Bilmeden olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta zorlanırsın herkese zor geldiği gibi sana da zor gelir ama pes etme üzerine git daha çok her yer aynı muhasebe programı kullanmıyor ama içerik tamamen aynısı oluyor tecrübe her zaman sizin işinize yarar

eğer olursa kesinlikle ön muhasebeyi seçin.ben sıfır tecrübe ve bilgiyle 1 sene çalıştım otomotiv sektöründe büyük bir şirkette.3 gün bile göstermediler yapa yapa öğrendim.ilk 1 ay ağlardım hep yapamıcam olmuyor diye.ama sonra onlar beni bırakmadı korkma çabalarsan üstesinden gelirsin.deneyim kazanmış olursun.
yorumu görünce biran kendim yazmışım zannettim. Ben bu konuya ne zaman yazdım diye düşündüm:)

Evet buro ortami
Firma tekstil uzerine
Stajımı büro ortamında yapmıştım. Orda benden hariç biri daha vardı çalışan, ben işi öğrenene kadar çok yardımcı olmuştu yaptığım işlemleri de kontrol ediyordu. İşten çıkmadan 1-2 ay öncesinde yeni işçiyi eğitiyorlar zaten bence yaparsınız. Tabii büronun temizliği, çay-kahve servisi dahil mi, surekli vergi dairesi isi oluyor mu bunları konusun bence.

e kurs yeterli olmaz da herkes anasının karnında öğrenmiyor. iş işte öğrenilir zaten. başlayın, altından kalkarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X