- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Devir öyle malesefBen anlamadım arkadaş bu işi.
A 101 le yan yana dükkandalar, salatalıkla yumurta almaya gittim, 2 markete de girdim dünya para verdim çıktım.
Ve evet sadece yiyecek bunlar var, gerisi ıvır zıvır ve öyle çok değil.
Metro uzak ya oraya kadar yürüyemem. Hem yuruyus olsun hem is kafasindayim gündelik olarak yani.Metro ya bakkendi markali ürünlerinin çoğu yerli üretim.
Evet oluyordu ama bayadir yok.Aslında bimde oluyor ben ordan alıyorum
Gecen hafta yerli organik üretim ürünler gelmişti bime tesadüf eseri gördüm ,stokladim :) Çevrenizde kalabalık olmayan bimlere bakın belki kalmıştır .Metro ya bakkendi markali ürünlerinin çoğu yerli üretim.
Aynen bence fark farkedilmiyor bile..Ama fiyatlar cok degisti.Yiyecek çok almam ama sarı bez on numara şu meşhur markaya hiç gerek yok o kadar para vermeye bir de Mr. Bee cif o da meşhur markaya yakın
Kırmızı olanı dene bak inci resmi var üstünde çok övüyorlardı dayanamadım aldım çok güzel..Wc kağıdı, rulo peçete, sarı bez Mr. Bee cifi, bulaşık süngeri çamaşır suyu hep aldıklarım yumuşatıcıda kalite göremedim bir kez aldım bir daha da almadım un eğer börek falan açıyorsanız doğru dürüst açılmıyor bi kez aldım beğenmedim
Deneyeyim alip bakalım tek markadir herhaldeBimin alıyorum hiç yapışmıyor :)
Zaten en pahalı olanlar yiyecek hariciBimden yiyecek hiçbir şey almayıp 300 tl nin altına çıkamıyorum, bu işin olayı nedir ya?
Biri bana sırrını açıklasın
Uzun süreli değilOh yandan yandan
Dışarıya göre yine iyi aslında. 8 tane aldım ben de.Aynen bence fark farkedilmiyor bile..Ama fiyatlar cok degisti.
Bimin minik celik sahanlarından almıstım 14 tl idi.Yeni gelenler 32 tl
İyi ki almışım vaktınde.
Boşver gitme ban yersinÖteki nerede bir link atıver tospik:)
Bi rengi değişmedi şu bezinAh şu malum sarı bez
Kiz 8 sahani napcan allasenDışarıya göre yine iyi aslında. 8 tane aldım ben de.
Hıııı.Zaten en pahalı olanlar yiyecek harici
Kardeşim şuan çalışıyor bi gecede 10 TL koydum etikete dediAynen bence fark farkedilmiyor bile..Ama fiyatlar cok degisti.
Bimin minik celik sahanlarından almıstım 14 tl idi.Yeni gelenler 32 tl
İyi ki almışım vaktınde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?