Bence telefon numaran varsa değiştir, Facebookunu dondur, bilgisayarını da bir süre kullanma. Bi zaman sonra unutacaktır, sende o arada hem bunları düşünmez sınavlarına odaklanırsın canım. O da sevgili bulur kendine senin peşini bırakınca Korkma hiçte bişey yapamaz kredi kartı falan. O kdr da değil bence eğerki izliyosa seni rahatsız etmek içindir veya işi gücü yoktur öyle gözetleyerek vakit geçiriyodur
Maalesef zaten aylardır sevgilisi var. Muhtemelen sadece izliyo zaten ki bir şey yaparsa hiçbir şekilde yanına bırakmam zaten. Dediğinizi yapıcam sanırım :)
O zaman arkadasa bir mesaj yazalim da okusun. "şu an bu yazilanlari okuyorsan, aptigin suç ve bu arkadas seni sikayet ederse hapsi boylarsin. Kimse seni kurtaramaz. O yuzden kapa su programi ve yoluna bak. Bosuna hayatini karartma. Bak siciline işler. Sittin sene dikiş tutturamazsin. Sonra kafani taslara vurursun "
İsterseniz şikayet edin tabi ki ,çok sinir bozucu bir durum.
Benim yakın bir arkadaş bi link atmıştı bana ,tıklamıştım ,bilgisayarımı izliyormuş meğer o link,tabi söylemişti bana .
Sonra arada geliyordu ben pcden çıkmayınca pcyi kapatıyordu falan
Tabi bunlar masum şeyler ,benim de haberim vardı bayağı 5 yıl önce falan .
Asıl tehlikelisi link göndermeden yapılan ,çoğu kişi zaten yapamaz,çok az kişi yapabiliyor bunu ve tehlikeli bence ,pcde kamera varsa kendiliğinden, onda bile izleyebiliyor insanlar 7/24 ne yaptığınızı