Baska yollarda var. Eger bilgisayardan cok iyi anliyosa anlamazsiniz bile girdiginiPc izleyebilmesi için size bir program göndermesi lazım ve o programın şifresini ona yollamanız gerekiyor uzaktan müdahale edebilmesi için .
Merhaba arkadaşlar internetten tanıştığım birinin bilgisayarımı izlediğinden şüpheleniyordum uzun süredir. Bu kişi internetten tanışıp kısa süreli sevgili olduğum biriydi. X diyelim ona. Sevgiliyken şüphelenmiştim zaten. Emin olmak için önüne her türlü yemi attım. İnternet aramalarımı, başkalarıyla konuşmalarımı , bilgisayara tuttuğum günlükleri vs hep o görüyormuş gibi yaptım ve gerçekten gördüğünü fark ettim. Şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama aylarca bilgisayarımı izlediğinden eminim. Dava açmak istesem cezası ne olur? Neler yaptığım, görüntülü konuşmalarım, yazdığım günlüklere kadar her şeyi izlediğinden eminim çünkü onunla ayrıldıktan sonra izlediğinden emin olmak için tüm bunları onla ilgili yazdım, konuştum ve geçen günlerde ağzından laf almak için ağzını aradığımda zaten yukarda yazdıklarımı bildiğini fark ettim. Mesela günlüğüme yazdıklarımı, görüntülü konusurken söylediklerimi biliyordu. Dava açmayı düşünmüyorum ama her türlü ihtimale karşı neler yapabilirim bilebilen arkadaşlar yardım edebilir mi? Konuyu anneme ve kardeşime anlattım her türlü yanımdalar kardeşim dava konusunda ısrarcı ama babam öğrenirse X'e kesinlikle bir şey yapar sakinleştiremem diye korkuyorum o yüzden X bana zarar verecek bir şey yapmadığı sürece bir şey yapmayı düşünmüyorum. Belki şu an bunları da görüyordur hatta. Dava açsam cezası ne olur bilen yada benzer bir şey başına gelen arkadaşlar var mı?
Baska yollarda var. Eger bilgisayardan cok iyi anliyosa anlamazsiniz bile girdigini
Elbette ki bi yazilim la giriliyo ama bunun tek yolu szin karsi tarafa sifre gondererek izin verdiginiz program degil.O zaman hepimizin PC tehlike altındaProgram olmadan ancak FBI girebilir
Elbette ki bi yazilim la giriliyo ama bunun tek yolu szin karsi tarafa sifre gondererek izin verdiginiz program degil.
Maille vs gonderilen dosyalarla bilgisayara sizilabilir. Bu kisi zaten internet uzerinden gorusuyomus. Illa ki dosya alisverisi yapmislardir.
Pc izleyebilmesi için size bir program göndermesi lazım ve o programın şifresini ona yollamanız gerekiyor uzaktan müdahale edebilmesi için .
Valla yapabiliyorsaniz dava edin bence cezasiz kalmamali. Maazallah kredi karti banka vs bilgilerinizi alip neler yapardi.
Keske nasil yaptigini ogrenip burada paylasabilseniz. Zira bir cok kadinin hayali.
Baska yollarda var. Eger bilgisayardan cok iyi anliyosa anlamazsiniz bile girdigini
Size de yardımcı olması açısından söyliyim nasıl yaptığını. Çünkü kendisi itiraf etti farkında olmadan. Başka birine yapılan şeyi bana anlattı ve ordan kesin emin oldum zaten. Malum siteyi biliyorsunuz f diyeyim. Önce internetten indirilen bir programla f şifresini kırıyor. Ordan açtığımız oturumdan yada her neyse ip adresini alıyor. Sonra İp de ttnet şifresini kırıyor ve girdiğiniz tüm siteler dökümler elinde ama bana yaptığı sadece bu değildi çünkü ben bilerek günlüğüme onunla ilgili şeyler yazdım depresyonda olduğuma dair ve tam o sıralar barışmak istedi ve konuşurken ağzını aradığımda günlüğüme yazdığım şeyleri bildiğini fark ettim yani her şeyimi izlemiş ve bunu sadece bana değil birçok kadına yapmış bundan da eminim.
Eve gidince attırıcam inşallah çözümdür. Şimdi bir de sınavlarım var bu konularla uğraşmak ayrıca sinir bozucuFormat attırmak çözüm değil mi yani?
ttnet şifresini nasıl kırıyor böyle?Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum. Üniversiteye gidiyorum ve okul şifremi her şeyi biliyor demekki kredi kartı şifrelerimi de. Baya zaman geçti birşey yapsa şimdiye yapardı diye düşünüyorum bir de babam hukukçu olduğu için ondan çekinir diye düşünüyorum. Olay çok ciddi ama yine de aylarca dalga geçilmiş, izlenmiş hissediyorum. Nefretimin haddi hesabı yok keşke ölse de haberlerden bir yerden ölüm haberi gelsin isteyecek boyuttayım psikolojimi çok bozdu. En ufak bir şey yaparsa dava ederim babam her türlü destek olur ne yapmış olursam olayım ama bir şey yapmadığı sürece dava etmeyi düşünmüyorum çünkü onla ilgili hiçbir şeyi görmek duymak istemiyorum. Hatırladıkça psikolojim bozuluyor. Oynadığımız bir oyun vardı ordaki hesabımı da sildim keşke hafızamdan da silebilsem
Eve gidince attırıcam inşallah çözümdür. Şimdi bir de sınavlarım var bu konularla uğraşmak ayrıca sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?