- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
Kocaeli mezunuyum ben de seni anlamadım bak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle demek istemiş. Sonradan anladım."Daha seti" yazım hatası bu durumda. Konu sahibi , data mı demeye çalışmış ?
Forumda Türkçeden Türkçeye çeviri yapıyoruz , geldiğimiz hale bak.![]()
Online oyun dilinden türemiş kelimeler hepsi afk, lag, bug, b4n, BRB vs. Uzayıp giden ingilizce ve klavye kısaltmalar sürüsü20k satır nedir yahu, hiç alışamadım şu k k diyen tiplere
2005 diyeceğiniz zaman da 2k5 mi diyorsunuz
Bilkentli değilim.Ben de Bilkentliyim ve seni anlamıyorum su an![]()
Öyle mi ben instagram dili sandım.Online oyun dilinden türemiş kelimeler hepsi afk, lag, bug, b4n, BRB vs. Uzayıp giden ingilizce ve klavye kısaltmalar sürüsü
Yalan yok veri setini anlamadım bende bilkentli olmadığımı göstermiş oldum,rezil oldum.20 000 satırlık veri seti göndermiş bilkentli kız.
Veri seti de bilmeyenler için örnek veriyorum; 20 bin müşterinin ad, soyad, yas, okul , müşteri segmenti gibi bilgiler içeren excel verisi gibi dusunebilirsiniz.
Haklı bence. Dönün bir okuyun yazdıklarınızı,sonra okuma yazma biliyormuyum diye bir daha sorun kendinize zira cevap konuda gizli.kızlar insan kaynaklarından çalışan kız bilkentli bana resmen okuma yazma bilmiyormuşum gibi davranyor.
bana 20k satırlık daha seti yolladı
kocaelinde okuduğum için ben insan değil miyim
Geldim beriye.Haklı bence. Dönün bir okuyun yazdıklarınızı,sonra okuma yazma biliyormuyum diye bir daha sorun kendinize zira cevap konuda gizli.
İlkokul çocuğu düzeyinde anlaşılır ve düzgün yazdıklarınız ne yazık ki.
Ben birşey anlamadım. Anlayan varsa beri gelsin.
Haklılık payı var sanki be Vanessa , ne yazdın ne anlatıyosun bu nekızlar insan kaynaklarından çalışan kız bilkentli bana resmen okuma yazma bilmiyormuşum gibi davranyor.
bana 20k satırlık daha seti yolladı
kocaelinde okuduğum için ben insan değil miyim
İnsan kaynaklarıBilkentli yi anladımda Ikcı ne demek onu çözemedim![]()
Ikcı ne anlama geliyor ben halen anlamadımPeki benim konuyu BILKENTLI IRKCI olarak okumam?Dedim ne alaka.