Önceki konularınızı bilmiyorum. Bu konunuza göre ablanız sanırım ders çalışmaktan dünyayla ilişki kuramamış dolayısıyla ergenlerin yapabileceği hataları yapıyor. Hadi tek taraflı arkadaşlık kısmına güvenmesini geçtim (büyük bir sorun değil ablanız fazla saf veya iyi niyetli biridir) ama evli bir adamla (doğru anladıysam) duygusal bir arkadaşlık kurduysa bile bile, bu karakterinin ya bozuk olduğunu yafa zerre kadar olgunlaşamadığını gösterir benim gözümde. Adamın suçundan bahsetmiyorum bile. Ama benim anlamadığım bir doktor nasıl bu kadar olgunlaşmamış olabilir? Tuhaf geldi bana. Tavsiye veremiyorum ablanız kaç yaşında onu da bilmiyorum ama minimum 25 vardır herhalde. Yani ablanız olduğu için tabi ki koruma içgüdünüz var haklısınız ama siz bence elinizden geleni yapmışsınız bence de karışmayın artık. Allah göstermesin ama belki bit musibet gerekiyordur gözünün açılması için. Eğer ablam duramam edemem diyorsanız annenize daha ciddi anlatın durumu veya ablanızın çok saygı duyduğu biriyle paylaşın belki yardımcı olur size.