Bilinçaltımdan dolayı mı olmuyor?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Bir süre denedik olmadı o yüzden emin konuşuyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan :KK43: ?

Son düzenleme:
Karşıdaki size karşı bir duygu besleyemedigi için olmamıştır onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Kafanızdan çıkarmak istiyorsaniz kafanızda bitirin önce o zaten çıkıp gider.

Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan :KK43: ?
evrene ve beyninize hangi sinyali yollarsanız devamlı, nihayetinde o gerçekleşiyor. yani genelde böyle,ben buna inanıyorum.

ne diye olmayacak diye düşünüyorsunuz ki denemeden,adım atmadan?

daha en başında pes ederseniz istediğiniz hiçbir şeyi elde edemezsiniz ki.

bu her iş için geçerli. gerçekten başarmanın yarısı kafada bitiyor. buna çok inanıyorum.

olmayacağını biliyorum zaten diye başlarsanız,o iş zaten olmaz 🤷

evrene ve beyninize hangi sinyali yollarsanız devamlı, nihayetinde o gerçekleşiyor. yani genelde böyle,ben buna inanıyorum.

ne diye olmayacak diye düşünüyorsunuz ki denemeden,adım atmadan?

daha en başında pes ederseniz istediğiniz hiçbir şeyi elde edemezsiniz ki.

bu her iş için geçerli. gerçekten başarmanın yarısı kafada bitiyor. buna çok inanıyorum.

olmayacağını biliyorum zaten diye başlarsanız,o iş zaten olmaz 🤷
Bir sure denedik olmadi zaten ☹️Kimse degismez basimi yakmak istemiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan :KK43: ?
Kocaman kadinsiniz artik ayaklariniz yere basmali… ne bu boyle liseli kizlar gibi unutamiyorum unutamiyorumlar… ev bi adama filan tutuldunsa bi de hic tutulur yanin yok.
diger cocukla anlasamadiginiz icin olmamistir, zira olgunlasin biraz, kavram kargasalariniz var hala… belki bi piskolojik destek sizi kendinize getirir. Online seanslar 300 tl filan haftada bir konussaniz 1 ayda daha dogru yasiniza uygun dusunmeye baslarsiniz.

Hiç güvenilir biri değil adı ayyuka çıkmış biri. Eski ilişkilerinden de öyle yani bile bile lades olur ☹️Kimse degismez basimi yakmak istemiyorum
e tamam mantıklı gerekçeleriniz var, böyle bir insanı sevmeye devam etmek anormal olan. evet duygular genel anlamda irademiz dışında vuku bulur,yani kontrol etmek genel anlamda zordur. ancak kontrol edilebileceği zamanlar da vardır.

duyguları beynin güdümüne sokmak gerekir bazen. overdrive denilen durumdan bahsediyorum, beyin bazen ipleri eline alıp duyguları dizginleyebilir, bunu yeterince denerseniz o adamı da unutursunuz,bana inanın.

e tamam mantıklı gerekçeleriniz var, böyle bir insanı sevmeye devam etmek anormal olan. evet duygular genel anlamda irademiz dışında vuku bulur,yani kontrol etmek genel anlamda zordur. ancak kontrol edilebileceği zamanlar da vardır.

duyguları beynin güdümüne sokmak gerekir bazen. overdrive denilen durumdan bahsediyorum, beyin bazen ipleri eline alıp duyguları dizginleyebilir, bunu yeterince denerseniz o adamı da unutursunuz,bana inanın.
Ben bir arastirayim bunu

Kocaman kadinsiniz artik ayaklariniz yere basmali… ne bu boyle liseli kizlar gibi unutamiyorum unutamiyorumlar… ev bi adama filan tutuldunsa bi de hic tutulur yanin yok.
diger cocukla anlasamadiginiz icin olmamistir, zira olgunlasin biraz, kavram kargasalariniz var hala… belki bi piskolojik destek sizi kendinize getirir. Online seanslar 300 tl filan haftada bir konussaniz 1 ayda daha dogru yasiniza uygun dusunmeye baslarsiniz.
Yok bir sure denedik ve olmadi zaten. Haklisiniz deneyebilirim tesekkurler

Karşıdaki size karşı bir duygu besleyemedigi için olmamıştır onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Kafanızdan çıkarmak istiyorsaniz kafanızda bitirin önce o zaten çıkıp gider.
Bende katılıyorum size ilk önce siz bitiein kafanızda madem olmıycanı biliyorsunuz daha niye kendinizi üzüyorsunuz?

çok mantıklı

Kız overdrive yı araştırayım dedim karşıma otomotik şanzımanlı araçlar motor falan çıktı 😦😕😟

Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Bir süre denedik olmadı o yüzden emin konuşuyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan :KK43:

Kız overdrive yı araştırayım dedim karşıma otomotik şanzımanlı araçlar motor falan çıktı 😦😕😟
canım aslında bu bir terim,hani bir şeyin başka bir şeyi yönetmesi,baskılaması anlamında kullanılıyor. yani biz en son öyle kullanıyorduk :KK48:

Başkalarını yara bandı gibi kullanmayin

bence "olmayacak, imkansız" gibi düşündüğünüz için oraya doğru çekiliyorsunuz. insanlar her zaman imkansız gördüğü şeylere daha da çok bağlanır. olmaması onun karakterinden dolayıysa ve siz bunu bilip başınızı yakmak istemiyorsanız zaten kendinizi dizginleyebilirsiniz. sonuçta mutsuz olacağını biliyorsan, düşünmeye de gerek yoktur. diğeriyle olmama sebebi de bir şekilde uyuşmamışsınızdır, insan her görüştüğüne deli divane aşık olamaz ki. zaman verin kendinize

Back
X