BİM SOLE YAĞI Kullananlar Kızlar?

Hangi Ayçiçek Yağını Kullanıyorsunuz Kızlar?

• SOLE Ayçiçek Yağı (BİM'deki)

OY: 2 22,2%
  • BİZİM Ayçiçek Yağı

OY: 0 0,0%
  • YUDUM Ayçiçek Yağı

OY: 1 11,1%
  • ORKİDE Ayçiçek Yağı

OY: 2 22,2%
  • DİĞER Ayçiçek Yağılarından..

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bim sole yağı güvenle kullanabilirsinz..... hatta bime ait bütün sıvı yağları... anlış hatırlamıyorsam adanalı bi iş adamına ait fabrikası güvenebileceğimz birisi bize üreten firmanın da kişininde güvenilir temiz müsbet olduğunu söylemişti elimde yağlar bitince bende geçiş yapacĞIM

saol cnm tsk ederm :))

sanırım bu aralar fiyatını 13.95 e çıkarmışlar tereyağının. eşim de indirimde sütaşınki oluyor 16.90 a kipa da falan dedi. belki değiştirebiliriz bundan sonra

allah allah bizi neden rahatsız etti ki o zaman ??????

bazen şubeden şubeye de değişiklik gösterebilir saklama koşulları. mesela benim bir arkadaşım bimin yufkasından memnun. düzgün açılıyor yırtılmıyor falan diyor. ama benim bulunduğum şubeden aldığım yufkalar açılmıyor bile. 2 defa şans tanıdım bu konuda bime ama iki yufka da direk çöpe gitti üzüldüm daha da yufkasını almam.

dogru diyorsunuz ...hiç burdan düşünmemiştim....

bim ve bu tarz yerlerde sadece bilindik markaları alırım çünkü ne yazıkki güvenmiyorum ki bimin kendi ürünü olan ürünleri kullanıpta hiç mennun kalmadığımda oldu mercimek ve nohut du tam birfelaket mutlakaki ucuz oln şeylerde ben hile var diye düşünüyorum kaldıki bu gıda hiç şakaya gelmez bu gün hastanelerde mide ve bağırsak kanseriyle mücadele eden öyle çok kişi varki ve bununda beslenmeyle ilişkisi olduğu kesin ,zaten günümüzde doğal besin bulmak zor herşey ambalajlı hiç olamazsa kalitelisini tüketmek en doğrusu diye düşünüyorum benimkisi nacizane tavsiye niteliğindedir

herkezin hesabı kendinedir ancak şu bir gerçekki ben bim den 1 kg kırmızı mercimeği 2.25 kuruşa alıyorsam ve de o kırmızı mercimek Migros ta 4.15 kuruş ise ben bime giderim arkadaş . devir tasarruf devri savurgan olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…