- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Evet bende kullanıyorum gayet iyilerEvet siyah nokta bandı ve sir ağda bantları hem çok ucuz hem de çok çok iyi.
Kız Allah seni gözümden yaş geldi her hafta ne gelecek diye bayram sevinci gibi oluyor bana kardeşim de Bime girdi hadi hoppaBiz indirimlerden hoslandik hoslandik hoslandik
Aktüel gelince zorlandık zorlandık zorlandık
Kahkaha attım. Zekanız karşısında eğiliyorum hanfendiciğim.
Da vinci'nin değil Bim'in şifresi o istesen de çözemezsinBimden yiyecek hiçbir şey almayıp 300 tl nin altına çıkamıyorum, bu işin olayı nedir ya?
Biri bana sırrını açıklasın
Metro ya bakO degilde cevremde bunlardan var -bim a101 şok - bugün hepsini gezdim yerli yesil mercimek bulamadim ya. Hepsi kanada ben şok. Mercimek yahu mercimek
Oh yandan yandanKız Allah seni gözümden yaş geldi her hafta ne gelecek diye bayram sevinci gibi oluyor bana kardeşim de Bime girdi hadi hoppa
Ben anlamadım arkadaş bu işi.Da vinci'nin değil Bim'in şifresi o istesen de çözemezsin
'le sifre
Ah şu malum sarı bezYiyecek çok almam ama sarı bez on numara şu meşhur markaya hiç gerek yok o kadar para vermeye bir de Mr. Bee cif o da meşhur markaya yakın
Yagli kagit aldim ordan ya bim ya a101 emin değilim cok kötüydü ya ne koyduysam yapıştı. Hangisi ki o ? Koroplast aliyorum sürekli o da baya tuzlandi.Ben bazen tekli bardak alıyorum ordan. Bir de çöp poşeti ve yağlı kağıtları genelde ordan alıyorum. Nispeten uygun oluyor.
Öteki nerede bir link atıver tospik:)Bu akşam kahkaha attığım 3.konu yalnız başlığı okurken dedim noluyor Bim konusu 2 dedim
Aslında bimde oluyor ben ordan alıyorumO degilde cevremde bunlardan var -bim a101 şok - bugün hepsini gezdim yerli yesil mercimek bulamadim ya. Hepsi kanada ben şok. Mercimek yahu mercimek
Bimin alıyorum hiç yapışmıyor :)Yagli kagit aldim ordan ya bim ya a101 emin değilim cok kötüydü ya ne koyduysam yapıştı. Hangisi ki o ? Koroplast aliyorum sürekli o da baya tuzlandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?