• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçli olarak çocuk sahibi olmak istemiyorum. Bu durumu annemle paylaşmalı mıyım ?

Paylasmayin. Nice ben cocuk istemiyorum diyen, hatta kurtaj yaptiran kadin taniyorum. Yas 35 olunca canlar caliyor. Aile serveti dokuluyor tup bebekcilere.
Siz de istersiniz isteyin falan demiyorum. Ama fikriniz degisebilir. Belki de gereksiz yere üzmeyin ailenizi. Sorduklarinda henuz hazir degilim deyip gecistirin bence

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. :KK66:

Karşındaki kişi önce tamam dese de sonradan problem çıkaracağına eminim. Daha önce duydum önce kabul edip sonra bunu bahane ederek boşanan insanları.. daha yakın zamanda çok yakın bir akrabamız örnek çifttiler.. çocukları olmuyor diye erkek boşanma davası açtı. Kimse de adamı kınamadı..

Bence annenizle paylaşmanın bir anlamı yok. İnsanlar nedense bunu anlamıyırlar. Ben iki çocuğum arasında 7 sene verdim. Beni ilk kez görenler bile hani ikinci, tek bu mu, çocuğun olmuyor mu diye söylenti bile çıkardılar. Sonra ikinci olunca tedavi olmuş dediler.. illa herkes üst üste çocuk doğuracak. Sizde çocuğu olan biriyle evlenin bence.

Oturup annen ve babanla çocuk istemediğini niye paylaşma gereği duyuyorsun ve bunu ne diye büyüttün anlamadım üstelık ortada fol yok yumurta yok.
Bende çocuk sevmem kendımı bıldım bılelı ve bunu hiç dert edinip üstünde düşünmemiştim. Evlenırken eşimle konuşyuk ve bu konuda eşimle hemfikirdik. 3 senelik evliyiz. Annemler bazen lafını açıyor. X istemıyor, bende ıstemıyorum uğraşamam dıyorum geçiyor. Uzun uzun hesap vermeye gerek yok bence. Çocuk konusu eşleri ilgilendirir.

Oturup annen ve babanla çocuk istemediğini niye paylaşma gereği duyuyırsun ve bunu ne diye büyüttün anlamadım. Bende çocuk sevmem kendımı bıldım bılelı. Evlenırkende bu konuda eşimle hemfikirdik. 3 senelik evliyiz. Annemler bazen lafını açıyor. X istemıyor, bende ıstemıyorum uğraşamam dıyorum geçiyor. Uzun uzun hesap vermeye gerek yok bence. Çocuk konusu eşleri ilgilendirir.

Büyütmedim aslında aklıma takıldı o kadar.

Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. ;)

Böyle güzel bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Farklı bakış açılarını görmek adına konu açtım.

Birkaç kişi dalga geçmiş. Kaale bile almıyorum.

Bosverin. Herkes bebek sahibi olmak zorunda degil. Ben 8 senenin sonunda ancak hamile kalmaya karar verebildim.
Esim cok istiyor olmasa belki de hala cocugumuz olmayacakti.
Bu eslerin verecegi bir karar. Aileler dahil kimseyi ilgilendirdigini dusunmuyorum.
Ama sizin de dediginiz gibi baski olacaktir. Onlara da kulak tikamaniz gerekecek. Cogu insan evlilik esittir cocuk dogurmak olarak dusunuyor cunku.

gördüğüm saçma konulardan biri

annenle paylaşacaksın da ortada çocuk yok

sperm bankasından mı alacaksın çocuğu

hayır bir de bu konu için 2.üyelik almışsın

Back
X