum :D:D:D

Anam bacım bende 5 yıllık evliyim eşim 5 yildan beri "knight online" oynuyor. Oda kalkmaz PC başından ilk başlarda cok. Cabaladim. Bıraksın etsin diye ama olmuyor çareyi bende oyunu öğrenip kendiyle oynamakta buldum :halay: çok zevk li oyun zaten bizim bir nevi gelir kaynağımız knight online . Bana ve çocuğuna ilgisi hiç eksik değil çok şükür alıştık artık normal geliyor bana tek sıkıntım ts arkadaşları çok hep.cene yapıyorlar hem yanımda hem parasını kazanıyor no problem . Kışın babasıyla çiftçilik işiyle uğraşır o işteyken bana bırakır çharlari ben oynarım bakarım sonra hep beraber knight online hayat offline :halay:

ahahaha sizde de teamspeak muhabbet var o bizde de var :D bir de saolsun yaşı küçük kardeşlerimiz çoğunlukta :D bazen gerçektenm o sesten kafayı yiyorsunuz :D bende mesela Counter Strike Global Offensive oynuyorum :D

Back
X