Bana kalırsa ödemek zorundasınız.Herkese iyi günler dilerim.. Hemen sıkıntımı anlatayım , 3 haftalığına evde değildim ve banyodaki lavabonun musluğu açık kalmış ( ben evden çıkarken binada tadilat vardı bu yüzden suyu kesmişlerdi ve açık olduğunun farkında değildim) bunun sonucunda 926 lira fatura geldi.. Şimdi bu duruma düşen ödeyen var mı yada itiraz edip ödemeyen?? yardımcı olursanız sevinirim..
3 hafta musluk açık kalmış su şarıl şarıl akmış ödemeniz gerek bencede vana kapalı olup 926 lira gelseydi hata olmuştur denilirdi.Herkese iyi günler dilerim.. Hemen sıkıntımı anlatayım , 3 haftalığına evde değildim ve banyodaki lavabonun musluğu açık kalmış ( ben evden çıkarken binada tadilat vardı bu yüzden suyu kesmişlerdi ve açık olduğunun farkında değildim) bunun sonucunda 926 lira fatura geldi.. Şimdi bu duruma düşen ödeyen var mı yada itiraz edip ödemeyen?? yardımcı olursanız sevinirim..
Klimanın yanına minik bir şalter taktırın elektrikçiler bilir bir daha bu durumda karşılarsırsanız onu indirir gidersiniz sadece klimaya ait.Bizim de klima açık kaldı. Haftalardır açık. Evden çıkarken elektrikler kesilmişti. Biz gidince elektrik gelince klima çalışmaya devam etmiş. Acil yola çıkmamız gerekiyordu. Elektriğin gelmesini bekleyemedik. Dönünce bizi serin bir ev ve derin bir fatura karşılayacak.inşallah sizinki kadar gelmez. :/
Bence ödememe şansınız yok. Sonuçta su harcanmış ve sizin hatanız yüzünden. Yani kimseye yansıtılabilecek bir durum yok.
Dakikada kaç litre su gidiyor 3 hafta bence gelir yazın 100 e yakın fatura geliyor bazen normal bence şırıl şırıl yazık ya iyiki su basmamış evi3 haftada bu kadar gelmesi normal mi ilk önce sayacın üzerini okyun faturanızla aynı mı son okuma değerleri?
Banada 2 kez 1000 tl üzerinde fatura geldi sayaca baktım yanlış okunmuş numaralar.Hemen iptal edildi.
AyyBizim de klima açık kaldı. Haftalardır açık. Evden çıkarken elektrikler kesilmişti. Biz gidince elektrik gelince klima çalışmaya devam etmiş. Acil yola çıkmamız gerekiyordu. Elektriğin gelmesini bekleyemedik. Dönünce bizi serin bir ev ve derin bir fatura karşılayacak.inşallah sizinki kadar gelmez. :/
Bence ödememe şansınız yok. Sonuçta su harcanmış ve sizin hatanız yüzünden. Yani kimseye yansıtılabilecek bir durum yok.
çok tazyikli açılmadığı kanaatindeyim.dakikada kaç litre su gittiği hakkında bilgim yok çünkü değişebilir bu.Dış vanadan kısarsanız daha az akar.Dakikada kaç litre su gidiyor 3 hafta bence gelir yazın 100 e yakın fatura geliyor bazen normal bence şırıl şırıl yazık ya iyiki su basmamış evi
Klimanın yanına minik bir şalter taktırın elektrikçiler bilir bir daha bu durumda karşılarsırsanız onu indirir gidersiniz sadece klimaya ait.
hiçbir yer açık değil, bir de çok düşük ısıda da değil neyse ki.Ayykimse yokmu girişten şalteri kapatsinlar canım hoş hiç biyer açik degilse ve bizimki gibi invertırsa çok gelmez bize en fazla 120 geliyor hep açık
Ortalama 15 20 litreçok tazyikli açılmadığı kanaatindeyim.dakikada kaç litre su gittiği hakkında bilgim yok çünkü değişebilir bu.Dış vanadan kısarsanız daha az akar.
Ya o zaman soğuk soğuk dursun ev ne güzel gidince mis gibihiçbir yer açık değil, bir de çok düşük ısıda da değil neyse ki.şalteri indirtebiliriz ama güvenlik kamerası kapanır diye eşim faturaya razı. :d. Bize de seninki gibi gelir muhtemelen bibi.
hiçbir yer açık değil, bir de çok düşük ısıda da değil neyse ki.şalteri indirtebiliriz ama güvenlik kamerası kapanır diye eşim faturaya razı. :d. Bize de seninki gibi gelir muhtemelen bibi.
saatin son okuması faturayla örtüşüyor mu?Ortalama 15 20 litrebirde belli bir tondan sonra katlıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?