- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
Yoookk ben duyurmaya karşıyım...hemcinsini korur zaten Allahın emriAkrabası kabul eder mi, erkek adam sonuçta.Hemcinsini korursa,"Seninki öğrendi sizi basacak,dikkatli ol" derse nolcak
kızın numarasını al ara buluşmak istediğini söyle sevgili müsvetteni de çağır rezil olsun aynı anda iki kadın nasıl idare edilir görsün ya da o kızın abisine söyleyin direktHerkese tünaydın öncelikle.
Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.
Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!
Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
Bu hemcinslerimizin sakinliği kadar birde şu huyları var aldatıldıklarını duyupŞu hemcinslerimdeki sakinliğin çok değil bir parçasını banada ver allahımMümkün değil tutumam ben önce kıza söylerdim, sonrada olayları izlerdim
Kıza, akrabaya ya da sevgiliye söylersen direk, yeminler iftiralar havada uçuşur...ne olduğunu bile anlamazsin...bakmissin sen dış kapının mandali onlar nişanlı...
En güzeli suç üstü...evlenseler bile bu sahne gözlerinin önünden gitmez....
Ah yaaa tam benlik bi durum keşke yakın olsaydık
Bu hemcinslerimizin sakinliği kadar birde şu huyları var aldatıldıklarını duyup
kanıt bile sunulsa o sevgili koca denen dangalaklara inanmak
karşısındaki kadınlara suç bulup devam etmek
beni bunun çözümü nedir
konu sahibi ne yapacağını düşünmekle iyi ediyor unutamayacağı bir ders vermeli rezil etmeli rezil
kızın numarasını al ara buluşmak istediğini söyle sevgili müsvetteni de çağır rezil olsun aynı anda iki kadın nasıl idare edilir görsün ya da o kızın abisine söyleyin direkt
bir güzel söylerdim akrabama o da kızın abisine söylesin onlar halletsin gerisini.bu erkeklerdeki midesizlik ne ya? aldatan aldatana nereye kadar bu rahatlık.sadece kendi mutluluğunu düşünen bu tip erkeklere biri haddini bildirmeli
Adamla aranıza ne oldu? Yani açıkça bir yazışma vs oldu mu?
Kıza ve/veya abisine söylediğinizde adam "yanlış anlamış, kuruntu yapmış" diye sıyrılabilir mi?
Bu aldatılan kadınların yüzde 90 ı öyle davranıyor işteİşte bende buna takıldım. Ya sen ayarttın bilmem ne diye ben suçlu durumuna düşersem. Onlar güllük gülistanlık ben dikenli çalılık olmayım
valla önce kıza söyle...sonra ikinizde plan yapın...önce biriniz buluşsun sonra öbürü gelsin canımlar falan...sonra ikinizde basın totosuna tekmeyi....
film gibi yaniii....
gurursuzsa der tabiki ama pek çok kız bunu zaten kaldıramazPeki kız sevgilide benim aldatılanda sanane derse
Bu aldatılan kadınların yüzde 90 ı öyle davranıyor işte
tek suçu karşı taraftaki kadında buluyor
sen bile bile yapsan tamam büyük suçlu kabahatli sayılırsın
fakat bu adi adam ikinizi de kandırıyor ona karşı sorumlu olan o sen değilsin
Kız kabul etmezse benim korkum.
Sen zaten bişey demiycenkiAnkaraya beklerim o zaman. Olaya bir el atıverirsin artık :) ya peki kız sanane ilişki benim ilişkim aldatılan benim derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?