- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi denizzeynep
-
Resmi açıklama yok.Tahmin yürütmek olmaz.Eşinle kavgan ne ?Merhaba herkes e
Memurlar için izinler ne zaman verilecek. Bilgisi fikri olan var mı
Ohal sürecinde devam eder mi acaba yoksa verilir mi
Eşimle her gün kavgadayim.inşallah verilir moralim çok bozuk
Yorum lar iniz bekliyorum
İyi gunler
bence yapmayın bu sebepten bende aılemın yanına gıtmek ıstedım ama esımınde destege ıhtıyacı oldugunu gordum ve vazgectım bence esınızın yanında olmanıza ıhtıyacı vardır.Aile min yanında tatil e gitmek istiyorum. Gondermiyo.onda n bende onun basinin etini yiyorm
bunu kimse bilemez.Merhaba herkes e
Memurlar için izinler ne zaman verilecek. Bilgisi fikri olan var mı
Ohal sürecinde devam eder mi acaba yoksa verilir mi
Eşimle her gün kavgadayim.inşallah verilir moralim çok bozuk
Yorum lar iniz bekliyorum
İyi gunler
Normalde beraber gidecek tıkbunu kimse bilemez.
genelge ne zaman yayınlanırsa.
böyle bir sebepten kavga etmek te niye?
eşin de mi seninle gelecek ailenin yanına
Niye göndermiyor ki? Tamam belki 1 ay yalnız kalmak istemez de 1 hafta 10 gün idare etsin ya....Aile min yanında tatil e gitmek istiyorum. Gondermiyo.onda n bende onun basinin etini yiyorm
Evet zaten bende bi hafta gideyim diyorum. Yok tek başına kalamaz mis.beni düşündüğü hiç yok zaten ailemden başka şehirde ufak bebekle bi yıldır çok bunaldım. Ama anlayan yokNiye göndermiyor ki? Tamam belki 1 ay yalnız kalmak istemez de 1 hafta 10 gün idare etsin ya....
Hiç çaktırma, kabullenmiş görün..bir iki gün öyle geçsin. Sonra annen ya da baban arasın.Evet zaten bende bi hafta gideyim diyorum. Yok tek başına kalamaz mis.beni düşündüğü hiç yok zaten ailemden başka şehirde ufak bebekle bi yıldır çok bunaldım. Ama anlayan yok
DediginiHiç çaktırma, kabullenmiş görün..bir iki gün öyle geçsin. Sonra annen ya da baban arasın.
Eşinle konuşsunlar. Noldu oğlum, gelmiyor musunuz, gitmiyor musunuz muhabbetinden sonra bari Deniz gelsin 1 haftacık, gözümüzde tüttü valla gibi hafif bir dram.
Belki onlara hayır diyemez.
Aslında hepimizin tatile ihtiyacı var.
Sabahları o kadar zorlanıyoruz ki uyanırken.
İnsan vücudu bir yerde dayanamıyor,bilmiyorum,üzülüyorum.
Yine de Rabbim beterinden saklasın inşallah...[/QUOTE\]
Hayırlı si olsun inşallah biz ede açılırSadece hac görevini yapmaları için izin verilecekmiş memurlara, haberlerde vardı.
Ne yazık ki hiç acımaz aynen onlara da der bana
Dedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?