bilmem ağlasam mı ağlamasam mı :/

beyazbalina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
172
3
0
İstanbul
Sene 2010 internet üzerinden biriyle tanıştım neyse biz bununla konuşuyoruz muhabbetimiz gayet güzel saygılı hiçbir aksilik yok kendini tanıtıyo bana ,bende ona kendimi tanıtıyorum neyse aradan zaman geçiyoo ben hoşlanmaya başlıyorum ve karşılıksız olmadıgını düşünüyorum ki öyleymiş.neyse bu X kişisi bana teklif ediyor ben zaten öyle bir oluyorum afedersiniz Öküz çarpmışa dönüyorum onun internete girmesini zor bekliyorum falan bu olaylar çokta uzun olmayan bir sürede oluyo bu X kişisine ne zaman buluşacağız diyorum sürekli bir kaçış içersinde net bir cevap veremiyo tabi hal böyle olunca ben işkilleniyorum telefon numarasını onun vermesi gerekirsen vermiyor vermediği gibi neden böyle deyince telefon kullanmıyorum falan diyo ben inanmıyorum tabi ki ama yinede birşey demiyorum (seviyorum ya :()aradan zaman geçiyor sadece internet üzerinden her gece görüşüyoruz tabiki ben duruma tepki gösteriyorum ama sürekli kaçamak cevaplar veriyor bu arada sene 2011 oluyo bu Xkişisi ortadan kayboluyor facebooktan falan beni engelliyor ne bir ses ne bir haber bu arada ben ayılıyorum bayılıyorum depresyonlara giriyorum (kapılmışım gitmiş meğerse)aradan bir yıl geçiyoo bu X kişisi beyinden yoksun adam facebooku açıp bana mesaj atıyo nasılsın,napıyosun gibisinden bende normal bir şekilde cevap veriyorum kızmıyorum bile birkaç gün sonra facebooktan kız arkadaşımın birini ekliyoo bende kıza mesaj atıyorum noluyo gibisinden çok ısrar etti mesaj attı konuşmasan bile kabul et flan dedi diyo ben bu sefer ona mesaj atıyorum hayatımın içine ettiğin yetmiyormuş gibi bide bunumu yaptın yazıklar olsun yazıyorum sonra bu adam tekrar kayboluyor.Sene oluyo 2012 aylardan haziran falan tam hatırlamıyorum farklı bir facebook adresi acıp beni kandırmaya çalışıyor.ama bana attığı ilk mesaj da onun oldugunu anlıyorum sensin diyorum hayır diyo sensin diyorum hayır diyo neyse sonunda pes ediyo dumur oluyo tabii beni hala salak yerine koyabileceğini zannediyo neyse facebooktan mesajlaşıyoruz neden mesaj attın yinemi hayatımın içine edip gitmeye geldin diyorum baya bişeyler saydırıyorum buna yok diyo askere gideceğini ve helallik almak için mesaj attım falan nasıl yani diyorum baya askere gidiyorum hakkını helal et diyo bende seni allah affetsin ben hakkımı helal etmiyorum madem bu kadar haktan korkuyordun ateşe dayanabileceğin kadar günah işlicektin diyorum tabi kendini savunacak birşeyi olmadıgı için birşey diyemiyo yani bana tanıttığı kişi aslında kendi değilmiş tamamen farklı bi insanmış kendi söylediği yalanların içinde boğuldugu için bir türlü ortaya çıkamamış kaçışlarından birşeyler sezinliyordum ama konduramadıgımdan birşey demedim hiçbir zaman ama bu kadarını ben bile tahmin etmezdim açıkcası nasıl bir dünyadır nasıl bir hayal gücüdr anlayamıyorum bana benimle arkadaş kalmak istediğini söyledi seninle arkadaş olmak istemiyorum dedim hem senden nefret ediyorum seni hala seviyorum galiba dedim (salaklık işte kız aklı kaz aklı diye boşuna demeişler bitir işte o an herşeyi yapamadım onu görünce dayanamadım neyse askere gideceği gece webcamla konuştuk ben bunu görünce ağlamaya başladım ve birsürü şeyler saydım beni nasıl kandırırsın gibinsinden ben seni haketmiyorum zaten bana göre fazla iyisin sen senin kadar hiçbir zaman masum olmadım dedi o yüzden arkadaş kalmak istiyorum sadece dedi ama ben onu hala seviyormuşum meğer :( yani seviyorumm ve sonra uçupp gitti..bir hafta sonra numaramı istedi arıcam seni numaranı yaz dedi aradı bunca zaman nerdeydin neden böyle yaptın dedim.sen korktum ben dedi o yüzden gelemedim dedi iyi ama bende insanım ben bunları haketmedim dedim zaten evet ama açıklayamadım sana falan gibi klasik açıklamalarda bulundu seni hala seviyorum biliyo musun dedi bende bende seni seviyorum ama sana hiçbi zaman güvenemicem dedim tekrar beraber olamazmıyız dedi bilmiyorum dedim seni çok seviyorum ama kafamda bir sürü soru var dedim ve şuan birlikteyiz ama hala kafamda bir sürü soru ve şüphelerim varr güvenemiyorum belki bu sefer herşey doğru ama inanmakta güçlük çekiyorum m sevgimi ve beni kullanmasından çok korkuyorum ayrılmayı düşünüyorum ne yapacağım hakkında korkularım var yapamam diye korkuyorum eğer ayrılırsam bir daha barışmamak kaydıyla ayrılırım ve şuan kendimi o kadar güçlü bulmuyorum çokkk kararsızımm çoookkk :((

Son düzenleme:
"kız aklı kaz aklı" gibi saçma sapan bir sözün arkasına sığınmanız çok tuhafıma gitti doğrusu..

Yazdıklarınıza ise yapabileceğim tek yorum var..
Bu insandan kesinlikle uzak durun..
Kararsız olunacak bir durum yok...Herşey ayan beyan ortada..

Son düzenleme:
ortada ilişki yok boş yere 2 sene uzatmışsınız

evli olma ihtimali bile var nasıl güveneceksiniz ki :26:

hele telefon kullanmıyorum demesi başlı başına komedi

Bende internetten tanışarak evlendim ama 1 ay sonra eşim yanıma geldi.Tanıştık yüz yüze...Siz 2 senedir öyle böyle bir şekilde görüşüyorsunuz ama sadece webcam de...Şuan birlikteyiz diyorsun da yanyana görüşmediğin kişiyle birlikte olmuyorsun ki...Sadece sanal bir ilişki.Gerçeğe dökülmemiş...Ben öyle anladım...

Ayrıca bir git bi kal,nasıl bir şey bu böyle...Bir değil iki değil...Zaman gösterir yaşayacaklarını...Ama tahmin etmek zor değil gibi...

Kafandaki sorulara bi çözüm bulmadan ve şüphelerini ortadan kaldırmadan hiç bir işe kalkışma :34:

Bu ilişkinizin bilinçli bi tarafı yok
:34:

Aslında sen ne istediğini çok iyi biliyorsun fakat ; karşı taraf için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim

Bırak gitsin

Casper-cılık oynamanın alemi yok

Valla bende bilemedim ağlasam mı , gülsem mî?
Aşkı bizmi bilmiyormuşuz, siz mi yanlış biliyorsunuz

ne demek kız aklı kaz aklı kendinize ve hemcinslerinize nasıl yakıştırır ve söylersiniz böye bir sözü...kaz akıllı olmayın o halde...azıcık irade ..adam resmen dalga geçmiş...

Bende internetten tanışarak evlendim ama 1 ay sonra eşim yanıma geldi.Tanıştık yüz yüze...Siz 2 senedir öyle böyle bir şekilde görüşüyorsunuz ama sadece webcam de...Şuan birlikteyiz diyorsun da yanyana görüşmediğin kişiyle birlikte olmuyorsun ki...Sadece sanal bir ilişki.Gerçeğe dökülmemiş...Ben öyle anladım...

Ayrıca bir git bi kal,nasıl bir şey bu böyle...Bir değil iki değil...Zaman gösterir yaşayacaklarını...Ama tahmin etmek zor değil gibi...

şuan görüşüyoruz yenş görüştük ama bilmiyorum hiçbir şekilde ona güvenemiyorum

insan kar$isinda gormedigi , elini tutmadigi en azindan gozlerine bakmadigi insana a$ik olamaz , sevemez
sevdigini zanneder ama onun adi ba$ka bi$eydir
avuntu, bagimlilik , hastalik ne derseniz deyin ama seviyorum demeyin, sevgi çok farklidir ..

bende e$imle net de tani$tim ,,1 ay sonra yanima geldi
$u an 5 yillik evliyiz 2 çocugumuz var ..

hayalle yaa$amayi birakin , sanal dan ili$ki olmaz ( reele dokmedikçe)

Siz inanmak istediğiniz için ona inanıyorsunuz.
onunla konuşurken herşey inandırcı gelebilir ama konuşma bittiğinde aklınızda soru işretleri varsa zaten ne siz huzurlu olursunuz nede onu mutlu edersiniz.
yol yakınken bitirmeniz sizin yararınıza olur.

askere gidiyormus sizinle vakit gecirip geldikten sonra yine yok olabilir. uzak durmalisiniz bu kisiden

bence siz ağlayın...

ağlayın doya doya ve içinizde ki sevgi sandığınız o hisleri temizleyin...

sonrasında da gülümseyerek yeni hayatınızda;
daha sağlıklı elini tutup yürüyebileceğiniz ilişkiler yaşayın...

boştan yere asker yolu beklemeyin..
belli ki sizle şafak geçirtecek... başka niyet yok...:ssz:

Üzgünüm ama sen hiç bir zaman ilişki yaşamadın herhaldeki hiç görmediğin inmi cinmi ne belirsiz bir kişiyle yer yer internet üzerinden görüştüğün kişiyle ilişki yaşadığını sanıyorsun. Cidden bu forum beni bir gün sinir krizine sokacak sanırım. Neden sosyal biri olup doğru düzgün efendi kişilerle bir ilişki başlatmak varken gidipte internetten ne olduğu belirsiz tutarsız güvenilmez bir kişiyle bir etkileşime girip bunu ilişki diye nitelendiriyorsun? Bu zaman diliminde bu olaydan haberdar olan hiç bir arkadaşın sana bir öğüt verme di mi?

benim bugun jeton ko$eli du$uyor kusura bakma
askere gittikden sonra nasil goru$ebiliyorsun, yaninami gittin, izine gelincemi goru$tun
malum askerken evliler bile zor goru$uyor :)

Back
X