- 24 Şubat 2021
- 1.995
- 2.555
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki
Boğaziçi mezunuyum bende anlayamıyorum yazdıklarınızı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin.Geldim beriye.
Şey bu bir listeymiş kişilerin isim soyisim tlf bilgilerinin yer aldığı eixcel dosyasıymış.
Bilkentli degilim ama diger yorumda gördüm
aslinda konu sahibi sayesinde, Turkiye'deki aci ama gercek olan bir olay olan egitim sistemi sorununun varligina hep beraber sahit olmus olduk.değil maalesef
gaza geldim ne bilkentmiş beee.acilen bilkente tıp açılsın.kızı oraya göndereceğim.hayatı kurtulsun yavrunun.bilkentli olmak bir başkaymış baksanızaBilkentli şaşırma
Sabrımızı taşırma
gaza geldim ne bilkentmiş beee.acilen bilkente tıp açılsın.kızı oraya göndereceğim.hayatı kurtulsun yavrunun.bilkentli olmak bir başkaymış baksanıza![]()
atamıyorum sen yazsana banaAynı ik ile mi görüştük acaba? Mesaj atar mısınız:)
Pubg den sonra fazla yayıldı ama bu tarz oyun oynamayanlar tabiki bilmez çok normal.Öyle mi ben instagram dili sandım.
Diğer yazdıklarını ilk defa duydum desem çok mu ayıp olur?
O kadar yazan oldu bir buna mı cevap verebildin Vanessa bari bize ispatla konuşabildiğiniatamıyorum sen yazsana bana
Yazdıklarınıza bakan Kocaeli Üniversitesi’nin eğitimini kötü sanır.
Okuma yazma eğitimini Üniversiteye gelmeden önce almış olmanız lazım.
Bence sizin özgüveninizde sıkıntı var.![]()
Başlığı okuyup konuya girmemiştim hiç. Ben bu konunun insan kaynaklarinda çalışan bilkentli delikanlı ile olan platonik ilişkin sanmıştım![]()
Sizin özel mesaj kapalıatamıyorum sen yazsana bana
şimdi deneyin açtımSizin özel mesaj kapalı
daha staj bulamadımvanessa hayırlısıyla okulu bitirip bir de şu stajını tamamlasa bir de iş bulsa hepimiz bir ohh diyeceğiz yeminle.en azından sevgili hakkında yazmıyor.ben sonsuza dek dinlerim okul iş sorunlarını bu yüzden.
okul yardımcı olamıyor mu staj yeri konusunda?ya da hocaların?daha staj bulamadım