Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum...

Matematikçisiniz

12 değil 52 okul ister sizi

Evet şartlar ağır olabilir ama yerleşme aşaması sıkıntılıdır

Önce evlilik çocuk olunca zor fakat imkansız değil

Herkes 2500 alırken siz 1500 alın bir okulda başlayın gerisi gelir
Aynen bunu da düşündüm ne verirlerse razıyım dedim. Ama maalesef mezun çok sen olmazsan başka SAZAN gelir lafını işittim. Ve bunlar da mezun öğretmen adayları. Değer verilmiyor artık. Resmen yerlerde öğretmenlik

Inşallah inşallah Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Maşallah Allah gönlünüze göre versin o kadar yıpratıcı dönem ki sadece memurluk için mi ugrassam diyorum bazen sonra vazgeçiyorum matematik benim için her şeydi çok severek okudum. Olmayınca bari evinde otur diyorum. Bu sefer yakın akrabaların beni göstererek okudu da ne oldu lafiyla yine başlıyorum ama gerçekten yorucu donem

Asla susmazlar asla.
Atanirsin bu sefer de bak kaç yıl sonra anca atandı derler. Derler de derleeerrrr....
Allah hakkınızda hayırlısını versin, biz nefsimize yenik dusuyoruz hemen olsun istiyoruz halbuki şer gibi görünende muhakkak hayır vardır ama unutuyoruz.
Üzülmeyin size destek bir eş, bir evlat var o dünyaya bedel. İnşallah bir gün hayallerinize kavuşursunuz

Asla susmazlar asla.
Atanirsin bu sefer de bak kaç yıl sonra anca atandı derler. Derler de derleeerrrr....
Allah hakkınızda hayırlısını versin, biz nefsimize yenik dusuyoruz hemen olsun istiyoruz halbuki şer gibi görünende muhakkak hayır vardır ama unutuyoruz.
Üzülmeyin size destek bir eş, bir evlat var o dünyaya bedel. İnşallah bir gün hayallerinize kavuşursunuz
Inşallah Allah razı olsun kesinlikle onlar için sürekli şükrediyorum ama nefis yok mu olsun diyo sürekli.

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Maalesef özel okullar tecrübe istiyor. Hangi okula başvuru yaptıysam dönüş olmadı. En az 2 yıl tecrübe isteniyor. Ama fırsat verilmiyor. Galiba bu olanları da gördükçe daha kötü oluyorum. Eşim de söylüyor ara ver biraz diye ama hep bir ümitle yaşıyorum belki bu sene olur bırakma diyorum ama çoook yoruldum. :cry:
Etüd öğretmenliği modası çıkmış şimdi sansınızı orda deneseniz. (Kardeşimde aynı sıkıntıyı yaşıyor sizi çok iyi anlıyorum)

Benim bölümümde 5 sene atama yok. Okullardan da kaldırılıyor yavaş yavaş. Tamamen kaldırılırsa, sınav müfredatından çıkartılırsa ne yapacağımı düşünüyorum ben de kara kara.

Etüt merkezlerine başvurun. Ben öğrenciyken yaptım o işi. Güzel de oluyor. Dersaneden farkı yok. Etütler alır hemen.

Şu ülkede şu insanları düşürdükleri hale bakın. İçler acısı...
Oku, et, çalış üni bitir bir de 'bakalım iyi bitirdin mi' diye sınava gir.
Akademik kariyer yapabilecek bir insandım. Yapmadım. Çünkü bu tür sınavlarda neler döndüğünü, mülakatlarda neler olduğunu, ne torpiller döndüğünü, şans eseri olduğunda ise ne baskılarla karşılaşabileceğimi iyi biliyordum.
Öğrenci yurduna öğrenci kaydı yaptırmak için bile milletvekili torpili istediklerini açık açık dile getirmekten utanmayan bir düzen... Hayat mücadelelerle dolu işte. Hep istediği olmuyor insanın özellikle bu ülkede.
Sizin gibi insanlara ihtiyaç yok çünkü.
Nerde çal çaput, ot püsür, yalaka, şak şakcı var onlar bir yere gelir. Çünkü işlerine gelen bu. Seni beni ne yapsınlar?

5 sene kpss çalıştım. Fizikciyim ben de. Alımlar 10 20 gibiydi. Hic pes etmedim. Çocuk da yapmadım atanmadan istemiyorum diye. En son girdigim kpssde çok şükür alan sınavı geldi. 83 aldım. Ama dedim ben bu puanla hayatta atanamam. Nasıl bir çalışma aşkıysa bu yıl da su dershaneye gider su kaynakları alırım diyordum. Bi baktım atanmışım. Eşimle 4 yildir ayrı yaşıyoruz daha bu sene eşimin. Yanina gelebiliyorum.
Ancak su da var. Özel sektör ilk sene çok az para verir. Her geçen yıl maaş artar. 8 yıllık çok iyi bir öğretmen şuan 5 bin alır ve matematikte inanılmaz özel ders potansiyeli var. Özel dersle geliriniz 8 bine kadar çıkar.

Yani bir yerden başlamanız lazim.

devlette çalışmak herşey mı ? mutluluk mu ? sağlık mı ? yapmayın Allah aşkına hayat geçiyor bilmem farkında mısınız. 3 yıl 5 yıl dile kolay aktif olarak yaşayacağımız yıl sayısı kaç ki ? Eşinizde size destekmis özel okullara illaki girersiniz biri olmaz diğeri olur ama şartları çok iyi olmaz orası ayrı. matematik öğretmenisiniz bu demekki özel ders verme imkânınız var. Elinizdekilere odaklanin ve mutlu olun bana kalırsa... ben çok çok iyi bir okuldan mezun olmuş ve devlete 1 sene çalışma sonucu çok yüksek puan almama rağmen mülakattan dolayı girememiş biriyim. ozeldeyim. devlette alacağımin yarı ücretine ve tabiri caizse it gibi çalışıyorum. ama hayatı ertelemiyorum. hayatımdan zevk almaya bakıyorum mutlu olmak için yollar arıyorum. devlete atanmadan evlenmem diyordum sonra kendime geldim evlendim bebekte bekliyorum :)

İçinde bulunduğunuz durumu az cok ben de tahmin ediyorum.
Çalışmak gerçekten güzel bir şeymiş, ben de yaklaşık 1 aydır evde oturdugumdan yeni yeni anlıyorum. Benim yaşadıklarım bambaşka sorunlardı, o yüzden şimdilik ara verdim.
Ama sizi anlıyorum. En güzel sansınız eşiniz olmuş size destek konusunda. Bir de cocugunuzu büyütmüşsünüz, inanın çalışsaydınız daha zor olacaktı. Biraz daha sıkın dişinizi. Umarım bir an önce güzel haberlerinizi alırız burdan.

tekrar ders çalışmayı denesiniz aynı zamanda ücretli öğretmenlik yaparsınız hem tecrübe olur hem de para kazanmış sigortanız işlemiş olur. deneyim deneyimdir.

Özel okullara başvur yine de. Ben de benzer haldeyim. Bir yerden başlarsınız. Mecbur yani ama matematik güzel bir alan kendinizi ispat edip aranan bir öğretmen olursanız birkaç sene sonra güzel maaşlar alırsınız.

Etüd öğretmenliği modası çıkmış şimdi sansınızı orda deneseniz. (Kardeşimde aynı sıkıntıyı yaşıyor sizi çok iyi anlıyorum)
Allah kardesinizin de yardımcısı olsun inşallah etüt merkezlerini düşünmemiştim çok teşekkür ederim oralara da başvuru yapayım artık olduğu kadar :dua:

Benim bölümümde 5 sene atama yok. Okullardan da kaldırılıyor yavaş yavaş. Tamamen kaldırılırsa, sınav müfredatından çıkartılırsa ne yapacağımı düşünüyorum ben de kara kara.

Etüt merkezlerine başvurun. Ben öğrenciyken yaptım o işi. Güzel de oluyor. Dersaneden farkı yok. Etütler alır hemen.
Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm inşallah bir çıkış kapısı açılır. Teşekkür ederim tavsiyeniz için aklıma gelmemişti neden olmasın bir yerde başlamak lazım

Şu ülkede şu insanları düşürdükleri hale bakın. İçler acısı...
Oku, et, çalış üni bitir bir de 'bakalım iyi bitirdin mi' diye sınava gir.
Akademik kariyer yapabilecek bir insandım. Yapmadım. Çünkü bu tür sınavlarda neler döndüğünü, mülakatlarda neler olduğunu, ne torpiller döndüğünü, şans eseri olduğunda ise ne baskılarla karşılaşabileceğimi iyi biliyordum.
Öğrenci yurduna öğrenci kaydı yaptırmak için bile milletvekili torpili istediklerini açık açık dile getirmekten utanmayan bir düzen... Hayat mücadelelerle dolu işte. Hep istediği olmuyor insanın özellikle bu ülkede.
Sizin gibi insanlara ihtiyaç yok çünkü.
Nerde çal çaput, ot püsür, yalaka, şak şakcı var onlar bir yere gelir. Çünkü işlerine gelen bu. Seni beni ne yapsınlar?
Kesinlikle haklısınız kime isyan edeyim sisteme mi yalakalik peşin de kosup kendini adam sananlara mı yaşadıklarıma mı... Bilmiyorum sadece dua ediyorum Allah haram lokma yedirmesin gerisi gelir inşallah

5 sene kpss çalıştım. Fizikciyim ben de. Alımlar 10 20 gibiydi. Hic pes etmedim. Çocuk da yapmadım atanmadan istemiyorum diye. En son girdigim kpssde çok şükür alan sınavı geldi. 83 aldım. Ama dedim ben bu puanla hayatta atanamam. Nasıl bir çalışma aşkıysa bu yıl da su dershaneye gider su kaynakları alırım diyordum. Bi baktım atanmışım. Eşimle 4 yildir ayrı yaşıyoruz daha bu sene eşimin. Yanina gelebiliyorum.
Ancak su da var. Özel sektör ilk sene çok az para verir. Her geçen yıl maaş artar. 8 yıllık çok iyi bir öğretmen şuan 5 bin alır ve matematikte inanılmaz özel ders potansiyeli var. Özel dersle geliriniz 8 bine kadar çıkar.

Maşallah rızkın ne zaman geleceği bilinmezmis. Çok sevindim adınıza darısı bize diyelim:dua:özel ders veriyorum ama yaşadığım yer küçük ve arayan öğrenciler atandı atanmadi davası ediyorlar bu yüzden o da en fazla 4 öğrenci ile bitiyor. Ama başlamalıyım bir yerde yapmalıyım kendim için... bakalım Allah büyük diyorum

devlette çalışmak herşey mı ? mutluluk mu ? sağlık mı ? yapmayın Allah aşkına hayat geçiyor bilmem farkında mısınız. 3 yıl 5 yıl dile kolay aktif olarak yaşayacağımız yıl sayısı kaç ki ? Eşinizde size destekmis özel okullara illaki girersiniz biri olmaz diğeri olur ama şartları çok iyi olmaz orası ayrı. matematik öğretmenisiniz bu demekki özel ders verme imkânınız var. Elinizdekilere odaklanin ve mutlu olun bana kalırsa... ben çok çok iyi bir okuldan mezun olmuş ve devlete 1 sene çalışma sonucu çok yüksek puan almama rağmen mülakattan dolayı girememiş biriyim. ozeldeyim. devlette alacağımin yarı ücretine ve tabiri caizse it gibi çalışıyorum. ama hayatı ertelemiyorum. hayatımdan zevk almaya bakıyorum mutlu olmak için yollar arıyorum. devlete atanmadan evlenmem diyordum sonra kendime geldim evlendim bebekte bekliyorum :)
Öncelikle maşallah diyeyim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip eder inşallah :anne: o kadar güzel soylemissiniz ki kesinlikle haklısınız çevremiz bunu beynimize kazimis resmen devlet olmazsa gerisi boş gibi. Yarın ilk isim bir daha özel okullara ve etüt merkezlerine başvuru yapayım gerisi gelir inşallah :dua:

İçinde bulunduğunuz durumu az cok ben de tahmin ediyorum.
Çalışmak gerçekten güzel bir şeymiş, ben de yaklaşık 1 aydır evde oturdugumdan yeni yeni anlıyorum. Benim yaşadıklarım bambaşka sorunlardı, o yüzden şimdilik ara verdim.
Ama sizi anlıyorum. En güzel sansınız eşiniz olmuş size destek konusunda. Bir de cocugunuzu büyütmüşsünüz, inanın çalışsaydınız daha zor olacaktı. Biraz daha sıkın dişinizi. Umarım bir an önce güzel haberlerinizi alırız burdan.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şükür Rabbim eksikliğini göstermesin her zaman yanımda. Sanki atansam mutlulugumuz tam olacaktı. Ama sukursuzum onu fark ettim elimdekilere sukredeyim gerisi gelir inşallah

tekrar ders çalışmayı denesiniz aynı zamanda ücretli öğretmenlik yaparsınız hem tecrübe olur hem de para kazanmış sigortanız işlemiş olur. deneyim deneyimdir.
Ücretli kesinlikle düşünmüyorum kazancın bir şey kalmıyor ama ders çalışmayı bu sene de deneyip olmazsa gelecek sene bırakmayı düşünüyorum. Bu sene memurluk için de ugrasayim diyorum

Özel okullara başvur yine de. Ben de benzer haldeyim. Bir yerden başlarsınız. Mecbur yani ama matematik güzel bir alan kendinizi ispat edip aranan bir öğretmen olursanız birkaç sene sonra güzel maaşlar alırsınız.
Aynen bir yerde başlamak lazım en azından kızım 2 yaşında şükür özel okula başlasam onu da kreşe verebilirim bakalım risk almadikca düşünmenin bana pek yararı olmuyor

Peki atladığınız yerde 6 yıl kalmayacak mısınız? Öyle diye biliyorum. 6 yıl daha mı ayrı kalacaksınız eşinizle?

Back
X