- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
haa bn yanls anlamsm anladm cnm sagol duzelttgn icn aynen komik oldu biraz haha duzeltme.ustne duzeltme oluncayok canım yakınlaşma olduktan sonra tanışmamış aileyle. Daha önceden aileler birbirlerini tanıyorlarmış zaten
Düzeltme üstüne düzeltme gibi oldu
ama diğer kızdan nasıl haberi olmuyor ben anlamadım...o kadar uzun ilişkiyse o kızla,bunu aile biliyordur,akrabası da...ohaa ailelelrde mi tansms yok artk be
aileleri tanisms cnm bde hangi yuzle aileye karsyor adam.anliyamadm. doger kizn abisiyle uzaktan akrabaligi varmis oyle dedi kiaaca ozetleym sna .d
bnde orasini anlamadm acaba yeni yeni ckmaya basladklari zmn mi olmus uzun olsa anlardi bi seklde illakiama diğer kızdan nasıl haberi olmuyor ben anlamadım...o kadar uzun ilişkiyse o kızla,bunu aile biliyordur,akrabası da...
tam anlamıyla anlatılmadığı için biz anlamıyor olabiliriz. ya çocuk ondan ayrıldım demişti öyle ilişkiye başladılar,yani ya ayrılmadı ya da kısa bir ayrılıkta bu ilişki başladı...çocuk kişiliksiz iştebnde orasini anlamadm acaba yeni yeni ckmaya basladklari zmn mi olmus uzun olsa anlardi bi seklde illaki
aynen oyle ne karakteeszler var ya alacn boyle erkeeri canli canli yakacantam anlamıyla anlatılmadığı için biz anlamıyor olabiliriz. ya çocuk ondan ayrıldım demişti öyle ilişkiye başladılar,yani ya ayrılmadı ya da kısa bir ayrılıkta bu ilişki başladı...çocuk kişiliksiz işte
Kendini kontrol et adama bişey çaktırma kıza bi şekilde ulaş mail adresini falan al bütün ekran fotolarınızı konuşmalarınızı ar geçmişten bu güne adamla da buluşma falan ayarla o sırada kızı da oraya çağır bombayı patlatHerkese tünaydın öncelikle.
Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.
Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!
Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
valla benim 9 yıllık sevgilim beni aldattığını ve aldattığı kişininde beni bildiğini öğrendiğim o an ayrıldım.aileme ve onun ailesine de söyledim.beni aldattığını onun arkları biliyormuş. tek kelime etmedim.annesi hakkını helal et dedi. Allah'a havale ettim bundan sonra kendi düşünsün dedim.kesinlikle bir daha o insanla muhattap olmadım.aynen oyle ne karakteeszler var ya alacn boyle erkeeri canli canli yakacan
en iyisini yapmssnz cnm ama.9sene ya ne demek ALLAH dusmanimn basina vermesn zor vallaha hakkini helal etmsydn cocuk icin keşke byleleri zatn iflah ilmaz snra kimblr ne kadr kosmstr pesnden ozur dilemek icn kesnvalla benim 9 yıllık sevgilim beni aldattığını ve aldattığı kişininde beni bildiğini öğrendiğim o an ayrıldım.aileme ve onun ailesine de söyledim.beni aldattığını onun arkları biliyormuş. tek kelime etmedim.annesi hakkını helal et dedi. Allah'a havale ettim bundan sonra kendi düşünsün dedim.kesinlikle bir daha o insanla muhattap olmadım.
hayır peşimden koşmadı,beni tanıyor eğer koşsa çok kötü yapardım onu biliyor hangi yüzle koşsun.zaten yalnızlığa tahammülü olmayan bir kişiydi.o kadınla ilişkisine devam etti.bir kere sosyal medya hesabından bakmıştım kadın ikisinin fotosunun altına kabul olmuş duamsın yazmıştı.tabi ne dua ettiğine dikkat et derler :) bir daha da bakmadım hiç. Allah er ya da geç yaptıklarını ödetir bundan şüphem yok.ben yoluma bakıyorum.en iyisini yapmssnz cnm ama.9sene ya ne demek ALLAH dusmanimn basina vermesn zor vallaha hakkini helal etmsydn cocuk icin keşke byleleri zatn iflah ilmaz snra kimblr ne kadr kosmstr pesnden ozur dilemek icn kesn
Bnmde basima zamaninda buna benzer bisey gelmisti..yazliktaydm.orda biriyle tanistimm.ordaki bi otelin isletmeciligini almislar o sene..zaman geciriyrz aradan zaman gecti ..sevgili olduk..arkadslarimla otele yemege cagriyo havuzuna gdiyrz falan..bikac kez ulasamadgmda resepsiyondaki kiza sormustum bnu..kiz bi tuhafti tavirlari..ara ara kotu kotu bakislarini yakaliyodum.hatta arkadslar bu ne soguk ne tuhaf kiz flan diyolardi.. bigun sabahn korunde telfn caldi baktim bu cocuk.actim kiz bana nasi sayiyo .kimsin sen dedmm ben sevgilisiym dedi inanmiyosan telefona vereym yanmda konus dedi..ver dedim..agzima geleni saydimm ...snra arkadasindan ogrendimki o resepsiyondaki kiz sevgilisymis..o ara küslermis ve benle tanismis..o kizdaki nasi bi mideydi gozunun onunde bunlarin yasanmasina izin verdi..cocuk zaten karakterszmiss o ayri..arkadslari nasil insanmis bu duruma seyirci kaldilar..tatilimin icine etmislerdi resmen..valla benim 9 yıllık sevgilim beni aldattığını ve aldattığı kişininde beni bildiğini öğrendiğim o an ayrıldım.aileme ve onun ailesine de söyledim.beni aldattığını onun arkları biliyormuş. tek kelime etmedim.annesi hakkını helal et dedi. Allah'a havale ettim bundan sonra kendi düşünsün dedim.kesinlikle bir daha o insanla muhattap olmadım.
Herkese tünaydın öncelikle.
Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.
Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!
Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
umarım bir daha böyle karaktersizlerle karşılaşmayızBnmde basima zamaninda buna benzer bisey gelmisti..yazliktaydm.orda biriyle tanistimm.ordaki bi otelin isletmeciligini almislar o sene..zaman geciriyrz aradan zaman gecti ..sevgili olduk..arkadslarimla otele yemege cagriyo havuzuna gdiyrz falan..bikac kez ulasamadgmda resepsiyondaki kiza sormustum bnu..kiz bi tuhafti tavirlari..ara ara kotu kotu bakislarini yakaliyodum.hatta arkadslar bu ne soguk ne tuhaf kiz flan diyolardi.. bigun sabahn korunde telfn caldi baktim bu cocuk.actim kiz bana nasi sayiyo .kimsin sen dedmm ben sevgilisiym dedi inanmiyosan telefona vereym yanmda konus dedi..ver dedim..agzima geleni saydimm ...snra arkadasindan ogrendimki o resepsiyondaki kiz sevgilisymis..o ara küslermis ve benle tanismis..o kizdaki nasi bi mideydi gozunun onunde bunlarin yasanmasina izin verdi..cocuk zaten karakterszmiss o ayri..arkadslari nasil insanmis bu duruma seyirci kaldilar..tatilimin icine etmislerdi resmen..
Kiza bir iyilik yap ve anlat olanlariYok devam ettiğine eminim. Tesadüfen akrabam söyledi bunu bana. Ya olay o kadar tesadüf gerçekleştiki resmen karşıma çıktı. Ne sordum ne soruşturdum. Kendiliğinden öğrendim.
Bende tabi güzellikle bırakıp gitmek istemiyorum ama napmam lazım onuda bilmiyorum açıkcası.
Ondan 2 yil snra esimle tanistim cnm..cok sukur o farkliymiss..3 yillik evliyim.allah seni de seni hakedenlerle karsilastirsinn.umarım bir daha böyle karaktersizlerle karşılaşmayız
en iyisini yapmissn ALLAHindan bulsun byleleri ki. bulyordurda ona suphem yok:)hayır peşimden koşmadı,beni tanıyor eğer koşsa çok kötü yapardım onu biliyor hangi yüzle koşsun.zaten yalnızlığa tahammülü olmayan bir kişiydi.o kadınla ilişkisine devam etti.bir kere sosyal medya hesabından bakmıştım kadın ikisinin fotosunun altına kabul olmuş duamsın yazmıştı.tabi ne dua ettiğine dikkat et derler :) bir daha da bakmadım hiç. Allah er ya da geç yaptıklarını ödetir bundan şüphem yok.ben yoluma bakıyorum.
amin inşallahOndan 2 yil snra esimle tanistim cnm..cok sukur o farkliymiss..3 yillik evliyim.allah seni de seni hakedenlerle karsilastirsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?