Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum...

Peki atladığınız yerde 6 yıl kalmayacak mısınız? Öyle diye biliyorum. 6 yıl daha mı ayrı kalacaksınız eşinizle?

hocam es durumu için dava açtım. Davayı kazandığım için eşimin olduğu yere gelebildim . Yoksa 7 yıl orda sabit kalmam gerekiyordu

hocam es durumu için dava açtım. Davayı kazandığım için eşimin olduğu yere gelebildim . Yoksa 7 yıl orda sabit kalmam gerekiyordu
Bu arada atladiginiz ne ya komik olmuş:) klavye malum ama siz anlamışsınız beni. Bu yeni atamalarda dava açılabiliyor mu ? Sizinki de yeni atama değil mi? Hatta konu sahibinin de yeni ataması olacak eş yanına atama yapılmıyor 6 yıl ayrı kalmaları gerekecek. Onu göze alıyor mu onu da merak ettim. Biraz daha bilgi rica etsek? :)

Bu yazi dinlenerek gecirin. Ne guzel esiniz size destek. Cok yorulmussunuz belli. Imkaniniz varsa tatile gidin. Dusunmemeye calisin.

Kayininizin faydasi olmamasi da ilginc olmus.

Bu arada atladiginiz ne ya komik olmuş:) klavye malum ama siz anlamışsınız beni. Bu yeni atamalarda dava açılabiliyor mu ? Sizinki de yeni atama değil mi? Hatta konu sahibinin de yeni ataması olacak eş yanına atama yapılmıyor 6 yıl ayrı kalmaları gerekecek. Onu göze alıyor mu onu da merak ettim. Biraz daha bilgi rica etsek? :)
hocam ben 2014 atamasiyim. Sözleşmeli değilim. Benim 7 yıl kalma zorunluluğum atandığım yerin doğu bölgesi olması yüzünden. Eşimle zaten doğuya gideceğim her halükarda. Doğu görevimi de yapacağım o vesileyle.

hocam ben 2014 atamasiyim. Sözleşmeli değilim. Benim 7 yıl kalma zorunluluğum atandığım yerin doğu bölgesi olması yüzünden. Eşimle zaten doğuya gideceğim her halükarda. Doğu görevimi de yapacağım o vesileyle.

bu arada dava açılabilir mi bilmiyorum. Benim dava dilekçem çok ağırdı. Bebeğimi kaybetmem sağlık sorunlarım psikolog raporu falan aldım aile birliğimizin zarar gördüğüne dair sonra uzun yolun yeni bir gebelik için riskli olduğunu söyledim. 4 ayda sonuçlandı. Ohal olmasaydı 1 aya atamam yapılırdı .

Öncelikle maşallah diyeyim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip eder inşallah :anne: o kadar güzel soylemissiniz ki kesinlikle haklısınız çevremiz bunu beynimize kazimis resmen devlet olmazsa gerisi boş gibi. Yarın ilk isim bir daha özel okullara ve etüt merkezlerine başvuru yapayım gerisi gelir inşallah :dua:
Amin çok teşekkür ederim. Allah sizede tez zamanda gönlünüze ferahlık versin inşallah :)

Benim eşim kadrolu öğretmen bulunduğumuz yerde eşimin 11.senesi yani inşallah atanmış olursam eşim yanıma gelebilir.

Bu yazi dinlenerek gecirin. Ne guzel esiniz size destek. Cok yorulmussunuz belli. Imkaniniz varsa tatile gidin. Dusunmemeye calisin.

Kayininizin faydasi olmamasi da ilginc olmus.
Inşallah niyetim de o yönde. En azından bir haftalık tatil iyi gelecek. Maalesef kaynım pek anlasamazlar eşimle. Ona sordum okulunuzda bana da kadro açsanız en azından 1 senelik diye maalesef kadromuz dolu denildi. Buna da şükür diyorum. Tek duam Allah kimseye muhtaç etmesin.

bu arada dava açılabilir mi bilmiyorum. Benim dava dilekçem çok ağırdı. Bebeğimi kaybetmem sağlık sorunlarım psikolog raporu falan aldım aile birliğimizin zarar gördüğüne dair sonra uzun yolun yeni bir gebelik için riskli olduğunu söyledim. 4 ayda sonuçlandı. Ohal olmasaydı 1 aya atamam yapılırdı .
Çok çok geçmiş olsun inşallah anlatırsınız bu süreçleri

onu istemem bunu istemem demekle olmaz bu iş.
bence bir yerden başlamak lazım.
bir yolda başarı gelmiyorsa başka yola girmeli.
sonra zaten insan kendini geliştiriyor ve daha da güzel kapılar açılıyor.

onu istemem bunu istemem demekle olmaz bu iş.
bence bir yerden başlamak lazım.
bir yolda başarı gelmiyorsa başka yola girmeli.
sonra zaten insan kendini geliştiriyor ve daha da güzel kapılar açılıyor.
Kesinlikle siz yanlış anlamışsınız ben onu istemem bunu istemem demiyorum. Ozel okul istiyorum onlar kabul etmiyor devlet okulları olsun istiyorum çalışıyorum puanim normalde atanmak için yeterken mulakatla onlar beni istemediğini söylüyor ücretli de haklısınız ben istemiyorum kazancım 1000 lira olacak o da bakıcı ve yola gidecek yemeği saymıyorum bile. Kesinlikle armut piş ağzıma düş gibi beklentim yok. Çok çırpındım 4 sene olmadı sadece yoruldugumu ve başka ne yapabileceğimi sordum. Teşekkür ederim yorumunuz icin

Back
X