Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Yuva yikanin yuvasi olmaz bu dunyadaki en dogru ve gecerli sözlerden biri. Yarin bir gun basina tastan tasa vurursun biraz vicdanli ol ve adamin hayatindan cik

cok yanliş bi durumun icindesin. inşallah cabuk farkedersin. kimse ikinci kadin konumunda olmak istemez. sende istemezsin heralde

Yahu kız 20 yaşında kandirilmaya güzel sözlerle ince hareketlerle aldatilmaya musait bunu göz önünde bulundurmak lazım o pislik çakal kızın aklını çelecek şekilde sinsi sinsi davranıp kızın aklını çalmaya çalışıyor
Kızım akıllı ol bu gibiler karilarini evde tutup 20 yaşındaki kızların da hayatını söndürme pesindedirler sakin bu pislik adamların oyuncağı olma senin sıkıntılı durumundan yararlanıp kendine sevgili yapmak istiyor sakin kızım gözünü dört aç bu pisliklere fırsat verme 20 yaşındasin bu sıkıntılarında geçer seni kandirmasina izin verme pisligin

Cok dizi falan da izleme gercekler bambaska ve Allahin tokati da agir oluyor. Duygusallasmak yerine mantigini kullan dunyadaki son adam o mu! Senin de yarin bir gun colugun cocugun olur kocan baskasinin sacini oksar boyle devam edersen

Bişey hissetmesen o adama karsi onun yaptığından igrenirdin..ama onun yaptığına cevap olarak sessiz kaldığın ve kabul eder tarzda davrandığın için kendinden igrenmelisin

Sen o adamın eşi olsaydın ve senin yerinde bir kadın olsaydı ne hisseder din. Ya orayı hemen terk et. Ya da geleceğini mahvet. Olacak olan şu. Siz askla sevisirsiniz. Sonra bir bebek olur. Adam ya seni ya da karısını terk eder. Iki şekilde de mutlu olamazsın. Yuva yıkanın yuvası olmaz. O adam seninle evlense dahi ileride senden vaz geçip başka kadında bulur. Bunlar hayatın gerçeği. Istedigin şıkki seç. Artık biliyorsun. Nefis arzulanmak ister iltifat ister aşk ister. Senin ki de bu. Aşk istiyorsun ama yanlış Kapıda sin. Hadi başka kapıya.

Herkese merhabalar..
Öncelikle herkesin sınırı aşmadan yapacağı yorum eleştirilere tabiki saygım var lakin yazacağım konuya lütfen ön yargılı olmadan yaklaşın çünkü gerçekten kafam çok karışık ve fikirlerinize ihtiyacım var kimseye anlatacak durum değil güvenemiyorum çünkü..
Özel bir şirkette çalışıyorum pozisyon olarak şefim.. Uzun zamandır çalıştığım insanlar neredeyse aynı kişiler.. Birde müdürümüz var evli iki çocuğu var çok iş kolik neredeyse eve gitmesem de hep çalışsam kafasında biri.. Detayları vs geçip özet yapmak istiyorum. Biz bu müdür ile samimiyiz ama öle kötü bi sekilde değil her konu ile ilgili şirket olsun elemanlarla ilgili olsun bana güvenir anlatır.. Bazen iltifatlar eder bu gün çok şıksın gülünce çok güzelsin vs yada elini saçıma atması.. Ne yalan söliyim ben böle hareketlere iltifatlara pek takılıp üstünde hiç durmam bazen bunalıp daralıp işten çıkma teşebbüsünde bulunduğum da oluyor ama hep ikna etti şöle elemansın böle çalışansın vs neyse son zamanlar da iş yeri iş yeri olmaktan çıktığı için artık çok daraldım çıkmaya karar verdım müdüre patrona çalışanlara hep soğuk hep kavga çıkaran biri oldum.. Geçen konuşmak için dışarda bi cafeye götürdü benı bu sebepten konuştuk falan neden çalışmadığımı artık neden kimseye tahammülüm olmadığını anlattım anlattım neyse ikna oldum sonunda belki de ikna olmaya meylim vardı bilmiyorum sonrasında bizim aramızdaki ilişki aileyi vs herşeyi geçti farkında mısın?? dedi. Bu cümleyi kafamda oturtamadım Sonra yürürken koluma girdi belime sarıldı.. Araba da giderken de elimi tuttu.. Ben biraz salağa yattım açık olayım.. Yani buraya nasıl geldi ne oldu anlamdım çünkü bana gel sevgili olalım demedi.. Yada evli olduğunu saklamadı yada bu güne kadar rahatsız edici tacizkar yaklaşmadı uzun zamandır birlikte çalışıyoruz 3 yıl oldu hiç bu hareketleri yapmadı onunla başından beri adını koymadığımız kendiliğinden oluşan bir durum var onun farkındayım ama bilmiyorum inanın bana hiç bir şey bilmiyorum!
neyi bilmiyorsun ? o şerefsiz sen de metres. (kibarcası bu herhalde)

Her şey ortada değil mi ? Adam evli ve çocukları var . Hadi karşındaki insan değil peki sen ?

Yaşattığını yaşarsın inşallah insandan da biraz utanma arlanma olur bide gelmiş burada konu açıyosun hayır açarken ne umuyordun ?

Tam da önerdiğin gibi ön yargılardan uzak yazıyorum S Sdylm80 .

Salağa yatıyorum diyeyim , sen anla .

Bilmiyorum , bilmiyoruuum demişsin ya ! Bilmediğin hiç bir şey yok.
Bu adamla aranızda bambaşka bir çekim olduğunu sanıyorsun .
Yok canım o çekim ilk ayartma döneminde hemen her erkeğin uydurması .

Bunu sende biliyorsun .

Eşinde bile yakalayamadığı şeyleri sende buldu sanıyorsun . Ama yok , eve gidince o adam eşiyle de sinerjiye devam .

Bunu sende biliyorsun .

Saçını okşamış , iltifatlar etmiş , üzerine düşmüş ... şimdi biz başkayız demiş .
Rahatsız değilsin.
Rahatsız olsan bi dakka durmazdın.

Bunu sende biliyorsun.

Ama sana bilmediğin bir şey söyleyeyim . Kapılıp gidersen bu rüzgara , en fazla 1 ay sonra .... sıradan , eşinden boşanmasını umut eden 2. kadın olarak terk edileceksin.

Kimsenin yuvasının , aptal hayaller peşinde gidip sonu olma .

Ben bı durumu anlatmaya çalıştım evet bi durum var ama içinden çıkamıyorum kapılmak istemiyorum.. İnsanlar hiç olmadık kişilere katillere bile aşık olabiliyorlar benım arkadaşım anlatsam çok şaşırırsınız çok farklı birine asık oldu ben bunu engellemek istiyorum aşık mıyım onu bile bilmiyorum.. Ama bide yapılan yorumlara bakıyorum da Lafa gelince herkes onurlu dürüsttür ben bi sey yazdım neredeyse adamın bi seyi oldum neyse umarım böle konuşan şahsiyetlerin bi gün kendilerine eş çocuklarına böle bi sey gelmez.. Bir tek siz düzgün yazdınız teşekkür ederim
HAHHHAHHA bakın işte yukarıda dediğim gibi *böyle konuşanların başına böyle bişey gelmez umarim*diye konuya noktayı koymuş konu sahibi.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Herkese merhabalar..
Öncelikle herkesin sınırı aşmadan yapacağı yorum eleştirilere tabiki saygım var lakin yazacağım konuya lütfen ön yargılı olmadan yaklaşın çünkü gerçekten kafam çok karışık ve fikirlerinize ihtiyacım var kimseye anlatacak durum değil güvenemiyorum çünkü..
Özel bir şirkette çalışıyorum pozisyon olarak şefim.. Uzun zamandır çalıştığım insanlar neredeyse aynı kişiler.. Birde müdürümüz var evli iki çocuğu var çok iş kolik neredeyse eve gitmesem de hep çalışsam kafasında biri.. Detayları vs geçip özet yapmak istiyorum. Biz bu müdür ile samimiyiz ama öle kötü bi sekilde değil her konu ile ilgili şirket olsun elemanlarla ilgili olsun bana güvenir anlatır.. Bazen iltifatlar eder bu gün çok şıksın gülünce çok güzelsin vs yada elini saçıma atması.. Ne yalan söliyim ben böle hareketlere iltifatlara pek takılıp üstünde hiç durmam bazen bunalıp daralıp işten çıkma teşebbüsünde bulunduğum da oluyor ama hep ikna etti şöle elemansın böle çalışansın vs neyse son zamanlar da iş yeri iş yeri olmaktan çıktığı için artık çok daraldım çıkmaya karar verdım müdüre patrona çalışanlara hep soğuk hep kavga çıkaran biri oldum.. Geçen konuşmak için dışarda bi cafeye götürdü benı bu sebepten konuştuk falan neden çalışmadığımı artık neden kimseye tahammülüm olmadığını anlattım anlattım neyse ikna oldum sonunda belki de ikna olmaya meylim vardı bilmiyorum sonrasında bizim aramızdaki ilişki aileyi vs herşeyi geçti farkında mısın?? dedi. Bu cümleyi kafamda oturtamadım Sonra yürürken koluma girdi belime sarıldı.. Araba da giderken de elimi tuttu.. Ben biraz salağa yattım açık olayım.. Yani buraya nasıl geldi ne oldu anlamdım çünkü bana gel sevgili olalım demedi.. Yada evli olduğunu saklamadı yada bu güne kadar rahatsız edici tacizkar yaklaşmadı uzun zamandır birlikte çalışıyoruz 3 yıl oldu hiç bu hareketleri yapmadı onunla başından beri adını koymadığımız kendiliğinden oluşan bir durum var onun farkındayım ama bilmiyorum inanın bana hiç bir şey bilmiyorum!
Adam sende o ışığı görmüş evli bir adamla yasak aşk yaşar, elini de tutarım belini de sararım beni terslemez yarın bir gün evli olduğumu biliyor bana beni kandırdın da diyemez diye düşünmüştür, ohh süper senin gibi kendini düşünmeyen kızlar oldukça ahlaksız erkeklere gün doğar

Gerçekten bu kadınları anlamak zor. 26 yaşındayım öyle şeyler görüyoruz ya da duyuyor okuyoruz ki evlilikten sogutuyorlar insanı. Yakın arkadasim var yaşça benden büyük patlamak üzereyim ona da aynı durum resmen. Adam evli bir çocuğu vardı bir tane daha oldu geçtiğimiz günlerde. Ama arkadaşıma aşık lafta. Ne kadar samimi sizce. Adamın karisina o kadar üzülüyorum ki. Sabahlara kadar telefondalar adam kadını hastanede bırakıp arkadasimla konuşuyor ne acı. Ki bu arkadas kocasınin biriyle ilişkisi var diye boşanmış bir kadın. Yapmayın gözünüzu seveyim helali olan birine haram olmayın

Adam düşünecek karısını çocuğunu.
Sorumlu olan o.

Sen ise kendini düşüneceksin.
Ve bu yüzden ondan uzak duracaksın.
Çünkü evli adamla beraberlik işkence gibi bir şey olur. Hele ki aşık olursan vay haline.
Ailesinden arta kalan vakitler dışında seninle olamaz.
İstediğin gibi yazışamazsın, görüşemezsin, yaşayamazsın.
Bir ilişkide 2. Planda olmayı hiçbir kadın hak etmiyor.
Böyle adamlara prim verme. Üzülen sen olursun.
Bir de sana deli divane aşık olsa dahi bu insan, boşanması güç.
Kurulu düzeni yıkmak işine gelmiyor insanların.
Bu yüzden yalan dolanla hem karılarını hem de diğer kadınları kandırıp duruyorlar.
Eşini sevmese dahi evliliği bitirmeyen çok var. Yasak aşkın cazibesi var dışardan ama canın yanar. Uzak dur. Palavralarına da inanma.

Hey gidi bu gözler daha neler okuyacak.. elini belime attığı dakika kolunu kırardım onun!

Ben adama herhangi bir his duyduğunzu düşünmedim. Etkilenme sanki. Tabi bu bile başlangıç. O kart zamparadan hemen uzaklasin. İş yerinden de istifa edin bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ve birdaha kimseyle böyle samimi olmayin eller dokunmalar bilmem ne çok yanlış. Hele bide evli adamla.

Back
X