2 senedir güzel bir ilişkimiz var. Başlarda ailesiyle hemen tanışmak istemiyordum samimi olmak istemiyordum. 1 sene falan oyaladım. Bigün haberim yokken cafede otururken pat annesi geldi şok oldum. Çok çekingen biriyim çünkü. Neyse oturduk muhabbet ettik tabi ben pek konuşamadım ama kanım pek ısınmadı. bi kaç kere daha böyle oturmalarımız oldu. Gel git zaman sevgilim askere gidiceği gün aradı onlara çağırdı erken gittim sevgilimle bir sürü insan hepsiyle yeterince konuşmaya gülümsemeye çalıştım kalabalığı çok sevmem. Sevgilimin annesi herkese gelinimiz diye tanıttı beni hoşumada gitti ama hala ona karşı olan soğukluğumu yenemedim. Sevgilim askere gitti ayıp olmasın diye aradım 2 3 kez iyi hoş konuştu. Mevlütlerine çağırdı gittim orda da iyiydi. Sonra yemin törenine gidiceklerdi benide aradılar çağırdılar yani çağırmasalarda gidicektim zaten ama sağolsunlar gittik beraber babası falan hiç bir soğukluğunu görmedim hatta babasını daha çok sevdim. Otururken evlilikten açıldı konu tek çocuk sevgilim o yüzden annesi hala 5 yaşında gibi davranıyo her neyse babası dedi ben dublex istiyorum kapılarımız ayrı olur hem birlik olmuş oluruz 40 yaşında sahibi olcağınız şeye 25 yaşında olursunuz dedi ben ne diceğimi bilemedim yüzüm asıldı ne dublexi ya hadi yan yana dese evler tamam. Sonra ya da çıkarsınız 2+1 e dedi
o an sinir oldum ya. Annesi hiç bişey demedi bence gazı o veriyo. Bilmiyorum bazen çok içten davranıyo bazen sanki sırf göz boyuyo dertliyim yani kızçeler. :/
o an sinir oldum ya. Annesi hiç bişey demedi bence gazı o veriyo. Bilmiyorum bazen çok içten davranıyo bazen sanki sırf göz boyuyo dertliyim yani kızçeler. :/