bilmiyorum doğru mu yapıyorum???

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slmlar kızlar,ben 23 yaşındayım haytımda biri olmasını çok istiyorum nişan,düğün bunlar benim için çok önemli çok istiyorum özeniyorum evli bayanlara beğendiğim olduğunda bakamıyorum bile çok çekiniyorum bunun için face den birini buldum mesaj attım o da cvp yazdı ilişkin varmı felan diye de sormuş aradığım kriterlerde benim bulunduğum şehirde ve öğretmen öğretmenlere büyük zaafım var boshayallersmile ama korkuyorum bi yandan da böyle tanımadığım biriyle tanışmak doğrumu inanın çok kararsız kaldım fisfisfis

şahsi fikrim internet aşklarına hiç olumlu yönde bakmadım

insan yeri geliyor burnunun dibindeki adama güvenmiyor kaldı ki ona güvenelim

bence kendini bu konuda kasma elbet kısmetin gelip bulur seni

bence çok güvenmeyin önce tanıyın hele evlilik gibi bukadar önemli bir kon u kesinlikle aceleye gelmez 3 yıl birlikteliğim nişanla sonuçlandı nişanlılık döneminde bile olan sorunlarla acabalar yaşadım evlilik güsel ama tozpembe değil çok ama çokkk ii karar verin

ınternet aşklarından birşey çıkmaz düşüncesindeyim...
Ama sen olur diyorsan, tanımaya çalış...

faceden nasıl adam bulup mesaj atıyorsunuz gerçekten anlamıyorum...
Face mantıı arkadaşlar birbirini bulsun görüşsün haberleşsin değil mi yaa...
Ne zaman çöpçatana döndü...
Herşeyi böyle amacından saptırıp alakasız amaçlarımıza alet etmeye bayılıyoruz...
Zaten face e üyelik sayısı olarak en fazla üye TRden varmış bunu biliyormuydunuz?? Ve bu üyelerin de büyük çoğunluğu belliki arkadaşını bulmak için değil arkadaş bulmak için üyeymiş.... ılginç gerçekten...

Evlilik söz nişan düğün her gençkızın hayalidir.. Ama sırf evlenek için de ordan burdan adam bulup resmini beğenip mesaj atarak evlenilmez...

Düğün bir gece, kına gecesi bir gece, nişan bir gece hadi söz de yaptınız bir gece 10 günde balayı desek. 14 gün için bir ömrü mü feda edeceksin. Evlilik amaç değil araç olmalı arkadaşım.

Bence biraz bekleyin,Sabredin.Rabbim eninde sonunda karşınıza hayırlı bir kısmet çıkaracaktır zaten...

ilerde yüzüne vurur,''sen internetten milletle tanışan biriydin'' falan diye,sanki çok kötü bişey yapmışsın gibi.

ınternettende bulabilirsin canım,kısmetin neredeyse oradan çıkar...
Ama böyle tanımadan ona buna mesaj atmak hiç doğru değil...
Ayrıca daha yaşın genç,böyle aceleyle yanlış evlilikler yaparsın.
Daha önünde zaman çok,bu kadar acele etme derim ben.

bende eşimle internette bir sitede tanıştım.1 hafta msnde görüştükten sonrada yüzyüze görüştük.4 ay çıktık.1,5 yıl nişanlı kaldık ve bundan 4 ay öncede evlendik.bundan 2 sene önce bana deselerdi internetten evlilik nasıl sence diye asla olmaz derdim ama kısmetimde böyleymiş.tabii bu benim içinde eşim içinde büyük riskti.çünkü internet yoluyla kadında erkekde dolandırılabilir.ama allah bizim yüzümüze gülmüş ki bende eşimde gerçekten iyi niyetli insanlardık.allah herkesin karşısına iyileri çıkarır inşallah.

maksta evlenmek olmak diye, heves ediyorsunuz diye size ilgi gösteren ilk erkeğe potansiyel münasip kısmet olarak bakmayın.
ben taş gibi hatun istersem kendimi yağız delikanlı olarak bile tanıtırım netten.
biraz dikkatli ve seçici olun bence..

gerçekten 23 yaşında mısın?

adamın niyeti zaten bu tür şeylerdir

ama emin ol ki evlenmek değildir, gönül eğlendirmektirsempatiksalakcinni

gerçekten evlenmeye niyeti olan aklı başında bir adam kızların netten gönderdiği tekliflere evet der mi sence?
eyvahedigeldismile

öğretmenmiş bi de...:roflol: "bende kraliçeyim" desem inanır mısın?kaydirigubbakcemile3

herkesin bi kısmeti vardır acele etmeyin bence,internet aşklarının doğurduğu sonuçlardan haberiniz yok galiba...%90 ı zarar

canım tecavüze uğradım ve boşanıyorum konnusunu bir oku ondan sonra netten birileriyle tanış bence

23 yasında bu ne acele ya
erkenden yaşayıp bitirmeyin herşeyi biraz ayakta durun kazandığınızla hayatınızı yaşayın ciddi kararlar alabilme becerisini geliştirin. bakalım evlilikte nelere hazırsın herşey düğün gunu gibi olmuyor cicim.

Çok üzüldüm sizin adınıza.
Yapacak bir sürü şey varken 23 yaşında gencecik bir insanın koca araması çok üzücü gerçekten.:umursamaz:
Bir ilişkiniz olmadığına üzülüyor olabilirsiniz; ben de aynı durumdayım ve mutsuzum bu konuda ama demek ki zamanı gelmedi daha.
Böyle zorlama işlerin sonu iyi bitmez hele ki facebooktan hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum ben.
Boşluğunuzu farklı işlerle ilgilenerek doldurmaya çalışın; gerisi gelecektir.
Kendinize olan güveninizi geliştirmek adına kitaplar okuyabilirsiniz mesela. Yaşadığınız sorunun en önemli kısmını güven problemi oluşturuyor belli ki, beğendiğiniz çocuklara bile bakamadığınıza göre...

internet asklarindan birsey cikmaz diyenlerden degilim !! cünki eskiden nasil bir cafede yada arkadas ortaminda tanisma oluyorduysa simdiki devirdeede internette tanismalar oluyor önemli olan temkinli yaklasmak daaaha tedbirli olmak taniyin size göreyse anlasabilirseniz bu alinicak ortak bir karar simdiden
kendi kendinize gelin güvey olmanin bir anlami yokk

Daha 23 yasındasın..
evliliğin nesine özeniyorsun ki.zamanı geldiğinde olmayacak değil ama henüz erken
üstelik evlilik büyük külfet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…