Bilkentli Ikcı

aslinda konu sahibi sayesinde, Turkiye'deki aci ama gercek olan bir olay olan egitim sistemi sorununun varligina hep beraber sahit olmus olduk.

Herkes tabi ki Bilkent"te, Bogazici ITU'de, Odtu'de vs okuyamaz. Ama bu demek degildir ki verilen egitimler arasinda hissedilir bir ucurum olsun.

Sevgili konu sahibi, bence o Bilkent'linin kiymetini bil ve ondan birsey ogrenmeye bak

gaza geldim ne bilkentmiş beee.acilen bilkente tıp açılsın.kızı oraya göndereceğim.hayatı kurtulsun yavrunun.bilkentli olmak bir başkaymış baksanıza

Gerekirse şu an antepten kalkar kocaeline gider oradan ankaraya otobüs kaldırırım bilkentlilerin havasını söndürelim bu ne arkadaş 20klik data seti gönderilir mi o seti insan okuyacak.

Yazdıklarınıza bakan Kocaeli Üniversitesi’nin eğitimini kötü sanır.
Okuma yazma eğitimini Üniversiteye gelmeden önce almış olmanız lazım.
Bence sizin özgüveninizde sıkıntı var.

Bu zehirli oku atmasaydınız iyiydi.

Üyenin eski konu, mesaj ve üyelere verdiği yanıtlarına göz atarsanız ; kendisinin olması gerekenden fazla özgüveni olduğunu göreceksiniz. Bu da insanlarla iletişimine olumsuz olarak yansıyor.

Size okuma yazma bilmiyor gibi davranmış ya.

Haksız da sayılmaz .
Yazmayı bilmiyorsunuz.

Derdinizi anlatamıyorsunuz...

Kocaeli,Bilkent, Harran, Çukurova ... bir noktadan sonra önemsiz belki de.
İnsan kendisini yetiştirebilmeli.

vanessa hayırlısıyla okulu bitirip bir de şu stajını tamamlasa bir de iş bulsa hepimiz bir ohh diyeceğiz yeminle.en azından sevgili hakkında yazmıyor.ben sonsuza dek dinlerim okul iş sorunlarını bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…