- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Başka bir doktora gecikmeden görünün[/QUOTE
Tabiki mutlaka gorunecegim ama küçük çocuğum var bırakacak kimse olmadığı için annemin izinli gününe dek getirecegim mecburen o gün ne zaman olur bilmiyorum
Ma.yak midir nedir psikolog gibi konuştu benimle ne derdin var diye bir de anti depresan yazdı özeniyor galibaMutlaka başka bir doktora daha görünün. Bir de nöroloji doktoru neden antidepresan yazdı anlamadım.
Migren mi olabilir diyorsun canimCanım doktor değişikligi yap nöroloji uzmanı anti depresan verebiliyor mu gerçekten hiç bilgim yok bu konuda çok şaşırdım bende migren var ve ataklarıyla bu bahsettiklerini yaşıyorum ek olarak mide bulantısı kusma sıtma ve baş dönmeside ekleniyorsana tavsiyem acil doktorunu degistir
Ahh canım ah denemedim mi anlatsam derdimi sayfalar yetmez.Bence doktor değil koca değiştir, şutla. Ne demek başına vurdu?
Saol canım . en azindan evladım büyüyene kadar evli kalmaya mecburum biraz düzeldi ama yaptıkları çıkmıyor içimden.Doktora laf söylüyorsun da o pislik kocana niye bişey demiyorsun.
Önce kocadan kurtar kendini.
Sonra da başka doktora git.
Rabbim yardımcın olsunn.
Hic bir film çekmedi muayne yapmadi tuhafima gitti acikcasiHastalığınız nedir bilmiyorum ama nöroloji hekimleri antidepresan yazar. Özellikle migreni olan hastalara kullanırlar.
Dertli olmak insanın elinde. Hayat kısa. Daha çok başınız ağırmadan şu işe bir çözüm bulun. İnsanlar kafaya vurmayla travma bile geçiriyorlar, belki de beyin kanaması geçiriyorsun doktora dedin mi başına darbe aldım diye?Ahh canım ah denemedim mi anlatsam derdimi sayfalar yetmez.
E hani bosaniyordunuz en son?Saol canım . en azindan evladım büyüyene kadar evli kalmaya mecburum biraz düzeldi ama yaptıkları çıkmıyor içimden.
Öyle aşırı agrimiyor ama beynimden giriyor ensemden çıkıyor sürekli ağrıyor bıktım artık kafama Vurali çok oldu ve baya şişmişti kafamDertli olmak insanın elinde. Hayat kısa. Daha çok başınız ağırmadan şu işe bir çözüm bulun. İnsanlar kafaya vurmayla travma bile geçiriyorlar, belki de beyin kanaması geçiriyorsun doktora dedin mi başına darbe aldım diye?
Benim arkadaşımın babası öyleydi başı çok ağrıyordu meğerse yavaş yavaş kanama başlamış en son gittiği doktor tomografi falan çekti de anladı.
Kimse sahip çıkmıyor devlet bile ayda 450 tl maaş veririm gerisine karışamam diyor daha çocuğum iki yaşına bile girmediE hani bosaniyordunuz en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?