- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır tabikide her sorunda en üst makama gitmiyorum bu tür şikayetler kendisine bildiriliyor ve savunma istiyor birlikte çalıştık görevine yeni başladı hem hayırlı olsun hemde olayı amirimden dinleyeceğine benden dinlesin istedim
Yorumlarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi,Yıllar önce eşim mide rahatsılıkları nedeniyle sürekli doktora gidip durdu, ilaç verdiler, olmadı üşütmüşsün dediler gönderdiler, gitmediğimiz gün ve doktor kalmadı, en son özel bir doktora gittik, kimse endoskopi filan yapmadı, dedi safra kesesindendir kesin onu alalım kurtul, safra kesesini aldı eşimin ve biz artık iyileşeceğimiz umuduyla mutlu olduk. Sonra iyileşmedi tabiki, eşim ayakta duramayacak halde hergün acile taşınıyoruz, üşütmüşsün deyip gönderiyorlar, gene gittik acile, doktor ayran içsin geçer dedi, yalvardım yakardım ne beni dinledi ne umursadı, üstüne bir de azar işittim. Mecbur eve gittik ama biliyorum ayranlık iş değil, eşim kan kusmaya başladı iki saat sonra tekrar apar topar acile koştuk, mide kanaması geçiriyormuş ve kan aylardır sızıyormuş, ölüm noktasına gelmiş altı ünite kan verdiler, sonra tekrar özel bir doktora gittik, endoskopi yaptı, öğrendikki eşim mide kanseriymiş ve bu yaşananlar sırasında üçüncü evreye gelmiş bile çokton, bir buçuk yıl sonra da eşimi kaybettim. sürekli geçmişe gidip hayallerimde yeni yeni şeyler yapıp erken öğrenmeyi sağlayıp duruyorum.Ama giden gitti.
Başınız sağolsun şikayetçi olmadınız mı bu nasıl bir ihmal böyle bir gastroentorolji hadi onu geçtimbaşınız sağolsun. bu nasıl ihmal. neler neler oluyor daha kim bilir.
Çok teşekkür ederim. Cidden bu denli bilinemeyecek ne vardı, neden basit bir endoskopi yapmak kimsenin aklına gelmedi bilmiyorum.Yaşı çok genç olduğu için hesap edememişler güya, safra kesesini alan doktorun açıklaması buydu. Umarım kimsenin başına gelmez diyeceğim ama dediğiniz gibi kim bilir daha neler yaşanıyor.başınız sağolsun. bu nasıl ihmal. neler neler oluyor daha kim bilir.
Kimden şikayetçi olacağımı bile bilemedim, bir de olayın şokuyla, tedavi telaşına düştük, mide alındı, sonrasında radyo terapiler kemoterapiler, bu süreçler yaşanırken de tek başımaydım, sanırım sonu stresli ve meçhul bir yola çıkmak istemedim bu zorlu süreçte.Her şey benim üzerimdeydi çünkü bunlarla ilgilensem eşimle ilgilenemezdim.Başınız sağolsun şikayetçi olmadınız mı bu nasıl bir ihmal böyle bir gastroentorolji hadi onu geçtim
Bir genel cerraha da mı yönlendirmediler dahiliye icapcı flan da mı bakmadı büyük ihmal var
Çok teşekkür ederim. Cidden bu denli bilinemeyecek ne vardı, neden basit bir endoskopi yapmak kimsenin aklına gelmedi bilmiyorum.Yaşı çok genç olduğu için hesap edememişler güya, safra kesesini alan doktorun açıklaması buydu. Umarım kimsenin başına gelmez diyeceğim ama dediğiniz gibi kim bilir daha neler yaşanıyor.
Eve git, üşütmüşsün demekten başka bir şey diyen olmadı maalesef, özele gittik o da safra kesesine bağlayınca işin içinden çıkmadık. Ben evlendim tekrar evet, kaybettiğim eşimden bir oğlum, yeni eşimden de iki oğlum daha var. İkinci evliliğimde çok sıkıntı yaşadım, hatta geriye dönüp baktığımda ben nasıl bunlara tahammül ettim dediğim çok şey oldu, ama şimdi iyiyim, eşim kendini değiştirebilen nadir insanlardan biri çıktı.Son bir yıldır çok daha iyiyim.Ama geçmişi özlüyorum hala.Yeni bir film, bir kitap gördüğümde, komik bir karikatürde hep aklıma eşimin bunları göremediği geliyor.o an yapılacak bişey olmasa bile hastaya bak şu şu olabilir, git bi endoskopi yaptır demek bu kadar zor mu? size bi yol gösterseler zaten her şeyi denerdiniz, eminim. ne desek boş. dediğiniz gibi giden gitti.
siz peki yeniden evlendini mi, çocuk var mıydı? şu an iyisiniz mutlusunuzdur umarım.
Eve git, üşütmüşsün demekten başka bir şey diyen olmadı maalesef, özele gittik o da safra kesesine bağlayınca işin içinden çıkmadık. Ben evlendim tekrar evet, kaybettiğim eşimden bir oğlum, yeni eşimden de iki oğlum daha var. İkinci evliliğimde çok sıkıntı yaşadım, hatta geriye dönüp baktığımda ben nasıl bunlara tahammül ettim dediğim çok şey oldu, ama şimdi iyiyim, eşim kendini değiştirebilen nadir insanlardan biri çıktı.Son bir yıldır çok daha iyiyim.Ama geçmişi özlüyorum hala.Yeni bir film, bir kitap gördüğümde, komik bir karikatürde hep aklıma eşimin bunları göremediği geliyor.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Haklısınız ölenle ölümüyor, hep düşünüyorum zaten, olan gidene oluyor, yaşayan bir şekilde yeni hayat kuruyor.Bunca yaşanandan sonra büyük dert, küçük dert ayrımı yapar oldum istemsizce, hatta eşimde tepki duyuyor derdin büyüğü küçüğümü olur diye. Ama yaşam bana olduğunu gösterdi. Bir parça haklı da aslında yaşayan için büyük küçük ayrımı olmuyordur belki.allah daha çok iyilik versin.
ölenle ölünmüyor işte. devam etmek lazım. sıkıntılar da biter elbet. unutulmaz da içiniz soğur illaki. üzüldüm gerçekten. ne saçma dertlere sıkıyoruz canımızı da işte saçma yani dünya dertleri.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Haklısınız ölenle ölümüyor, hep düşünüyorum zaten, olan gidene oluyor, yaşayan bir şekilde yeni hayat kuruyor.Bunca yaşanandan sonra büyük dert, küçük dert ayrımı yapar oldum istemsizce, hatta eşimde tepki duyuyor derdin büyüğü küçüğümü olur diye. Ama yaşam bana olduğunu gösterdi. Bir parça haklı da aslında yaşayan için büyük küçük ayrımı olmuyordur belki.
Sizin ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Yorumlarınızın hepsini okudum, okudum da en son cümlede kendimi tutamadım.Eve git, üşütmüşsün demekten başka bir şey diyen olmadı maalesef, özele gittik o da safra kesesine bağlayınca işin içinden çıkmadık. Ben evlendim tekrar evet, kaybettiğim eşimden bir oğlum, yeni eşimden de iki oğlum daha var. İkinci evliliğimde çok sıkıntı yaşadım, hatta geriye dönüp baktığımda ben nasıl bunlara tahammül ettim dediğim çok şey oldu, ama şimdi iyiyim, eşim kendini değiştirebilen nadir insanlardan biri çıktı.Son bir yıldır çok daha iyiyim.Ama geçmişi özlüyorum hala.Yeni bir film, bir kitap gördüğümde, komik bir karikatürde hep aklıma eşimin bunları göremediği geliyor.
Kamera kayıtlarını gözüne sokungerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
Başınız sağolsun.Çok teşekkür ederim. Cidden bu denli bilinemeyecek ne vardı, neden basit bir endoskopi yapmak kimsenin aklına gelmedi bilmiyorum.Yaşı çok genç olduğu için hesap edememişler güya, safra kesesini alan doktorun açıklaması buydu. Umarım kimsenin başına gelmez diyeceğim ama dediğiniz gibi kim bilir daha neler yaşanıyor.
gerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?