• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız

evet.kendinizi harab ediyorsunuz şuan bence.şimdi eşinizin evde olduğunu,yarın şehirdışına çıkacağını ve döndüğünde de eve gelmeyeceğini yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.bence eşinizin yanına gidin ve hiiiiç taviz vermeden ve asla alttan almadan,güçlü bir şekilde ''boşanma konuşunda ciddimisin''diye sorun.''eğer öyleyse ben de önüme bakayım,yapacaklarımı bileyim'' deyin.sanki gerçekten bu fikre kendinizi alıştırmış gibi.yani o sizin yalvarmanızı bekliyor olabilir.böyle güçlü davranarak saygı duymasını saplayın size.eğer ''evet ciddiyim''derse zaten yapacak birşey kalmamaış bence.gözlerinden anlarsınız zaten ciddi olup olmadığını.
bir yuvanın bozulmasını istemem ama bir kadına eyvallah edilmemesini hiç istemem.eşlerden bir tarafın çabasıyla yalvarmasıyla dvm edecekse hiç etmesin bitsin evlilik.eşiniz sizden değerli değil.en fazla değeri kendinize verin.birine ne kadar az değer verirsen bil ki sen onun gözünde daha da değerlenirsin.

vav! bunu yapabilir miyim bilmiyorum ama zaten her konusmaya calistigimda bosanma konusunda ciddi oldugunu bildirdi.
bu durumda, dik dur ve bosan diyorsunuz. haklisiniz tabi, en cok kendime deger vermeliyim.
icimdeki kaygilar; yalniz kalmak, 28 yasindayim, cocuk sahibi olmak istiyorum, ve bunu onunla yapmak istiyorum. bir baskasini birakin sevmeyi, bakmaya bile hevesim yok ve olacagina da inanmiyorum.
haydi gunun birinde oldu diyelim, o zaman da yasim kac olacak, cocugum olabilecek mi bilmiyorum.
ailemle de ters duserek evlenmistik, simdi ailemle sorunumuz yok ama boyle bir durumda onlar da benim icin bu kaygilari fazlasiyla duyacaklar.
hele onu baskasiyla evli ve cocuklu dusununce olmek istiyorum.
bizi bu kadar kolay harcamamali.
ama yapacak birsey yok sanirim.

Bizi istemeyen adamlara biz kadınlar kul köle olmaya devam ettikçe bu erkek milletinin sırtı yere gelmez!:24:
Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Bizler "aman yapma,etme,eyleme:5:" dedikçe onların bir yerleri havada gezmeye bizim de değerimiz düşmeye devam edecektir.:23:

of simdi dusa girdi giyinip cikacak. adrenalinim had safhada.
ya hicbirsey soylemeyecegim, ya bir kez daha sansimi deneyecegim ya da eyvallah bosanalim diyecegim.
kimse bu durumlara dusmesin allahim.
uc gundur birsey yemiyorum ve isin ilginc yani en ufak bir aclik hissetmiyorum.
tek yaptigim foruma bakmak ve sigara icmek.
en azindan aglamiyorum, simdilik.

vav! bunu yapabilir miyim bilmiyorum ama zaten her konusmaya calistigimda bosanma konusunda ciddi oldugunu bildirdi.
bu durumda, dik dur ve bosan diyorsunuz. haklisiniz tabi, en cok kendime deger vermeliyim.
icimdeki kaygilar; yalniz kalmak, 28 yasindayim, cocuk sahibi olmak istiyorum, ve bunu onunla yapmak istiyorum. bir baskasini birakin sevmeyi, bakmaya bile hevesim yok ve olacagina da inanmiyorum.
haydi gunun birinde oldu diyelim, o zaman da yasim kac olacak, cocugum olabilecek mi bilmiyorum.
ailemle de ters duserek evlenmistik, simdi ailemle sorunumuz yok ama boyle bir durumda onlar da benim icin bu kaygilari fazlasiyla duyacaklar.
hele onu baskasiyla evli ve cocuklu dusununce olmek istiyorum.
bizi bu kadar kolay harcamamali.
ama yapacak birsey yok sanirim.

arkadaşım sizden boşanmak isteyen birinden çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz.kırıcı da olmak istemiyorum ama o zaman şunu yapacaksınız heralde.gidip yine yalvar yakar boşanma fikrinden vazgeçirteceksiniz kocanızı.size hiç mi hiç değer vermeyen birine nasıl bu kadar değer veriyorsunuz.yapmayın Allah aşkına.benim anladığım siz eşinize deli gibi aşıksınız,deli gibi hastalık derecesinde kıskançsınız(onun bir başkasıyla evlenmesi,hatta çocuk sahibi olmasını görmektense ölmeyi bile tercih edebiliyorsunuz)ama eşinizin size ne saygısı,ne sevgisi,ne aşkı,ne değeri var.bunu görebiliyorsunuzdur umarım.
amacım eşinizden soğutmak değil.ama bir kadının bu kadar kendine değer vermeyip,açık açık boşanmak istediğini söyleyen kocasına düşkünlüğü kızdırdı beni.şu durumda ya boşanacaksınız,ya da gururunuzu ezip yalvar yakar kocanıza boşanmamayı ikna edeceksiniz,üstelik kısa zamanda çocuk düşünüyorsunuz SİZİ SEVMEYEN,SİZDEN AYRILMAK İSTEYEN BİRİNDEN.
bakın ben de çoook kıskancım.kıskançlık duygunuzu çok iyi anlayabiliyorum.yoldan geçen bir kadının bile eşime yarım gözle bakması bütün günümü mahveder.eşimin böyle bir şey yapmasını düşünemiyorum bile.ben de eşimi deli gibi seviyorum.amaaaa benden ayrılmak istediğini söylerse eğer ne sebeple olursa olsun(şaka bile olsa)asla hayır demem.o kelimeyi duyduktan sonra aynı evde asla yaşayamam.
ben sadece fikrimi söylüyorum.lütfen kendiniz sagınızı yitirmeyin,ufalmayın,ezilmeyin sizinle evli kalmak istemeyen bir adam uğruna.

yok kizmiyorum size.
ama su an hersey cok sicak ve yaniyorum.
yazdiklarinizdan guc aliyorum

bende size güç vermeye çalışıyorum.kolay değil insanın ilk heyecanından,en sevdiğinden,aşkından,hayatının anlamından vazgeçmek.her kadın en sevdiği erkekten,kocasından,en değer verdiğinden çocuk sahibi olmak ister elbette.ama aynı duygular size de duyulsun be arkadaşım.siz de onun için aynı şeyleri ifade etseniz,en değerlisi olsanız daha güzel olmazmı evlilik.
siz sizin içintabiki en olurunu bilirsiniz.ben sadece kendinize saygınızı eritmeyin istiyorum.çünkü böyle giderse o adam daha çoook ezecek,yıpratacak gibi sizi.tek taraflı hiç bir ilişki yürümez.hakkınızda hayırlısı olsun.ama lütfen güçlü olun..

hayir cikmadi ama yikayip astigim gomlegi bile cikip kendi aldi, benden almadi yani. konussam da alacagim cevap belli su anda. simdilik susayim diyorum. sadece susacagim ama yalvarmayacagim da. davayi acsin bakalim bir adim atsin. kafami toparlamaya calisacagim. onsuzluga alismaya calisacagim.

ziftin pekini yesin sen yaptın diye yemek istemiyormuş
ne diye yıkıyorsun ki gömleğini
bırak ne hali varsa görsün
biliyo tabi peşinden gideceğini
bırak arama sorma da şaşırsın bu sefer
tutuşsun biraz yahu!

gitti.
tek kelime etmedi, ben de.
zaten aradigimda acmamisti daha once, yine acmaz, aramam da zaten.
off bittigine inanamiyorum.

ben icerideydim kapiya da cikmadim o giderken.
salona geldigimde bilg biraktigini farkettim sasirdim.
gece gec binecekse otobuse ondan mi anlamadim.
bilgisayari olmadan hicbiryerlere gitmez yoksa.
ben ona yalvarmayacagim, ama allaha yalvariyorum gelsin ve bosanmaktan vazgecsin.

Allah yardımcın olsun çok zorbir durum.bence de asla arama.arasa bile(zor gibi görünüyor)açma.çok ağır tepki vermelisin aslında.ailene yakınmısın peki.

ailemle ayni sehirdeyiz ama memleketteler onlar. sadece yarin kardesim donecek eve. ama ben bir umut barisirsak diye ailemle paylasmiyorum daha. aileler girince geri donulmez oluyor. zaten vazgecmezse bosanmaktan ogrenecekler sonunda. eve gelmiyor zaten o yuzden evde kaliyorum simdilik.
of hepsi kotu bir ruya olsa keske.

ben bi karar versem hersey bitecek zaten. o da rahatlayacak. ama ben onun gibi kestirip atamam, bence bu yanlis da. sadece susabiluyorum su an. kendime zaman veriyorum. bosanacaksam da once bunu biraz sindirmk istiyorum. bunun ailesi var, ne bileyim. lanet olsun.

Son düzenleme:
ah be canım ne kadar zor bı durum bu.ne desem bılemedım.ısın ıcınde olmayınca konusmak kolay gelıyo hepımıze tabı.ancak suna ınanan bırıyım ben eger sana olan sevgısı gercekse ve sana deger verıyosa bu sekılde her tartısmada rest cekıp gıtmek ısteyen taraf olmazdı esın.alıngan bı yapısı var bellıkı.esınle bu durumu oturup konusmalı ve oyle bı karar almalısın cunku bıterse aklında hep acabalar kalıcak.her seferınde bıtttı demeler sankı bosanmak ıstıyoda bahane bulamayıp bunları sunuyo gıbı geldı.normalde nasılsız pekı pc kavgaları dısında ıkılı ılıskının ne alemde.teferuatlı bılelım kı saglıklı yorumlar yapıp yardımcı olalım sana yanlıs yonlendırmeyelım.

evet iste normalde kavgalarda yaptigina bakarsan bosanmak icin bahane ariyor gibi duruyor.
ama bunlarin disinda o kadar iyi ki, sevgi dolu, ne bileyim sevgisini bol bol gosterir.
bu yuzden inanamiyorum ona boyle yaptigi zamanlarda. o kadar sicak seviyor ki birden soguyunca inanamiyorum.
barisir barismaz yine ayni.
ama bu sefer gercekten bitti galiba.
kendimi alistirmaya calisacagim.

ben bi karar versem hersey bitecek zaten. o da rahatlayacak. ama ben onun gibi kestirip atamam, bence bu yanlis da. sadece susabiluyorum su an. kendime zaman veriyorum. bosanacaksam da once bunu biraz sindirmk istiyorum. bunun ailesi var, ne bileyim. lanet olsun.

Tekrar Allah yardımcın olsun diyorum.bir yuvanın yıkılması çok kötü.hem de severken.keşke hiç bu tür olaylar yaşanmasa.eşlerimizle ömür boyu mutlu mesut yaşasak.ama hayatta herşey insan için.ne kadar çabalasak da bazı şeylerin önüne geçilmiyor.kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz bazen.
benim tek derdim kendini heba etme.dediğin gibi alıştırmaya çalış en kötü ihtimale kendini.
bu hayata bir kere geliyoruz başkaları için yıpranmaya,ezilmeye değmiyor.öncekendi sağlığımız.

evet iste normalde kavgalarda yaptigina bakarsan bosanmak icin bahane ariyor gibi duruyor.
ama bunlarin disinda o kadar iyi ki, sevgi dolu, ne bileyim sevgisini bol bol gosterir.
bu yuzden inanamiyorum ona boyle yaptigi zamanlarda. o kadar sicak seviyor ki birden soguyunca inanamiyorum.
barisir barismaz yine ayni.
ama bu sefer gercekten bitti galiba.
kendimi alistirmaya calisacagim.

canım kendını dusun mesela her ınsanın yapısı farklıdır ama sen esıne en ufak bı kavgada bıttı ıstemıyorum dermısın hayır.ama o senı kaybetmeyı nasıl goze alabılıyo.senın kararın tabı ama bı sans daha verıceksende ver esıne yuva kolay kurulmuyo.ne ıstedıgını tam bı ogrenırsen cozume kavusur.bazı ınsanların cok farklı yapıları var cok fevrı cıkıslarda bulunup cabuk pısman olan bırı esın.Allah kolaylık versın sana bıtanem.konusmadan ısı harekete dokme bıraz cabala bunda utanılıcak gurur yapıcak bısey yok sakın ol ve konus cagırıp.

hani diyosun ya sevdiğine eminim diye.....gerçekten seven insan pat diye silip atabilirmi sence? ve ya karım dediği insanın kalbini bilgisayar için kırabilirmi??? hemde ısrarla..ve sen ona yalvara yalvara onu alıştırmışsın sanki..yani ne yapsam ne etsem yalvarır beni bırakamaz demiş bi kere..şimdi gitmiş..geri gelir illa ki..ama güçlü ol o suçlu olsa bile ona yalvarmaktan vazgeç bence..yeni bir sürü karar al ve bu gidişte bi hayır vardır de....kendini güçlendir..eğer dönünce ne bu sendeki değişiklik neden değiştin derse sen yokken baya düşündüm herşeyi gözden geçirdim ve ilişkimiz için birşeylerin yanlış gitmemesi için yeni kararlar aldım de..ve yumruğunu masaya vur gerekirse bilg konusundada..sonuçta tepki versem gidermi ki diye korkuyodun ve tepki vermesen bile bitirebiliyo ki zaten.....yalvarıp yakarıp suçlarını yutmaktansa mantıklı bi şekilde ilerlemesini sağlamalısın cnm...şuan ne kötü haldesindir o yok diye durup durup ağlıyosundur kendi kendine konuşuyosundur..Allah yardımcın olsun..mutlu mesut yaşamak varken ne kadar yıpranıyorsun..Allah onu da doğru yola koysun..hakkınızda en hayırlısı olsun..gelsin diye yalvarmaktansa hayırlısı diye dua etmen en güzeli..

Back
X