- 23 Ekim 2015
- 84
- 166
- 23
- 38
- Konu Sahibi tahterevalli23
6 aylik evliyim. Esimin ailesi 3 saatlik mesafede oturuyor. Hic sikinti yasatmadilar diyemem ama bi sekilde unutuldu, omur boyu yuzyuze bakalim dedim bosverdim gitti. Aileme cok ayiplar edildi ama ailem hep yapici oldular beni sakinlestirdiler. simdi baktigimda bana da aileme de normal davraniyorlar. bazen bana cok iyi cok samimi bile davraniyorlar. Ailesiyle facebooktan mesajlasir hep. Gecenlerde seytan durttu mesajlarini okudum. aman allahim nasil fitneler, ortalik karistirmalar...nisanlilik donemimizde mesela butun aile demediklerini birakmamislar benim icin.ustelik esimin suclu oldugu ve onlara bile ben sucluydum dedigi seylerde.sonra ailem hakkinda agir hakaretler. esim bisey dememis de katildigi anlasiliyor.ve en kotusude yakin zamanlarda aramizdaki tartismalardan ailesinin haberi var hatta akil vermisler konus bugun dediklerimi soyle felan diye.bana hic caktirmadan yapiliyor bu ama evimin mahremleri onlarla paylasiliyo demek ki.yuzume boyle olup arkamdan boyle demelerine inanamiyorum.esimede diyemiyorum cunku mesajlarini okudugumu bisin istemiyorum. bunu gururuma yediremem.bir yandan da buz gibi sogudum onlardan. hepside bunun farkinda.gecen geldiklerinde dediler hatta yuzun cok dusuk diye.ne yapmaliyim akil verin?Hic bisey yok gibi davransam da esim evliligimi onlarla paylasmaya devam edecek boyle. Bisey desem anlar okudugumu.Ne yapayim?