BİLMİYORUMMMM :((( evlilik stresi)

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Düğünüme 4 ay kaldı.Canımla artık aynı evi paylaşacağım için çok mutluyum.Ama şeytan dürtüyor sanki bu evlilik yaz tatili değil.üniversite değil bitmeyecek diyor.Katlanabilecek misin diyor.Çok seviyorum o konuda bi sıkıntı yok da geri dönülmez bir yol gibi geldiğinde bunalıyorum

başlığı düzeltirken yeni konu açmışım kusura bakmayın silemiyorumda aynı konudan 2 tane oldu

canım öncelikle çok sevindim, Allahım mesud etsin ağzınızın tadını hiç bozmasın..ben evli değilim ama 3 4 ay sonra sözümüz olacaktı maddiyattan dolayı erteledik, canım senin düşündüklerinin aynısını ben düşünüyorum hatta Allah şahit konunu okumadan saniyeler öncesine kadar düşünüyordum acaba katlanabilir miyim yolun sonu mu diyordum insan galiba böyle zamanlarda en kötülerini düşünüyor, burdan takip ettiğim kadarıyla evlilik zamanında çoğu insanda oluyormuş stresten sen içini ferah tut, Rabbim sana bütün güzelliklerini sunar inşallahh

gerçekten sevmiyorsundur o zaman. bende de aynı durum vardı. evlendikten hemen sonra sevmediğimi anladım

gerçekten sevmiyorsundur o zaman. bende de aynı durum vardı. evlendikten hemen sonra sevmediğimi anladım

senin için üzüldüm cnm ama ben arkadaşlarıma sordum ve hepsi yaşamış bu duyguyu.sevmemekle alakası yokmuş.heyecan ve strestenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…