• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçsiz ve Yoksul insanlar neden çok çocuk yapar?

Sanirim arkadasin kurtler diye bahsettigi pkkya destek veren ulkenin bolunmesi ve kendi devketlerini kurmaya sicak bakan insanlardi. Yoksa hepimizin cok yakin cevresinde esinin dostunun icinde kurt kokenli vatandaslar var. Kendini bu ulkenin vatandasi hisseden t.c. altinda yasamaktan gurur duyan hicbir vatandas icin kimse ayrim yapamaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen arkadaşım onlardan bahsederken biz-onlar ayrımını yapmak bile beni rahatsız ediyor.
lâkin, türkiyede ayrılıkçı-ırkçı-kürtçülerin nasıl ayrımcılık yaptıklarını ve bazı dış mihraklar tarafından da nasıl desteklendiklerini hepimiz biliyoruz.

aynen arkadaşım onlardan bahsederken biz-onlar ayrımını yapmak bile beni rahatsız ediyor.
lâkin, türkiyede ayrılıkçı-ırkçı-kürtçülerin nasıl ayrımcılık yaptıklarını ve bazı dış mihraklar tarafından da nasıl desteklendiklerini hepimiz biliyoruz.

çevir kazı yanmasın......

Son düzenleme:

arkadaşım hiç polemiğe girmeyin gerçekten gerek yok

Son düzenleme:

Burada pkk ve sempatizanlarini kimse desteklemez. Cogu kurtte desteklemez. Ama bunun aciklamasini yapmayip kurtler denilirse bundan herkes rahatsiz olur. Yoksa ben anladim anlatmak istedigini. Egitimsiz cahil halki kandirip taraflarina ceken pkkyida biliyoruz. Boyle olunca o bahsettigim kesim ne kadar cocuk yaparsa pkkya okadar adam cikar diye dusunuyorum bende. Ama o halki egitimsiz birakan da devlet malesef. Bu yonuyle tartisilirsa cok uzar konu.

Ayrica varsin seviyesiz olayim, senin gibi faşo olmaktan iyidir..
Henüz insanlik evrimini tamamlamissin. O sebeple öfkeden çılgına dondugune yemin edebilirim..
Adeeeeennn gel melez kızım benim,bak burda nasil ablalar var..

Bu çok çocuk yapanlar sanıyor ki çocuzıun istekleri hep az kalacal ama büyüdüğünde oda adidas marka spor ayakkabı giymek isteyecek bu yarış zaten lisede başlıyor ve gruplaşmalar başlıyor bundan haberdar olamayan ana ve baba 30 yıl öncesi çocukluk ve gençlik aynı olduğunu sanıyor yanıldığındada 4 veya 5 çocuk doğurmuş oluyor bu kadar çocuğun karnını doyurmak için asgari ücretli olmayacaksın zaten o çocukta okuma hırsa kalmıyor oda parasızlıktan morel bozuk oluyor

korunma yöntemlerini bilmemekten kaynaklanıyor, malum yöntemleri korunma yöntemi olarak görüyorlar, hamile kaldıklarında ise Allah verdi olarak düşünüyorlar , yani hala kullandıkları yöntemin korunma olmadığının farkında değiller.. yine erkek çocuk kız çocuk meselesi de çok çocuk yapmakta etken, mesela erkek çocuk olana kadar çocuk doğurmak yada kız çocuk olana kadar çocuk doğurmak gibi.. bide geçmişten gelen alışkanlıklar , kalabalık aile olmayı avantaj olarak görmemiz , yaşlandığımız da yanımız da bolca çocuk torun torba görme isteği.. çokça nedeni var sadece cahillik olarak bakamayız..

Otekilestirmek cok tehlikelidir virus gibi bulasir. Aileden cocuklara, cocuklarindan torunlarina... Turbanli kardesim ben zamaninda yerlerde surunuyordum, kimse sesini cikarmiyordu diyor.Turk kardesim is yok elverissiz oldugunu bilsek bile maden ocaginda calisiyoruz diyor. Kurt kardesim bize yakin hastahane mi yaptiniz , hastahaneye yetisemedigi icin olen kac cocuk var orada. Herkes bencil kimse baskasinin hakkini savunuyor. Varsa yoksa kendi haklari. Kurtlerin cok cocuk yapmalari da egitimsizlikleriyle alakali, cok cocuk yapip Turkiye'yi ele gecireyim mantigiyla degil. Ayni sey egitimsiz Turkler icinde gecerli. Insanlara ayrim yaparak degil, insan gibi davranalim. Sonucta vicdani olan herkes insandir, milliyeti ne olursa olsun.

ayda 50-60 bin lira mı :27: o kadar maaşı kim veriyor bacım. bi de 2 çocukla sınırlamışsın :52:

Bencede haklisiniz yorum ypmiym dedm gorunce baya bi guldumm o zaman biz hc cocuk yapmayalim bu ulkede sabanci fln olmak lazm o kadr kazanmak icin arkadas sacmalamiss

evet ötekileştirmeniz anlaşıldı...

iyi niyetli olmadığınız anlaşıldı...

Allah sizin gibi zihniyetten korusun bu vatanı...

benimde kökenim kürt ama 'HEPİMİZ TÜRKÜZ'

yeter artık bu zihniyetinizden, artık uzaktan nasıl göründüğünüzü bilseniz utanırsınız.

sizene? ister 10 ister 20 çocuk yaparlar sizeeneeeeeee ?

sizden ekmek mi istediler?

insanları KÜRT VE TÜRK DİYE AYIRMAYIN VATANIMIZ TEK, TEK BİR BAYRAK VE TEK LİDERİMİZ ATATÜRK...

arkadaşın üslubu bence de yanlış ama sizden ekmek mi istediler diyorsun ya :) oraya takıldım. Bugün silahlı örgütün bir bahanesi de iş yok aş yok devlet bizimle ilgilenmiyor değil mi?

üniversite hocamin tam 6 cocuğu vardı.benim neden 6cocugum var bilmek istermisşniZ demişti.ülkemize imkanı olduğu için okuyabilecek katli sağlayabilecek nesiller için 6cocuk yaptım ben derdi.eger sosyokültürel ve sosyoekonomik olarak kendinize güveniyorsanız sizde en az 3 cocuk yapın derdi.cehaletle başa çıkmanın yolu cahilce ama cesurca savaş açmaktır demişti..o gün bügündür cok cocuk istiyorum bende.:):):

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Otekilestirmek cok tehlikelidir virus gibi bulasir. Aileden cocuklara, cocuklarindan torunlarina... Turbanli kardesim ben zamaninda yerlerde surunuyordum, kimse sesini cikarmiyordu diyor.Turk kardesim is yok elverissiz oldugunu bilsek bile maden ocaginda calisiyoruz diyor. Kurt kardesim bize yakin hastahane mi yaptiniz , hastahaneye yetisemedigi icin olen kac cocuk var orada. Herkes bencil kimse baskasinin hakkini savunuyor. Varsa yoksa kendi haklari. Kurtlerin cok cocuk yapmalari da egitimsizlikleriyle alakali, cok cocuk yapip Turkiye'yi ele gecireyim mantigiyla degil. Ayni sey egitimsiz Turkler icinde gecerli. Insanlara ayrim yaparak degil, insan gibi davranalim. Sonucta vicdani olan herkes insandir, milliyeti ne olursa olsun.

ben sacede nufustan girdim konuya konu nerelere geldi yok ben faşitlik yapıyormusum da ne alaka??? bir türk genelde iki bilemedin üç kardeştir. kürtlerinse en en aşağı beş altı kardeş olurlar. hatta tanıdığım bir arkadaşımın 11 kardeş olduğunu öğrenince ufak bir şok geçirmiştim. bu nufus artışıyla mutlaka bir gün bizi geçecekler. bu işler sırayla planlı bir biçimde ilerliyor ne yazık ki .bundan yıllar önce kimsenin aklına gelmezdi mecliste pkk yanlısı bir partinin olacağı . bu zamana kadar işlerini dağdan yürüttüler şimdi hakka hukuka kılıf uydurmaya çalışarak yürütüyorlar.. bizim türk kadınları 2 çocuktan 1 çocuğa düştü . hatta ntv de bir programda izledim küresel ısınmadan ve bundan 50 yıl sonra kuraklık yaşanacağından bahsedilip sokaktaki vatandaşa ne düşünüyorsunuz önlem alıyormusunuz diye soruluyordu . sorulan kadınlardan 3 ü evet önlem alıyorum çocuk yapmıyorum dedi . o kötü yılları yaşatmaya hakkım yok çile çekmesin böyle kötü bir dünyaya gelmesin dedi . diğerleri ise doğuda çatır çatır doğuruyor . bizimkinin bitanecik oğlu askerde ölüyor . olup olacağı bir tane oğlu var zaten önü ardı o kadar . içi kan ağlıyor . şehit anası da oğluyla birlikte ölüyor canından can gidiyor . ötekinin nolursa olsun zaten 10 çocuk var kimisinin ismini bile hatırlamıyor çoğu zaman karıştırıyor . 1 i ölse üzülmüyor geride 9 tane var ne de olsa .hem olmadı yenisini yapar . işte bu sebeplerden de kürt nüfusu artmakta . allah hakkımızda hayırlısını versin gidişat iyi değil .

Back
X