bilmeden 2. kadın olmak

yok canım yakınlaşma olduktan sonra tanışmamış aileyle. Daha önceden aileler birbirlerini tanıyorlarmış zaten
Düzeltme üstüne düzeltme gibi oldu
haa bn yanls anlamsm anladm cnm sagol duzelttgn icn aynen komik oldu biraz haha duzeltme.ustne duzeltme olunca

ohaa ailelelrde mi tansms yok artk be

aileleri tanisms cnm bde hangi yuzle aileye karsyor adam.anliyamadm. doger kizn abisiyle uzaktan akrabaligi varmis oyle dedi kiaaca ozetleym sna .d
ama diğer kızdan nasıl haberi olmuyor ben anlamadım...o kadar uzun ilişkiyse o kızla,bunu aile biliyordur,akrabası da...

bnde orasini anlamadm acaba yeni yeni ckmaya basladklari zmn mi olmus uzun olsa anlardi bi seklde illaki
tam anlamıyla anlatılmadığı için biz anlamıyor olabiliriz. ya çocuk ondan ayrıldım demişti öyle ilişkiye başladılar,yani ya ayrılmadı ya da kısa bir ayrılıkta bu ilişki başladı...çocuk kişiliksiz işte

aynen oyle ne karakteeszler var ya alacn boyle erkeeri canli canli yakacan

Kendini kontrol et adama bişey çaktırma kıza bi şekilde ulaş mail adresini falan al bütün ekran fotolarınızı konuşmalarınızı ar geçmişten bu güne adamla da buluşma falan ayarla o sırada kızı da oraya çağır bombayı patlat

O kiza bi sekilde ulass..herseyi anlat gorustugunuzu hatta yazismalarinizi goster..erkel arkadasimin neal oldgunu bilsin...ayrilir veya ayrilmaz o artik onun midesiyle alakali..sen hemcinsinin gozunu acmayi dene gerisi ona kalmis..

aynen oyle ne karakteeszler var ya alacn boyle erkeeri canli canli yakacan
valla benim 9 yıllık sevgilim beni aldattığını ve aldattığı kişininde beni bildiğini öğrendiğim o an ayrıldım.aileme ve onun ailesine de söyledim.beni aldattığını onun arkları biliyormuş. tek kelime etmedim.annesi hakkını helal et dedi. Allah'a havale ettim bundan sonra kendi düşünsün dedim.kesinlikle bir daha o insanla muhattap olmadım.

en iyisini yapmssnz cnm ama.9sene ya ne demek ALLAH dusmanimn basina vermesn zor vallaha hakkini helal etmsydn cocuk icin keşke byleleri zatn iflah ilmaz snra kimblr ne kadr kosmstr pesnden ozur dilemek icn kesn

en iyisini yapmssnz cnm ama.9sene ya ne demek ALLAH dusmanimn basina vermesn zor vallaha hakkini helal etmsydn cocuk icin keşke byleleri zatn iflah ilmaz snra kimblr ne kadr kosmstr pesnden ozur dilemek icn kesn
hayır peşimden koşmadı,beni tanıyor eğer koşsa çok kötü yapardım onu biliyor hangi yüzle koşsun.zaten yalnızlığa tahammülü olmayan bir kişiydi.o kadınla ilişkisine devam etti.bir kere sosyal medya hesabından bakmıştım kadın ikisinin fotosunun altına kabul olmuş duamsın yazmıştı.tabi ne dua ettiğine dikkat et derler :) bir daha da bakmadım hiç. Allah er ya da geç yaptıklarını ödetir bundan şüphem yok.ben yoluma bakıyorum.

Bnmde basima zamaninda buna benzer bisey gelmisti..yazliktaydm.orda biriyle tanistimm.ordaki bi otelin isletmeciligini almislar o sene..zaman geciriyrz aradan zaman gecti ..sevgili olduk..arkadslarimla otele yemege cagriyo havuzuna gdiyrz falan..bikac kez ulasamadgmda resepsiyondaki kiza sormustum bnu..kiz bi tuhafti tavirlari..ara ara kotu kotu bakislarini yakaliyodum.hatta arkadslar bu ne soguk ne tuhaf kiz flan diyolardi.. bigun sabahn korunde telfn caldi baktim bu cocuk.actim kiz bana nasi sayiyo .kimsin sen dedmm ben sevgilisiym dedi inanmiyosan telefona vereym yanmda konus dedi..ver dedim..agzima geleni saydimm ...snra arkadasindan ogrendimki o resepsiyondaki kiz sevgilisymis..o ara küslermis ve benle tanismis..o kizdaki nasi bi mideydi gozunun onunde bunlarin yasanmasina izin verdi..cocuk zaten karakterszmiss o ayri..arkadslari nasil insanmis bu duruma seyirci kaldilar..tatilimin icine etmislerdi resmen..

sen erkenden ogrenmişsin şanslısın yani
ben yaklaşık 1 yıl sonra ögrenmiştim. meger sevgilim dedigim adamın 5 yıllık ilişkisi varmıs ve ben de 1 yıla yakın sevgililik dönemi yaşadım o ayıyla. sonra naptım tabi ki susmadım kızı buldum her şeyi anlattım, ispat ettim..içimi rahatlattım. ha noldu kızla yeniden barışıp evlendiler ama sonradan olmadı boşanmışlar

umarım bir daha böyle karaktersizlerle karşılaşmayız

Kıza söylediğinde de bişey değişmeyebilir. Başıma gelen olay şeref yoksunu kişiyle görüşmeye başladık benle görüşürken 5 yıllık sevgilisiyle nişanlanmış (ben sormuştum x kişisiyle noldu? Devam ediyor musunuz hala diye? Yok uzun zaman oldu ayrılalı demişti ne yazıkki yalanmış) farklı şehirlerde olduğumuz için ben bunu 6 ay sonra falan farledebildim bi numara uzun uzun sürekli arıyor sözde alacaklısıymış... Ben numarayı aradığımda kızın nişanlısı olduğunu öğreniyorum siz kimsiniz dediğinde bende 1 ay içinde evleneceği kişiyim diyorum ama erkek şeref yoksunu yani kızda gurursuz benim gözümde sonradan evlenmişler... Bu kişiyle görüştüğümü bilmeyen yoktu ailesi arkadaşları... Anlayacağın adama ne söyleyeceksen söyle dön arkanı git... Değmeyecek mahlukatlar çünkü
Konunu okuyunca ogünkü gibi sinirlerim kalktı

Kiza bir iyilik yap ve anlat olanlari
Ozur dilerim adam bana soylemedigi icin biriyle birlikte oldugunu bilmiyordum farkinda olmadan sana karsi hata isledim de ki seni kotu bilmesin
Adami rezil et

en iyisini yapmissn ALLAHindan bulsun byleleri ki. bulyordurda ona suphem yok:)

Onu mahvet dostum...önce bunu yaptığına pişman et.heyy ahbap senin sorunun ne,deeee.... ve k.... tekmeyi basss...seni lanet herifff.aşşalık pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…