- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bim eskiden sanki cok iyi değildi simdi baya kaliteli ürünler geliyor, hasir bir çanta vardi cok hoştu, 180 tl ydi, emsan tencere , kek kalibi getiriyolar. Gida olarak cok almıyorum ordan ama armutu, muzu güzel oluyor. Kaliteli baska neleri bilmiyorum. Daha önce gitmezdim simdi evin cok yakınında mdcbur giriliyoraz önceki bim konusundan aklıma geldi. asgari ücrete yakın para giriyor eve o yüzden bimden alışveriş yapıyoruz. bimden aldığınız ve kaliteli beğendiğiniz ürünleri yazar mısınız. bu devirde malum tasarruf yapmak lazım. bu arada ben de bime çantayla giderim
bu da benim geçim derdime çözüm arayışımAma burası bdv...
Moderatörlerin bunu pek dert kategorisine alacağını sanmıyorum ama onlar daha iyi bilirler tabi.bu da benim geçim derdime çözüm arayışım
Burası BDV... yani bu açtığınız konuda dert yok. Kazen yanlış yerde açılan konular için güzel bir paylaşım yapmıştı o geldi aklımaaz önceki bim konusundan aklıma geldi. asgari ücrete yakın para giriyor eve o yüzden bimden alışveriş yapıyoruz. bimden aldığınız ve kaliteli beğendiğiniz ürünleri yazar mısınız. bu devirde malum tasarruf yapmak lazım. bu arada ben de bime çantayla giderim
Bim Data Verification?Ama burası bdv...
Casey miSiyah nokta bandı
Birde kekçiyim ben kakaolu olandan
Kahkaha attım. Zekanız karşısında eğiliyorum hanfendiciğim.Bim Data Verification?
3 katlılarRulo kagıtları kaliteli
Evet siyah nokta bandı ve sir ağda bantları hem çok ucuz hem de çok çok iyi.Siyah nokta bandı
Birde kekçiyim ben kakaolu olandan
Biz indirimlerden hoslandik hoslandik hoslandikBütün Bimciler toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?