bimciler

Devir öyle malesef
Bim'ler 101'ler ne ki
Ben 4 yıl metroda çalıştım milyarlar sayan insanlar gördüm.. Artık tutarlara sasirmamayi öğrendim..

Wc kağıdı, rulo peçete, sarı bez Mr. Bee cifi, bulaşık süngeri çamaşır suyu hep aldıklarım yumuşatıcıda kalite göremedim bir kez aldım bir daha da almadım un eğer börek falan açıyorsanız doğru dürüst açılmıyor bi kez aldım beğenmedim

Yiyecek çok almam ama sarı bez on numara şu meşhur markaya hiç gerek yok o kadar para vermeye bir de Mr. Bee cif o da meşhur markaya yakın
Aynen bence fark farkedilmiyor bile..Ama fiyatlar cok degisti.
Bimin minik celik sahanlarından almıstım 14 tl idi.Yeni gelenler 32 tl
İyi ki almışım vaktınde.

Kırmızı olanı dene bak inci resmi var üstünde çok övüyorlardı dayanamadım aldım çok güzel..

Aklıma yurtdışındayken koca sırt çantasıyla marketlere alışverişe gittiğim günler geldi. Tabi o zaman Türkiye’de poşet bedavaydı. Şaşırmıştım haliyle. Boş çantayla gider erzakları doldurur gelirdim hey gibi öğrencilik. Ben de bimden yüz kesesi almıştım cidden çok uygun. 5’de 1 fiyatına üstelik

O değil de ben bugün 101 den rinso aldim 10 kg şu yeni çıkan limon karbonat li olan. 36 tl ye.

Zaten en pahalı olanlar yiyecek harici
Hıııı.
Yiyeceği alacağız gerisine ‘defool’ diye bihter nidası çekeceğiz, şimdi anladım

Gerçi dün akıllı saat aldım aman dursun adımsayar olur diye, piyasa fiyatının 3te 1ine almışım, şok oldum.
Yarın kocayı yollayıp oğlanlara da aldıracağım

Aynen bence fark farkedilmiyor bile..Ama fiyatlar cok degisti.
Bimin minik celik sahanlarından almıstım 14 tl idi.Yeni gelenler 32 tl
İyi ki almışım vaktınde.
Kardeşim şuan çalışıyor bi gecede 10 TL koydum etikete dedi sıvıyağa

Mis markanın yoğurt ve beyaz peynirini daha pahalı olan diğer markalardan daha çok seviyorum. Hem de ucuz. Bimde var mı bilmem ama şokta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…