- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
- 11
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
İstemeden mi ayrılmasına sebep oldun? Sevgilisi olduğunu bile isteye mesaj atmışsın, mutluluktan mezdeke oynadığını bilmiyoruz sankiÖnceden konuştuğum biri vardı ben bu adamdan hoşlanıyordum açıkçası. Her gün konuşurduk çok samimiydik, sonradan bu adamın sevgilisi oldu ve bana soğuk yapmaya başladı bende onu engelledim. Geçen gün engeli kaldırıp nasılsın diye mesaj attım ve bana saydırmaya başladı. Meğersem bu adam bi arkadaşına eski mesajlarında benden bahsetmiş sevgilisi ben mesaj atmadan bir hafta önce onları görmüş soğuk davranmaya başlamış. Üstüne benim mesajımı görünce de ayrılmış. Mesajı nasıl gördü derseniz adamın instagramı kadında açıkmış haberim yoktu. Evlenme planları yapıyorlardı istemeden onların ayrılmasına sebep oldum böyle olsun istememiştim çok üzgünüm ne yapabilirim sizce?
Kötü niyetim yoktu arkadaşça yazdım sormak istemiştim sadeceBu saatten sonra sal bence, zaten bile isteye yapmışsın kusura bakma ne diye adama gidip mesaj atıyorsun amacın belli. Zil tak oyna başka ne yapacaksın
Arakadaşça olduğuna kendiniz inanıyor musunuz?Kötü niyetim yoktu arkadaşça yazdım sormak istemiştim sadece
Niye arkadaş mı bitti etrafta? Hayır ne alaka yani sana bunu yapmış birinin engelini kaldırıp bir de nasılsın diye soracaksın? Ne kendinizi kandırın ne de bizi kandırmaya çalışın. Çocuk inanmaz bunaKötü niyetim yoktu arkadaşça yazdım sormak istemiştim sadece
Sessizce adamın hayatından çekilebilirsin.Önceden konuştuğum biri vardı ben bu adamdan hoşlanıyordum açıkçası. Her gün konuşurduk çok samimiydik, sonradan bu adamın sevgilisi oldu ve bana soğuk yapmaya başladı bende onu engelledim. Geçen gün engeli kaldırıp nasılsın diye mesaj attım ve bana saydırmaya başladı. Meğersem bu adam bi arkadaşına eski mesajlarında benden bahsetmiş sevgilisi ben mesaj atmadan bir hafta önce onları görmüş soğuk davranmaya başlamış. Üstüne benim mesajımı görünce de ayrılmış. Mesajı nasıl gördü derseniz adamın instagramı kadında açıkmış haberim yoktu. Evlenme planları yapıyorlardı istemeden onların ayrılmasına sebep oldum böyle olsun istememiştim çok üzgünüm ne yapabilirim sizce?
Sormak istemiştim sadece pişman oldum zaten böyle olacağını bilsem yazmazdım gerçekten üzgünümYani sizde de hata var sevgilisi olan adama yazıyorsunuz ama asıl hatalı olan kişi adam. Hem sizinle flört edercesine her gün konuşup aynı anda da biriyle sevgili olacak samimiyeti kurup sevgili oluyorsa yani aynı anda iki kişiyle konuşuyorsa sorun orada. Kız bunun için ayrılmıştır, güvenini kaybetmiştir siz üstüne tüy dikmişsiniz sadece, patlama noktası olmuş.
Bu arada gerçekten sevgilisi olan adama yazarken aklınızdan ne geçiyordu? Çok çirkin bir hareket. Arkadaşça falan deyip geçiştirmeyin, değil çünkü biliyoruz. Özlemişsin mesaj atmışsın.
Zor günlerinde hep yanındaydım o da öyle. Konuşmak istemiştim yeri bende çok ayrıydıSevgilisi olan adamdan başka arkadaşın mı kalmadı offf
Cidden bilerek yapmadım ben o mutlu olsun isterdimBu saatten sonra sal bence, zaten bile isteye yapmışsın kusura bakma ne diye adama gidip mesaj atıyorsun amacın belli. Zil tak oyna başka ne yapacaksın
safa yatmayınKötü niyetim yoktu arkadaşça yazdım sormak istemiştim sadece
Gerçekten arkadaşım yoktu. Şuan çok üzgün ve ben eskidi gibi onun yanında olmak istiyorum onu yalnız bırakmak istemiyorumAdamı çok zor durumda bırakmışsın. Arkadaş mı yoktu? İnşallah toparlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?