Bilgiye ihtiyacım var...

basinabuyruk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
100
60
28
28
Merhabalar...
Haftaya Zara'da işe başlayacağım. Acaba burda daha önce Zara'da çalışıp akıl alabileceğim birileri var mıdır? Açıkçası sadece maaş konusunda bilgilendirildim ama ben birçok şeyi merak ediyorum... :)

Zara yı bilemiycem ama zara tarzı mağazada 12 sene çalıştım çalışma saatleri avm içinde ise sürekli değişir yemek çay molaları var müşteri ile fazla muhatap olmazsınız sadece dizden yardım istenildiği zaman muhatap olursunuz raf tezgah düzeni ve temizliğine dikkat etmen gerekir ayrıca günlük kendi bakım ve temizliğinede dikkat etmelisin ellerin bakımlı olsun ürün tanıtırken insanların en çok dikkatini çeken ellerin olacak sevilen bi eleman olmak istersen daima sabırlı kibar ve güleryüzlü olman lazım...mağaza içindeki ürünlere hakim olman lazım müşteri bişey sorduğunda cvp ister senden..moda renkleri kombinleride iyi takip et ki senden fikir almak istediklerinde şaşkın şaşkın bakma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…