- 25 Eylül 2018
- 203
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sungate170308
Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım kararsız kalmam ve çevremde danışacak kimsenin olmaması.Kısaca bahsedeyim eşim ve ben çalışıyoruz ve kazancımız euro. Aylık toplam 3.000 euro alıyoruz. Bu yıl burada yeni olduğumuz ve 6 ay iş olduğu için bizim için sıkıntı çünkü 6 ay kazanabiliyoruz.Belki kışın ekstra işlere gidebilir. Gelecek yıl eşim yanlız çalışacak benim doğumum olacak ben 1 yıl çalışamayacağım. Eşim sanırım bu yerle anlaşacak ve gelecek yıl eşime en az 2.000 2.500 euro arası sabit verecek patron. Eşimde 3 dil var. Neyse bunları açıklıyorum çünkü benim elimde birikmiş hemen hemen 129 bin tl var gelecek ay çalışırsam 150 bin tl olacak elimde. Şimdi ben eve çıkacağım kiraya çıkmak istemiyorum eşya da yok evimde herşey sil baştan. Şimdi bizim sezon bittiği için cepten yiyoruz ve ben eve peşinat verip üzerine kredi mi çeksem diyorum.Kiraya çıkarsam hiç bir zaman ev alamam kredi çekersem faizler uçmuş durumda. 6 ay iş yok kiraya çıksam boş para gidecek cebimdekini yiyeceğim.Gözümü karartıp ucuz küçük bir ev alayım mı.?