• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan cevaplarsa:( ovü test, yumurtlama

pelin azizova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
159
33
13
28
Ovülasyon da bu markayı ilk defa kullandım.
İlk 10 dkda 15 Eylül 23:00ve sonrası çok koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti. Bugün yaptığım testtede silik çıktı. Ben dün akşam çok ağrılı bi kasık ahrısı yasadım çatladığını anladım. Sormak istediğim. 14,16,17 olarak değerlendirildi. Doğru mu ilerlemişim..

Eklentiler

• IMG_6532.webp
    IMG_6532.webp
    25 KB · Görüntüleme: 107
İlk 10 dkda 15 Eylül 23:00ve sonrası çok koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti. Bugün yaptığım testtede silik çıktı. Ben dün akşam çok ağrılı bi kasık ahrısı yasadım çatladığını anladım. Sormak istediğim. 14,16,17 olarak değerlendirildi. Doğru mu ilerlemişim..
Çatlama ağrısı olmuştur sizde günleri değerlendirmesin 19 unda tekrar değerlendir garanti olsun inşallah tutar havuç muz ye günlük tutunma şansı artsın 🌸

Her gün aynı saatte niye yapmadınız bu şekilde saatler değişikken yakalamanız biraz zor, test öncesi sıvı alımı bile testi etkiler yanlış sonuç verebilir akıntıdan takip edin daha garanti

15 pik görünüyor. Bir de aklınızda bulunsun pik olmaya yakın olduğunda da değerlendirin. Sperm 3 gün kadar kalıyor vücutta. Garantilemek adına..

Her gün aynı saatte niye yapmadınız bu şekilde saatler değişikken yakalamanız biraz zor, test öncesi sıvı alımı bile testi etkiler yanlış sonuç verebilir akıntıdan takip edin daha garanti
Saatlerim çok şaştı. Beni ağrılarım ve akıntıma göre günde 2 3 kez yaptım açıkçası. Sıvı almadan ama. 15 ve 16sı ağrı ve akıntım çoktu. 16yı değerlendirdim. Bu söylediğim değerlendirmeler çalışma saatlerimden ötürü hep sabaha karşı oldu

15 16 pik olmuş 17 çatlamış. 15'i gecesi tam pik olmuş o yüzden 16sına da kaymış o da pik. Tam 15'i de değerlendirsen daha iyi olurdu ama 14ü ve 16sını değerlendirmen de olumlu. Laboquick mi bu?

16 akşamı çok ağrım oldu gecesi değerlendirildi. Dediklerinizi tüketicem💗
Bu testlerde cok stres yaratıyor yumurtlama gününüzü öğrendikten sonra aksatmadan gün aşırı ilişki yaşadığınız da yunurtlamayi her türlü yakalıyorsunuz doktor bana böyle demişti en garanti yol gün aşırı ilişki diye inşallah tutmuştur 🦋

Kızlar ovülasyın testi yaptım normalde bugün yada yarın regl olucam neden bu kadar koyu çıktı normal mi yoksa hamilelik olabilir mi
image.webp
image.webp

İnşallah ya normalde adet zamanı silik olmaz mı bu ovülasyon ben ilk defa bu ay yaptım takip ettim değerlendirdim ama yine bu kadar koyu çıkmamıştı adet günümde çıkınca şaşırdım çokta bilmiyorum
Yani boş yere umutlandırmak istemem ama ben de gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim. Benim test tamamen silikleşmişti adete 3 gün kala yeniden koyulaşınca şüphelendim gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı. Benim de ilk kez ovulasyon testi yapışımdı ama forumda duyuyordum böyle öğrenenleri elimde ovulasyon testiyle beraber gelen gebelik testi vardı aynı idrarla onu da denemiştim çıkmıştı

Alttaki ovulasyon üstteki gebelik, kaset testti içinden şeridini çıkarmıştım rahat göreyim diye, o yüzden kontrol çizgisinin yeri ters

Eklentiler

• IMG_20250904_183812.webp
    IMG_20250904_183812.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 58
Yani boş yere umutlandırmak istemem ama ben de gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim. Benim test tamamen silikleşmişti adete 3 gün kala yeniden koyulaşınca şüphelendim gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı. Benim de ilk kez ovulasyon testi yapışımdı ama forumda duyuyordum böyle öğrenenleri elimde ovulasyon testiyle beraber gelen gebelik testi vardı aynı idrarla onu da denemiştim çıkmıştı
Ay inşallah ya yarın yapıcam awox test vardır inşallah eczanede sipariş verdim ama daha gelmez laboquick erken gebelik testi sipariş ettim onu da baya öneriyorlar o zaman adet olmazsam zaten vardır

Ay inşallah ya yarın yapıcam awox test vardır inşallah eczanede sipariş verdim ama daha gelmez laboquick erken gebelik testi sipariş ettim onu da baya öneriyorlar o zaman adet olmazsam zaten vardır
Benimki de laboquickti öneriyorum çok iyi, inşallah hayırlı haberini alırız

Back
X