Bimere şikayet etmek moda oldu ama bari yalan söylemeseydin !!!

Şu yorumundan çıkardım amir atlama olayını senin ifaden

Ne yapabilirim ifadesinden cevabımı almış oldum teşekkür ederim

başınız sağolsun. bu nasıl ihmal. neler neler oluyor daha kim bilir.

başınız sağolsun. bu nasıl ihmal. neler neler oluyor daha kim bilir.
Çok teşekkür ederim. Cidden bu denli bilinemeyecek ne vardı, neden basit bir endoskopi yapmak kimsenin aklına gelmedi bilmiyorum.Yaşı çok genç olduğu için hesap edememişler güya, safra kesesini alan doktorun açıklaması buydu. Umarım kimsenin başına gelmez diyeceğim ama dediğiniz gibi kim bilir daha neler yaşanıyor.

Başınız sağolsun şikayetçi olmadınız mı bu nasıl bir ihmal böyle bir gastroentorolji hadi onu geçtim
Bir genel cerraha da mı yönlendirmediler dahiliye icapcı flan da mı bakmadı büyük ihmal var
Kimden şikayetçi olacağımı bile bilemedim, bir de olayın şokuyla, tedavi telaşına düştük, mide alındı, sonrasında radyo terapiler kemoterapiler, bu süreçler yaşanırken de tek başımaydım, sanırım sonu stresli ve meçhul bir yola çıkmak istemedim bu zorlu süreçte.Her şey benim üzerimdeydi çünkü bunlarla ilgilensem eşimle ilgilenemezdim.

o an yapılacak bişey olmasa bile hastaya bak şu şu olabilir, git bi endoskopi yaptır demek bu kadar zor mu? size bi yol gösterseler zaten her şeyi denerdiniz, eminim. ne desek boş. dediğiniz gibi giden gitti.

siz peki yeniden evlendini mi, çocuk var mıydı? şu an iyisiniz mutlusunuzdur umarım.

Eve git, üşütmüşsün demekten başka bir şey diyen olmadı maalesef, özele gittik o da safra kesesine bağlayınca işin içinden çıkmadık. Ben evlendim tekrar evet, kaybettiğim eşimden bir oğlum, yeni eşimden de iki oğlum daha var. İkinci evliliğimde çok sıkıntı yaşadım, hatta geriye dönüp baktığımda ben nasıl bunlara tahammül ettim dediğim çok şey oldu, ama şimdi iyiyim, eşim kendini değiştirebilen nadir insanlardan biri çıktı.Son bir yıldır çok daha iyiyim.Ama geçmişi özlüyorum hala.Yeni bir film, bir kitap gördüğümde, komik bir karikatürde hep aklıma eşimin bunları göremediği geliyor.

allah daha çok iyilik versin.

ölenle ölünmüyor işte. devam etmek lazım. sıkıntılar da biter elbet. unutulmaz da içiniz soğur illaki. üzüldüm gerçekten. ne saçma dertlere sıkıyoruz canımızı da işte saçma yani dünya dertleri.

Siz iftiraya uğramış olabilirsiniz.fakat bu bimer cimer sabim gibi şikayet merkezlerini gereksiz kılmaz.siz haklı iseniz zaten ceza alamazsınız.ama sağlık personeli tarafından ihmale hakarete yanlış tedaviye uğrayan ne yapicak.eskiden bu gibi durumlarda kimi kime şikayet edeceksin gibi bi durum vardı.en azından şimdi şikayet mercileri var.2 yıl once sucicegine bağlı zature teşhisi ile devlet hastanesi acilinden gece yarısı bölgenin en buyuk üniversitesine üstelik elimde görüntülerle ve 40 derece ateşle sevk edildim.sabaha kadar ateşi düşürmek için hicbisey yapmadıkları gibi sabah şu çiçeği geçiriyorsunuz.enfeksiyon hastalıkları poliklinogine gidin dediler.1 hafta sonraya gün verdiler.aksamina nefes darligiyla ambulansla tekrar devlet hastanesine gittim.dr sagolsun üniversitedeki hocaları arayıp acildacil en bişey yapılmadan gönderildiğimi söyledi.15 gün hastanede yattım.ertesi gün uniden hocalar gelip özür dilediler.cunku benim gibi vakaların yüzde 40 i ölümle sonuclaniyormus.yani demem o ki bimere şikayet moda oldu diyen arkadaşlar yarın sizde böyle bi şikayet mercii aradığınızda bimer in gerekliliğini anlarsınız.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Haklısınız ölenle ölümüyor, hep düşünüyorum zaten, olan gidene oluyor, yaşayan bir şekilde yeni hayat kuruyor.Bunca yaşanandan sonra büyük dert, küçük dert ayrımı yapar oldum istemsizce, hatta eşimde tepki duyuyor derdin büyüğü küçüğümü olur diye. Ama yaşam bana olduğunu gösterdi. Bir parça haklı da aslında yaşayan için büyük küçük ayrımı olmuyordur belki.

bimer şikayetinden bi cacık çıkmaz. Millet gözünde çok büyütüyor, sanıyor ki ankara da bir kurum var oraya gidiyor şikayetler ve onlar ilgileniyorlar. Yooo valla bizim kurumla ilgili şikayetler bize geliyor ve biz cevaplandırıyoruz. Ankara müdahale etmiyor yani

olur işte derdin büyüğü küçüğü. yaşamayan bilmez.

Sizin ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Yorumlarınızın hepsini okudum, okudum da en son cümlede kendimi tutamadım.
Başınız sağ olsun, Allah yeni hayatınızda çok daha fazla güldürsün sizi inşallah.

Kamera kayıtlarını gözüne sokun

Aslında ateşli bebeklere farklı bir sıra numarası verilmiyor mu, öncelikli sıra.
Biz de çocuk acile gitmiştik, yüksek ateşli olduğunda farklı sıra vermişlerdi .
Bu Arada tabi ki haklısınız, boşverin. Ateşli bebek havale geçirse sıranın kıymeti mi kalacak.

Başınız sağolsun.
Benimde yengemin başına geldi benzeri. Önce üşütmüş diyip soğuk algınlığı ilacı verdiler. Kötüleşince amcamın ısrarı ile bi daha kontrol edilmiş bu sefer ağır zatüre teşhisi ile 10 gün hastanede yatırdılar. Taburcu olup eve geldiği gece gene fenalaşmış ve amcam ambulansı aramış. Bu sefer devlet hastanesine götürülmüş. Meğer akciğer kanseriymiş yengem. 15 gün sonra vefat etti.

Geçen hafta biri de beni şikayet etmiş. O değil de ben adamdan bir özür beklerken gelmiş şikayet etmiş. Öte bir sallamış ki yalan dolanla. Güldüm geçtim. İnsanlar cebine üç kuruş para girince neden bukadar görgüsüz olur bilmem. Allahtan servis arkadaşlarım olanı biteni gördüğünden uyarı falan almadım :)

Acil lerde kırmızı yeşil alan gel yok muydu acil li, duruma göre

Tabiki küçük çocuk ve yaşlılar öncelik te, siz de insiyatifinizi kullanmisiniz, elektrik faturası kuyruğunu ki bu sırayla olerlesin, acil olana öncelik verilecek tabi

Şu üslupta bir hanımefendinin o yoğunkukta hastaya olan tavrını thmmin bile edemiyorum. İyi ki bimer, sabim var ayrıca. Önceden devlet memuru halka babasının hayrına iş yapıyor gibi nazlanır, insanları azarlar hiçbir işi gereken şekilde yapmazdı. Çünkü şikayet edecek bir kurum yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…