evrene ve beyninize hangi sinyali yollarsanız devamlı, nihayetinde o gerçekleşiyor. yani genelde böyle,ben buna inanıyorum.Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan?
Bir sure denedik olmadi zatenevrene ve beyninize hangi sinyali yollarsanız devamlı, nihayetinde o gerçekleşiyor. yani genelde böyle,ben buna inanıyorum.
ne diye olmayacak diye düşünüyorsunuz ki denemeden,adım atmadan?
daha en başında pes ederseniz istediğiniz hiçbir şeyi elde edemezsiniz ki.
bu her iş için geçerli. gerçekten başarmanın yarısı kafada bitiyor. buna çok inanıyorum.
olmayacağını biliyorum zaten diye başlarsanız,o iş zaten olmaz
Kocaman kadinsiniz artik ayaklariniz yere basmali… ne bu boyle liseli kizlar gibi unutamiyorum unutamiyorumlar… ev bi adama filan tutuldunsa bi de hic tutulur yanin yok.Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan?
e tamam mantıklı gerekçeleriniz var, böyle bir insanı sevmeye devam etmek anormal olan. evet duygular genel anlamda irademiz dışında vuku bulur,yani kontrol etmek genel anlamda zordur. ancak kontrol edilebileceği zamanlar da vardır.Hiç güvenilir biri değil adı ayyuka çıkmış biri. Eski ilişkilerinden de öyle yani bile bile lades olurKimse degismez basimi yakmak istemiyorum
Ben bir arastirayim bunue tamam mantıklı gerekçeleriniz var, böyle bir insanı sevmeye devam etmek anormal olan. evet duygular genel anlamda irademiz dışında vuku bulur,yani kontrol etmek genel anlamda zordur. ancak kontrol edilebileceği zamanlar da vardır.
duyguları beynin güdümüne sokmak gerekir bazen. overdrive denilen durumdan bahsediyorum, beyin bazen ipleri eline alıp duyguları dizginleyebilir, bunu yeterince denerseniz o adamı da unutursunuz,bana inanın.
Yok bir sure denedik ve olmadi zaten. Haklisiniz deneyebilirim tesekkurlerKocaman kadinsiniz artik ayaklariniz yere basmali… ne bu boyle liseli kizlar gibi unutamiyorum unutamiyorumlar… ev bi adama filan tutuldunsa bi de hic tutulur yanin yok.
diger cocukla anlasamadiginiz icin olmamistir, zira olgunlasin biraz, kavram kargasalariniz var hala… belki bi piskolojik destek sizi kendinize getirir. Online seanslar 300 tl filan haftada bir konussaniz 1 ayda daha dogru yasiniza uygun dusunmeye baslarsiniz.
Bende katılıyorum size ilk önce siz bitiein kafanızda madem olmıycanı biliyorsunuz daha niye kendinizi üzüyorsunuz?Karşıdaki size karşı bir duygu besleyemedigi için olmamıştır onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kafanızdan çıkarmak istiyorsaniz kafanızda bitirin önce o zaten çıkıp gider.
çok mantıklıKocaman kadinsiniz artik ayaklariniz yere basmali… ne bu boyle liseli kizlar gibi unutamiyorum unutamiyorumlar… ev bi adama filan tutuldunsa bi de hic tutulur yanin yok.
diger cocukla anlasamadiginiz icin olmamistir, zira olgunlasin biraz, kavram kargasalariniz var hala… belki bi piskolojik destek sizi kendinize getirir. Online seanslar 300 tl filan haftada bir konussaniz 1 ayda daha dogru yasiniza uygun dusunmeye baslarsiniz.
Kız overdrive yı araştırayım dedim karşıma otomotik şanzımanlı araçlar motor falan çıktıe tamam mantıklı gerekçeleriniz var, böyle bir insanı sevmeye devam etmek anormal olan. evet duygular genel anlamda irademiz dışında vuku bulur,yani kontrol etmek genel anlamda zordur. ancak kontrol edilebileceği zamanlar da vardır.
duyguları beynin güdümüne sokmak gerekir bazen. overdrive denilen durumdan bahsediyorum, beyin bazen ipleri eline alıp duyguları dizginleyebilir, bunu yeterince denerseniz o adamı da unutursunuz,bana inanın.
Arkadaşlar olmayacak birinden hoşlanıyorum. Olmayacağı belli olduğu için uzak duruyorum. Bir süre denedik olmadı o yüzden emin konuşuyorum. Ve başka birileriyle tanışmaya çalışıyorum. Biriyle tanıştım arkadaş vesilesiyle. Bir iki gün yazdı sonra kesildi ben 1 yaş büyükmüşüm ondan mı başka sebepten mi bilmiyorum. Acaba diyorum aklımda başka biri olduğu için mi? Çünkü gözlerimi kapattığımda o olmayacak kişi geliyor aklıma sürekli. O yüzden mi başkasıyla olmuyor. Nasıl tamamen söküp atabilirim aklımdan
canım aslında bu bir terim,hani bir şeyin başka bir şeyi yönetmesi,baskılaması anlamında kullanılıyor. yani biz en son öyle kullanıyordukKız overdrive yı araştırayım dedim karşıma otomotik şanzımanlı araçlar motor falan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?