• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız

Tabiki unutursun zaman herseyin ilaci. Ancak ayrilik olsa dahi insan bunu duymak istiyor, mesajla veya telefonda olacak isler degil ki bunlar.
Dayak dahil, aldatma da varmis. Butun bu olumsuz seylere bakinca kaybin degil kazancin var. Kaybeden o esasinda ama bunu anlayacak kadar akilli degil esin belliki... Zor bir sureç ama atlatacaksindir mutlaka sabret arkadasim...Allah yardimcin olsun...

sağolasın.
şu iki üç günü bile çok iyi atlattım sayenizde.

arkadaşlar,
yine yardımınıza ihtiyacım var off çıldırcam ya

dün gece yarın dava açıyorum diye mesaj atmıştı ben de hiç cevap vermemiştim.

iki saat sonra bir mesaj daha atmış ama bana yeni ulaştı:

"senin de artık umurunda değil anlaşılan. neyse"

ne yapmalıyım sizce tüm bu olanlardan sonra, biraz daha sessiz kalsam iyi olur mu yoksa bir cevap mı versem ve ne desem

en azından bu aradaki iki saatte de olsa mesaj beklemiş, telefonuna bakmış anlaşılan.
ama ne yapsam bilmiyorum. hemen şimdi cevap verirsem yine inat edebilir.
cevap vermedim diye gidip hemen kararını uygular mı sizce off ya

arkadasim inan bana kocan blöf yapiyo alismis surekli srnin gidip ozur dilemene,
bu kez sen alttan almayinca gozunu boyle korkutmaya calisiyo,
sen geri yazma bekle gelsin once,
sen annenin yanina git
telinede cikma,
gercekten seni sevmeseydi ayrilmak isteseydi sana mesaj atmazdi,
senin yalvarmani bekliyo,
senin ona cevap vermemen senin ne kadar ciddi oldugunu gosterecektir,
ve kaybetme korkusu yasiycak,
annengilin yanina git onlara bisey anlatma ,
esin mutlaka doncektir sana esinin gozunu korkut boylece degerini anlar
bidahada bunlari yasamazsiniz:-)
bosuna uzuyosun kendini bunlar sadece askin cilveleri:-)
ayni seyleri bende yasadim:-)

benim de cevap vermek hiçi içimden gelmiyor açıkçası.
hem bunu fırsat bilim hemen çark edeceğine yüzde yüz eminim.
hem de şu an o kadar yorgunum ki, konuşalım dese bile gidip de konuşup, onun suçlamalarını ve soğuk bakışlarını çekecek hal bulamıyorum kendinde.
sanki tek suçlu benmişim gibi kendi kendine kararlar alıyor. "umrumda değilsin" diyor. sonra da senin de umrunda deil herhalde artık diyor.
ne dememi bekliyor ki anlamıyorum. umrunda olmadığım bir insan neden umrumda olsun. aşkımızı sevgimizi biliyorsa yine umrumda olduğunu (en azından şimdilik) zaten bilmesi gerekir. bir cevap yazmam gerekmez bunu anlaması için.
annem memlekette zaten haftasonu gelecek. ben şu anda bir arkadaşımda kalıyorum. nerede olduğumu bilmiyor, bilmeyecek de.

hafta sonuna kadar telini kapatki daha cok merak etsin
telini acik tutarsan mesajlarini okuyosun bilip daha agir seyler yazabilir,
kapat en iyisi haftasonuna kadar bak nasil yusuf yusuf oluyo,
hafta sonu ac annen gil gelince,
pasa pasa gelicek ozur dilicek:-)

öyle mi yapsam hakikaten. arasa da açmayacağım zaten ve dediğin gibi acı mesajlar yazma ihtimali çok yüksek.
ama annemler ararsa merak ederler ortalığı ayağa kaldırırlar biliyorum iki gün ulaşamasalar öyle oluyor. yoksa bence de kapatmak en iyisi. annemlere ne dicem bu sefer

ayy neden daha önce bu foruma girmedim ki ben.
harikasınız kızlar çok sağolun.
daha önceki olaylarda burdan tavsiye alsam belki daha iyi olacaktı şimdiye kadar.
neyse allahtan hayırlısını diliyorum artık.
barışırsak da eskisi gibi ben yalvararak olmayacak, boşanırsak da en azından dik durmuş olacağım.

annengili sen ara deki telimde problem var ben sizi aricam dersin:-)
esin seni seviyo,
sadece naz yapiyo,
benim esimle huylari birerbir ayni,
ben boyle yaptim,
simdi artik ayriliktan falan bahsetmiyor,
sadece arada kavga edersek diyoki sen simdi bunuda firsat bilip gidersin ayrilirsin benden,
gozunu korkuttum:-)
yani tersine dondu hersey:-)
ve simdi 3 aylik hamisim cokta mutluyuz:-)

annengili sen ara deki telimde problem var ben sizi aricam dersin:-)
esin seni seviyo,
sadece naz yapiyo,
benim esimle huylari birerbir ayni,
ben boyle yaptim,
simdi artik ayriliktan falan bahsetmiyor,
sadece arada kavga edersek diyoki sen simdi bunuda firsat bilip gidersin ayrilirsin benden,
gozunu korkuttum:-)
yani tersine dondu hersey:-)
ve simdi 3 aylik hamisim cokta mutluyuz:-)

ay çok güzel, çok sevindim senin adına:)
sizin de bu kadar kötü duruma gelmiş miydi?

arkadaşım son gelişmeleri okudum da sanki kocan pişmanlık yaşıyor.yani seni kaybetmekten korkmaya başlamış.daha önceki yazılarımdaki gibi ben yine sana sakın taviz verme diyeceğim.senin yalvarmanı bekliyor şuan.bundan sonra ne olursa olsun yalvarmayacağını bilsin.hatta bu davranışlarından dolayı ondan soğuduğunu,eskisi gibi olmadığını hissetsin.inşallah ayaklarına kapanır,özür diler de barışırsınız.

1 mj'a cvp vermedın dıye adam çark etmeye başlamış bile ...
Arkadaşlar doğruyu anlatmış sana , kapat telını , sesıne yuzune hasret kalsın ...

'' Önemsızsın '' mjını ver .. zaten senın kocan bosanmaz senden .. alışmış blöfler
e ..

arkadaşım son gelişmeleri okudum da sanki kocan pişmanlık yaşıyor.yani seni kaybetmekten korkmaya başlamış.daha önceki yazılarımdaki gibi ben yine sana sakın taviz verme diyeceğim.senin yalvarmanı bekliyor şuan.bundan sonra ne olursa olsun yalvarmayacağını bilsin.hatta bu davranışlarından dolayı ondan soğuduğunu,eskisi gibi olmadığını hissetsin.inşallah ayaklarına kapanır,özür diler de barışırsınız.

çok sağolasın hayırlısı neyse o olsun artık. arkadaşımda kalıyorum cevap vermiyorum, arasa da konuşmayacağım. zaten arkadaşıyla mailleşiyoruz telefonda konuşmuşlar evdeyim uyuyorum demiş. morali bozuk olduğu zaman uyur o, günlerce de sürse yatar uyur. kendiliğinden kalkmaz en sonunda ben giderim gel konuşalım derim ya da bi misafir gelir mecbur kalkar falan. işi de kendi işi çünkü herkes gibi ne olursa olsun 8 de işte olması gerekmiyor. zaten ya uyur, ya çekip gider, ya da boşanalım der. oturup konuşarak sorunların çözülebileceğini öğrenemedi 30 yaşına geldi.

bu arada, çarşamba günü onun doğumgünü. eskiden küslüklerde barışmak için bahane olduğu zamanlar olmuştu özel günlerin. ama son iki mesajından sonra ilave bir gelişme olmadığı müddetçe bişi yapmayayım diyorum ben doğumgününde, mesaj falan yani. neticede dava açıyorum demiş biri bana. o zaman soğuk duş etkisi yapabilir çünkü mesajına cevap vermememe bile şaşırmış hemen.

ya sın daha 28 anne olamayacağım , yanlız kalacağım gibi korkuların çok doğal ama inan bana boş...bunu boşan diye söylemiyorum...eşin şımarık çocuklar gibi ; ağladıkça her oyuncağı aldırabileceğini bilen çocuklar vardır yaa...madem bu kadar gençsin önünde bu kadar yaşam var ve bu zamanı eşinle yaşamak istiyorsun...sürekli bu saçma sapan durumlarıda yaşamak istemiyorsan direneceksin ...yoksa ömrün böyle geçer arkadaş kendinede doğacak çocuklarınada yazık edersin...

ya sın daha 28 anne olamayacağım , yanlız kalacağım gibi korkuların çok doğal ama inan bana boş...bunu boşan diye söylemiyorum...eşin şımarık çocuklar gibi ; ağladıkça her oyuncağı aldırabileceğini bilen çocuklar vardır yaa...madem bu kadar gençsin önünde bu kadar yaşam var ve bu zamanı eşinle yaşamak istiyorsun...sürekli bu saçma sapan durumlarıda yaşamak istemiyorsan direneceksin ...yoksa ömrün böyle geçer arkadaş kendinede doğacak çocuklarınada yazık edersin...

haklısın, direniyorum inşallah

Back
X