adamı normal göstermiş olmamın imkanı yok yazdıklarımda.bildiğim tanıdığım komşum geldi aklıma eşine bakmaya kıyamayan sevmeye doyamayan adam macera aradı yanında çalışan kadınla görüştü.konu sahibine ders olsun diye yazdım.banane elin adamlarının normaleştirlmesinden.önemli olan bu kişinin ayağını denk alıp hata yapmaması zira kafa gidik yardımcı olmak lazım.
Yaşının neresi küçük Allah aşkına profilinde 36 yazıyor o küçükse bana bir dakika ver kundağa giricemYasin cok kucuk daha, bir heves, bir heyecan, adamin ilgisi tatli gelmis sana. Oysa boylesi guzel heyecanlarina acabalar, korkular, vicdan azaplari karismamali. Seni gercekten seven senin de sevdigin dengin biriyle yasamalisin bu heyecanlari. Bilmiyorum diyorsun ya bak sana anlatayim bilmediklerini;
Bu zampara karaktersiz herif o kadar tecrubeli ki bu islerde sonradan basina dert olmasin die bastan acik oynuyor butun kartlarini evliligini, cocujlarini vs gizlemiyor, yani olur da birseyler yasarsaniz yarin obur gun ona hesap soramazsin, bosan diyemezsin, evlilik diyemezsin cunku herseyi bastan biliyordun ben sana birsey vadetmedim diyebilsin. Yine bodoslama dalmiyor olaya, kucuk kucuk hamlelerle toy bir genc kizin yavas yavas aklini celip zihnini bulandiriyor, kendine bagliyor ustaca. Ve yine yaptigi kucuk hamlelerle senin nabzini yokluyor, tepkini olcuyor, sen tepki gostermedikce dozu artacak olan hamleler bunlar...
Peki sonra ne oluyor biliyor musun?
Bu usts zampara bir muddet sen onu hemen birakmayasin diye ozelini anlatmaya, sozde dertlesmeye evliligindeki sikintilarini mutsuzlugunu anlatmaya baslar, karimi sevmiyorum bosanicam vs ler...
Amaaa senden hevesini aldiktan sonra sen hayallerinin yikildigiyla, adinin ciktigiyla kalirsin o da karisiyla hayatina devam eder. Sonra senin gibi yeni toy bir genc kiz bulur ve ayni senaryoyu basa sarar...
Kisacasi olan sana olur ve ben nerde hata yaptim diye kafani taslara vurur ve bir omur bu hatanin vicdan azabiyla yasarsin...
Yapma, ne kendine ne o kadina ne de o masum cocuklara bunu yapma...
Kiz usagi konu baslarinda 20 dedi yasiniYaşının neresi küçük Allah aşkına profilinde 36 yazıyor o küçükse bana bir dakika ver kundağa giricem
Yok ya profilinde 36 yazıyor baksana bence tepki görünce yüklenmeyesiniz diye 20 demiştirKiz usagi konu baslarinda 20 dedi yasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?