Bilgisi olan yardımcı olsun lütfenn

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Buda mı dert demeyin konumu görünce.Bilgisayarımda ekran sorunum vardı gönderdik halloldu sorun monitöRDE İMİŞ.Fakat pisi pisine windows 7'ye geçiş yapmış bulunduk.Windows Xpden sonra alışmak zor geldi.Bir de çok yavaş sanki ya donuyor da.Sinir etti beni.

Sorum ise yarın bilgisayarcı götürsem Windows Xp'ye tekrar kurar mı ? Sorun yaşar mıyım sizce bir de ?

Buda mı dert demeyin konumu görünce.Bilgisayarımda ekran sorunum vardı gönderdik halloldu sorun monitöRDE İMİŞ.Fakat pisi pisine windows 7'ye geçiş yapmış bulunduk.Windows Xpden sonra alışmak zor geldi.Bir de çok yavaş sanki ya donuyor da.Sinir etti beni.

Sorum ise yarın bilgisayarcı götürsem Windows Xp'ye tekrar kurar mı ? Sorun yaşar mıyım sizce bir de ?

Yanı resetledıkten sonra yuklenıyo benım bıldıgım

Yanı resetledıkten sonra yuklenıyo benım bıldıgım

Ben kendim yükelyebilirim yani onu demek istedin sen heralde canım.Ben zarar verirsem diye aslınd auğraşmak istemedim.Denedim ama olmadı çünkü.Bilgisayarcı hallettsin yeniden XP'ye geçeyim istiyorum.Sorun yaşarsam diye de korkuyorum

Yok malesef ben de canım ya.
Bir sorun olmaz dimi.Önceden kullanıyordum süperdi ya.Hiç sevemedim Win7'yi çok yavaş iğnrenç yani.

yok olmaz.benim pc.de vista idi ilk aldığımda bilg. müh. bir arkadaşım ısrarla windows 7 ye yükseltti :1:
ama alışırsın bence ya.yeni olduğu için belki garip gelmiştir.xp baya eskilerde kaldı artık windows 8 çıktı.

yok olmaz.benim pc.de vista idi ilk aldığımda bilg. müh. bir arkadaşım ısrarla windows 7 ye yükseltti :1:
ama alışırsın bence ya.yeni olduğu için belki garip gelmiştir.xp baya eskilerde kaldı artık windows 8 çıktı.

Eve öyle ama.Hem alışmımış hem de alışmaktan da öte çok donuyor ve yavaş ilerliyor ya.XP eski olmasına sağmen tıkır tıkır işlerdi :/

Kurarlar, Windows 2000 bile kurarlar :1:

Ama bence alışmaya çalışın, çok daha güzel xp den.

Kurarlar, Windows 2000 bile kurarlar :1:

Ama bence alışmaya çalışın, çok daha güzel xp den.

Aman kursunlar da o halde beni de sevindirsinler :1:
Çok pis bir huyum var ne olursa olsun alıştığımdan vazgeçemiyorum ya.Bir de alışmaktan öte eskiye nazaran bilgisayarım yavaş ilerliyor ve donuyor.O yüzden istiyorum hem de canım ya

Aman kursunlar da o halde beni de sevindirsinler :1:
Çok pis bir huyum var ne olursa olsun alıştığımdan vazgeçemiyorum ya.Bir de alışmaktan öte eskiye nazaran bilgisayarım yavaş ilerliyor ve donuyor.O yüzden istiyorum hem de canım ya

O zaman haklısın. :17:

Kurulur ,hiçbir sorunda olmaz.
Elinde xp cd'in yok ise ; sen zaten kuramazsın.
Kurcalama pc'yi:52:

Kurulur ,hiçbir sorunda olmaz.
Elinde xp cd'in yok ise ; sen zaten kuramazsın.
Kurcalama pc'yi:52:

Yok canım cd o halde bilgisayarcıya kaldık.
Artık bilgisayarcı da yapsa razıyım hiç problem değil zaten :34:

Arkdaşlar teşekkür ederim yardımınız için.Bugün ilk işim eski WindowsXP'ye geçmekk oldu.Bilgisayarcı halletti hemen.Şimdi bilgisayarım yine eski kaldığı yerden mükemmellikler saçıyor.Yaşasın XP :1:

Back
X