Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Benimde iş arkadaşımın (evli ve çocuklu) bana karşı böyle hisleri varmış itiraf etti, ama ben bastım istifayı. Numaramı değiştirdim her türlü. Hiçbir şekilde ulaşamadı bana. Kısacası iş sende biter. Bugün dost ayağına belini kavrar, yarın başka şeyleri... Engel olmazsan!

eleştirme demişsin ama ne diyelim..
ne iyi patron, seni el üstünde tutuyor, işten çıkmaman için elinden geleni yapıyor, seni kendine evlilik dışı ilişki yaşayacak kız olarak seçmiş, sen de buna meyillisin ama iyi etmişsin, altı üstü belki bir yuvayı yıkan kadın olacaksın, ya da o yuvayı yıkamayıp böyle bir ilişkiyi devam ettirip mutlu mesut yaşayacaksın mı diyelim??

Resmen adamı savunuyorsun. Şimdiye kadar hiç rahatsız etmedi diyosun. Ama saçına elini atmalar her işten çıkmanda mani olmalar falanlar filanlar ?? Evli bi adamın elini tutmasına izin vermişin. Hatalısın, suçlusun. Salağa yatarak adama kapılarını açmışın. Hadi sana kolay gelsin.

Yasin cok kucuk daha, bir heves, bir heyecan, adamin ilgisi tatli gelmis sana. Oysa boylesi guzel heyecanlarina acabalar, korkular, vicdan azaplari karismamali. Seni gercekten seven senin de sevdigin dengin biriyle yasamalisin bu heyecanlari. Bilmiyorum diyorsun ya bak sana anlatayim bilmediklerini;
Bu zampara karaktersiz herif o kadar tecrubeli ki bu islerde sonradan basina dert olmasin die bastan acik oynuyor butun kartlarini evliligini, cocujlarini vs gizlemiyor, yani olur da birseyler yasarsaniz yarin obur gun ona hesap soramazsin, bosan diyemezsin, evlilik diyemezsin cunku herseyi bastan biliyordun ben sana birsey vadetmedim diyebilsin. Yine bodoslama dalmiyor olaya, kucuk kucuk hamlelerle toy bir genc kizin yavas yavas aklini celip zihnini bulandiriyor, kendine bagliyor ustaca. Ve yine yaptigi kucuk hamlelerle senin nabzini yokluyor, tepkini olcuyor, sen tepki gostermedikce dozu artacak olan hamleler bunlar...
Peki sonra ne oluyor biliyor musun?
Bu usts zampara bir muddet sen onu hemen birakmayasin diye ozelini anlatmaya, sozde dertlesmeye evliligindeki sikintilarini mutsuzlugunu anlatmaya baslar, karimi sevmiyorum bosanicam vs ler...
Amaaa senden hevesini aldiktan sonra sen hayallerinin yikildigiyla, adinin ciktigiyla kalirsin o da karisiyla hayatina devam eder. Sonra senin gibi yeni toy bir genc kiz bulur ve ayni senaryoyu basa sarar...
Kisacasi olan sana olur ve ben nerde hata yaptim diye kafani taslara vurur ve bir omur bu hatanin vicdan azabiyla yasarsin...
Yapma, ne kendine ne o kadina ne de o masum cocuklara bunu yapma...

Ne yazmak istediginizi siz daha iyi bilirsin tabi ki. Ben yazdiginizi soyledim.

Gordugunuz adamin da karakteri oyledir. Cok seviyor gozukuyor olabilir, duygusal olabilir, ama sevmiyormus ki aldatmis.

Evet konu sahibi bilincsizcd hareket ediyor.

Yaşının neresi küçük Allah aşkına profilinde 36 yazıyor o küçükse bana bir dakika ver kundağa giricem

Bir erkeğe bu kadar fırsat verdikten sonra da yok tabiatım bu yok iyi niyetimden yok safım gibi cümlelere sığınan kadınlar ...Saçına nasıl dokunuyor? Başbaşa dışarı çıkmak..beline sarılıyor..Arabada elini tutuyor ...Biri birşey söyleyince de inkar kıyamet..Açıklanmayacak ne var bunda herşey ortada değil mi? Gidişat belli tercih meselesi tabi ama ben eşe ve çocuklara üzülüyorum...Kime aşık olacağını seçemeyebilirsin ama kimden vazgeçeceğini sen belirlersin sakın kendini kader kurbanı olarak görme!

Bn gerçekten bazı insanlari anlayamıyorum ya o adamain iki çocuğu var be nasıl için sizlamiyor burda sizin adamdan çok suçunuz var o adam size onları yaparken eliniz armutmu topluyordu pes ya pes

Evli bir adamla bir şeyler yaşayabilmeyi düşünmemelisiniz bile.. Eşini sizinle aldatabiliyorsa , sizi de bir başkasıyla rahatlıkla aldatır.. Bence bir an evvel işten ayrılmalı ve bir şeyler başlamadan bitirmelisiniz..

Benden sana tavsiyem istifaettin ya ikna olma. Böyle insanların ne ilki sin ne sonu olacaksın. Aynı işyerinde senelerce çalışmak sizin bazı samimiyetinizi arttirmis çünkü o adam bunu istemiş. Sana dost gibi davranmiş sirketten dertlesmis en sonundada nihai sonuca ulasmak için hamlede bulunmuş. Suanda sende yaptıklarından etkilenmiş olabilirsin fakat sakın patron la yasak aşk muhabbeti cazip gelip böyle bişey yapma. 20 yaşında hayatını mahvedersin bunun gibi insanlar okadar çok ki bir insana nasil davranılması gerektiğini biliyorlar. Sakın ... aileni kendini geleceğinı düşün. Hiç kafan karışmasın. Umarım işyerinden ayrıldım mutlu haberini duyarız.

İnsanların bu kadar acımasız olduğunu düşünmezdim ama siz bariz bir şekilde kötüsünüz. Evde babalarını bekleyen habersiz çocuklar ve bir anne ... Empati bu kadar zor ve imkansız değil denemenizi tavsiye ederim .

Her şeyi biliyorsun da işine gelmiyor tabi
bir de bu pisliği süslü kelimelerle duygu yükleyerek anlatinca noluyor
tertemiz Puri pak mi oluyorsunuz

bence sızın aklınız karısmıs . Asla bir kadının ve cocuklarının ahı olmayın . Bir yuva soz konusu..

yeterince salağa yatmışsınız(sizin tabirinizle) artık kalkın ve başınıza gelecekleri görmeye çalışın kimsenin oyuncağı olmayın zira salağa yatıp kalkmayı unutmuş gibi haliniz var sizde herşeyin farkındasınız ve bile bile lades diyorsunuz....

Malesef klasik olmuş bir durumu yaşıyorsun.Erkeler evli olsun bekar olsun, belli bir yaşın üzerindeki kadınların kolayca tavlanabileceğini düşünüyorlar.Sakın gelme bu oyuna adama geçici bir heyecan ve eğlence olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…