Eşim hastalanınca acil devlet hastanesine götürmüştü ambulans bizi.
Orada o gece gördüklerim bana şok yaşattı.
Gayet normal ,öksüren ,aksıran acildeydi ve aşırı kalabalıktı.
Bende bunu anlamıyorum. Acil deyince benim aklıma aniden ortaya çıkan durumlar geliyor. Bir bebeğin gece yarısı ateşlenmesi ateşinin düşürülememesi acildir evet ama öksürük acil değerlendirilebilir mi bilemedim.
Kızım 5.5 yaşında,hastalanacağını anlayınca haftasonu girmesin araya diye erkenden doktora götürdüğüm çok olmuştur. Haftasonu doktor bulamam,ilerler vs diye.
Ha tatil zamanı hastalandığı olmadı mı oldu,öngöremedim. 23 nisan,hafta sonu tatiliyle birleşip 3 günlük tatilin ikinci günü kusma ishal yaşadık. Acil servis yerine akşam 12ye kadar çocuk doktoru bulunan bir hastaneye götürdüm. Serum takıldı,iğne verildi. Ama tatil bitince kendi doktorumuza götürmek zorunda kaldım cünkü iğnelerde serumda işe yaramadı.
Kendi doktorumuz çözdü 3 saat süren bir serum takviyesi ve verilen ilacı değiştirerek. Çünkü yanlış ilac verilmiş.
Acil servisin amacına uygun davranılmadığını düşünüyorum bu anlamda.
Daha iyi hizmet alınabilmesi adına acil gidilmesi gereken durumlar dışında gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Burada genel bir hata var bana göre haliyle hizmet kalitesi düşüyor.
Siz konunuzda haklısınız fakat uslubunuz çok yanlış. Tabiki kamera kayıtlarından,oradaki diğer çalışanların gördükleri göz önüne alınarak suçsuzluğunuz ispatlanabilir. Sonuçta bebeğe öncelik vermişsiniz,ki bankada bile bebekle gidince insanlar buyrun siz beklemeyin bebekle diyip sıra veriyorlar kimse sıra vermezse orada çalışanlar insiyatif alıp,buyrun sizi bekletmeyelim diyorlar (yaşadım defalarca)kaldı ki hastalık bu. Tabiki en sonda gelse alınır öne.